Bu Maç Bizim Olacak.....

günaydın kızlar çok yorgun ve uykusuzum

gece 3,30 da yattım uyuyamadım gündüz uyuduğum için oldu herhalde

sersem gibiyimmm

cumartesi diyette sıkıntı yoktu ama

dün yaramazlık yapıp pide yedim

dayanamadım

bende aynıyım dün niyetliydim ve 11.30 a kadar uyudum ee haliyle dün gece de uyku firardaaa gece 1di yattığımda 3.30 da geri kalktımsahura 1 saat sonra geri yattım sabah da erken kalkınca böyle oldu benm de uykum b-var ama öle çok değil iyiyim yaneee

günaydın canımmm

vücudum şiş bugün nedense

bede pazar sabah tatrıldım sabah telaşla unuttumm

pazar günü durumlar iidi ama bugün için aynı şeyi söyleyemicem

çünkü dün ipin ucunu kaçırdım:18::18::18::18::18:

cnm sen tartıldın mı bugün ben unuttum yaaa

günaydın kızlarrr
maalesef sabah artıda 100 gr. fazla çıktım
kilom:68,1 kg.
Zelişşşşşş çok canım sıkıldı sabah ama niye böyle oldu bilmiyorum, dün kaçamak yaptım ama o kadar da değil yani, hafta için 67,6 kg. görmüştüm. Ama pes etmek yok, inat ettim verilecek bu kg.lar.
Yalnız kızlar şimdi ben bu hafta perşembeden itibaren yokum, 3 gün yine menümü yazarım, ama bu pazartesiye izinli sayılayım, çünkü otele gidiyoruz, malumunuz orda da diyet olmaz, geldiğimde tekrar sil baştan başlarım artık.

bu sabah:2 dilim tam buğday ekmek
2 parça beyaz beynir-domates-salatalık-biber

öğlene de:enginar var.

Cuma akşamı:

Bulgur pilavı - yoğurt- karpuz

akşam bir de cips yedim :2::2:

Cumartesi:

Öğlen : Kahvaltı

Akşam : Mantı - Börek - Kek (teyzemdeydik )

Pazar:

Öğlen : Kahvaltı

Aralarda : dondurma -kuruyemiş yedim :2:

Akşam: Mercimek Çorba- Makarna -Yoğurt

Pazartesi (bu sabah):

kahvaltı : sadece çubuk kraker çay

günaydın canım,
maalesef hafta sonu kaçırmamak mümkün değil, inşallah artıda değilsindir, ben 100 gr. artıyım.

cnm yediğin kalorili birşey aynı o gün ya da ertesi gün ilo olarak dönmez sıkıntı yapma bebeğimm 1 hafta sonra farkedersin ve bu kaloriler yavaş yavaş vücuduna yerleşir niyetli miisn bugün eğer değilsen dengelersin cnm üzülmeee

al bizden bir tane daha, sana hiçbişey diyemeyeceğim canım, maalesef hafta sonu diyet yalan oluyor, şimdi toparlanma zamanı.

senin biriken menünü yerim ben düşünceli ve duyarlı kızzzz

Allah kabul etsin canım.

günaydın fadimeciğimm niye öyle olmuş yaa kilo değil de ödem olabilir tam da 500 gr fark varmış cnm yaa hayırlısı sen yine de tatilde fazla abartma sonra yine sen uğraşacaksın ona göre düşün baby nereye gidiyorsunuz tatile denize filan mı ahhha aaahh benm de o kadar ihtiyacım var kiiiii deniz kıyısında bir tatilee

bu sabah aç kaldım yaaaa :84:
evde bir şey yoktu bende poğaça felan alıyım dedim servis geldi hemen alamadım çubuk kraker yedım s adece

al bizden bir tane daha, sana hiçbişey diyemeyeceğim canım, maalesef hafta sonu diyet yalan oluyor, şimdi toparlanma zamanı.
evet ama haftasonu karnımda hiç şişlik hissetmiyorum bılıyo musun :26: iş yerınde daha az yememe ragmen gün boyu hareket olmadığı için heralde rahatsızlık hissediyorum :2:
senin biriken menünü yerim ben düşünceli ve duyarlı kızzzz

ehehe sağol canım ama menüler pek iç açıcı değil :2:

Son düzenleyen: Moderatör:

yazdığını okumadan sadece başlığı görüp yazmıştım ama çok yanlış yapmuışsın güzelim yaa hani ara öğünler onu geçtim ana öğünlerin bile tam değil kendine geeeelllllll eylül cüğüm

ee napıyım bişey bulamadım ki alıcak servis geldi hemen :2::2::2:

günaydın canım
eylül senin kantarın topuzu kaçmışş be yavrummm
günaydın canım
bende eminim bugün tartılsam almış olarak çıkacağıma
dün pideyi kaçırdım bende
cumartesii çok iii dimm
haftasonu çok zor oluyor yaaaa
şimdi yeşil çay içiyorummm

inşallahhh

ben de menülerimi yazayımmm barii cuma akşamı kahvaltı yaptım vede kimse yokyu yemek vardı ama yine taze fasülyeydi gına geldi yemedim yarım dilim buğday ekmeği 1 fincan çay az peynir zeytin domates salatalıkla kahvaltı yaptımm sonra 1 saat yürüyüşe çıktım eksta bişi yemedim yatana kadar c.tesi sabah standart kahvaltımı yaptım 1 yumurta 1 kk peynir 4 adet siyah zeytin 12 fincan siyah çay maydonoz taze nane salatalık domates yedim bol bol öğlen bulgur filanı ve 1 adet tavuk baget yedim (haşlanmış) yanında salata vardı akşam yemek yemedim çünkü öğleni geç yemiştim sadce meyve yedim 3 porsiyon (elma portakal ve şeftali 1er adet) pazar günü niyetliydim sahurda kahvaltı yaptım iftarda 1 kase mercimek çorba 1 adet diet karnıyarık 3 yk pilav ekmek yok ve 1 saat sonra 1 portakal ve 1 şeftali yedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…