olabilir canım, hayırlısı bakalım. Evet canım deniz kenarında otele gidiyorum, buraya 1 saat mesafede 3 günlük gidiyoruz.günaydın fadimeciğimm niye öyle olmuş yaa kilo değil de ödem olabilir tam da 500 gr fark varmış cnm yaa hayırlısı sen yine de tatilde fazla abartma sonra yine sen uğraşacaksın ona göre düşün baby nereye gidiyorsunuz tatile denize filan mı ahhha aaahh benm de o kadar ihtiyacım var kiiiii deniz kıyısında bir tatilee
O şişkinlik bugün tartıya yansımadıysa sorun yok canımbu sabah aç kaldım yaaaa :84:
evde bir şey yoktu bende poğaça felan alıyım dedim servis geldi hemen alamadım çubuk kraker yedım s adece
evet ama haftasonu karnımda hiç şişlik hissetmiyorum bılıyo musun :26: iş yerınde daha az yememe ragmen gün boyu hareket olmadığı için heralde rahatsızlık hissediyorum :2:
ehehe sağol canım ama menüler pek iç açıcı değil:2:
yarın sabah tartılırsın, akşam ki doğru olmaz bence.:26:teşekkür ederim cnm ama ben bugün tartılmayı unuttum kafaya bak yaa ama aceleden oldu işe geç kalıyordum akşam eve gider gitmez tartılacam
ee napıyım bişey bulamadım ki alıcak servis geldi hemen :2::2::2:
evet maallesef zor, şimdi toparlanma zamanıgünaydın canım
eylül senin kantarın topuzu kaçmışş be yavrummm
günaydın canım
bende eminim bugün tartılsam almış olarak çıkacağıma
dün pideyi kaçırdım bende
cumartesii çok iii dimm
haftasonu çok zor oluyor yaaaa
şimdi yeşil çay içiyorummm
inşallahhh
ben de menülerimi yazayımmm barii cuma akşamı kahvaltı yaptım vede kimse yokyu yemek vardı ama yine taze fasülyeydi gına geldi yemedim yarım dilim buğday ekmeği 1 fincan çay az peynir zeytin domates salatalıkla kahvaltı yaptımm sonra 1 saat yürüyüşe çıktım eksta bişi yemedim yatana kadar c.tesi sabah standart kahvaltımı yaptım 1 yumurta 1 kk peynir 4 adet siyah zeytin 12 fincan siyah çay maydonoz taze nane salatalık domates yedim bol bol öğlen bulgur filanı ve 1 adet tavuk baget yedim (haşlanmış) yanında salata vardı akşam yemek yemedim çünkü öğleni geç yemiştim sadce meyve yedim 3 porsiyon (elma portakal ve şeftali 1er adet) pazar günü niyetliydim sahurda kahvaltı yaptım iftarda 1 kase mercimek çorba 1 adet diet karnıyarık 3 yk pilav ekmek yok ve 1 saat sonra 1 portakal ve 1 şeftali yedim
Kızlarrr günaydınn hepinize,
alıntı yapamadım kusura bakmayın..
Telefonlar başladıı...
Bu sabah şirkette tartıldım,
hala aynı kilodayım 53 kiloyum kilo verememişimm
Telefonlar başladıı...
evet maallesef zor, şimdi toparlanma zamanı
ama h.sonu öğlenden önce kalkmak kiiii
gülaydın lilicimmmm
demekki sünnette kurtlar dökülmemişşş
nasıl geçti canım benimm
hayırlı olsun Allah mürvetinide göstersinnn
çok az yersin veya beli şok diyetleri uygularsın evet saglıksız fakat artık mecburriyetten yapmak zorundayım kilom sapıttı gercekten:44::44::44: şok diyet nedir yaa yapma bence senin de kandilin mübarek olsun teşekkür ederiz
Telefonlar başladıı...
Yoo oynadım ama veremedim işte bilmiyorum..
Aminn cnm darısı sana teşekkür ederimm
canm hayırlı olsunnnnnnnnnn
günaydınnn
kızlar ssabah tarılamadımm
çünkü uyumuş kalmışımmmmm
inşallah sabah bildiririmm
bugun niyetliyimm cumaya kadar inşallah tutacağımmm
fadimeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
sana kaça kezzzzzzzzzzzz yazdımmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?