Bu Maç Bizim Olacak.....

Merhaba arkadaşlar,

Bende zayıflamaya çalışıyorum .1.60 boyum kilom su an 63.2 hedefim 56kg . Eliptik bisiklet aldım 23.04 te spora başladım 65.7 kg olarak. Sizin çetelenize göre ;
19.05 te 63.5kg
26.05 te 63.3kg Zayıflamam durdu sanki

Haftanın 6 günü 40 dk spor yapıyorum eliptik ile . Bu da benim makine göstergesine göre 16km 240kalori vermiş oluyorum . Ne kadar doğru bilemicem. Yediklerime de dikkat etmeye calışıyorum ama belirli bir diyet listem fln yok. Sabah kahvaltısını güzel yapıyorum. Sonrasında abartmadan geçiştiriyorum. Günde 2 lt ye yakın su içiyorum. Motivasyonum düşmeye başladı. Sizlerle birlikte devam etmek istiyorum :)

Ne yapmalıyım nasıl devam etmeliyim , tavsiyeleriniz neler yardım edin lütfen.

Teşekkürlerrr

hımmm ancelikle hoşgeldinnn

takıl burda biraz pazartesi günü liste güncellenirken ekleyelim listeye

bu arada tanışmış oluruz

ama pazartesi sabahı hatırlat bana olurmu

Bilmiyorum yatıcamm

bu yatışlar hayra alamet değil

bana pskolog sana pskiyatrist lazım ciddiyim bakkkk

Hosbuldumm. Tamam hatırlatırım :) .Teşekkürler

liliii sana ne olduu tatlımm??

haftasonu gfezerdin hep
Bilmiyorum gezermiyimm :/
Ewett belkideeee

Ablaaa bugun evden cıkarken bizim yeni karşı komşuyu gördüm kadının 2 bebegi var kadın nasıl zayıffff inanamadım yaaa anneme diyorum ki ben ne evliyim ne dogum yaptım bu kadından daha kiloluyummm adalet miiii

bu birazda bünye ile ilhgili yaaaa

benimde bir tanıdığım var 3 çocuk var kadın tığ gibi

yemesinide göresen beni yer acıksa o derece yani

ama almıyor işte

öğlen menü:

bezelye yemeği
tavuklu mısırlı mevsim salata
ayran
-

yaaaa millet ne kadar çok yiyor kızlarrrrr sinir oluyorum misal ben çorba almadım pilav almadım mantı almadım kadayıf almadım millet hem bunları da alıyor üstüne bir de ekmek yiyor bayanlarda öyle :26::26:

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…