Bu Maç Bizim Olacak.....

bende

yarım kase tarhana çorba

bir kase cacık

1,5 kepçe kabak yemeği yedimm

afiyet olsun bebemmmmmmm

çenemi tutamadımmmmmm

Önemli olan da kafada bitirmek olayı ...

evet kafada bittiiiiiiii

bazen bunalıyorummmmmmm:26:

çok güzell afiyet olsun bebeğim yediklerinin kalorisi çok azdır herlde çünkü salatalık e kabak sudan ibaret
kabak pirinçli olduğu için çokda masum olmayabilir

ama doymadım
yok canım o kadarda değil sözlü tartıştık döktüm içimdeki herşeyi..
sizin yanında yabancı hissediyorum kendimi dedim o kadar yapmacıksınız ki rahatsız oluyorum bile dedim..

neyyyyy sen ipi kopardın deseneee

merak ettim ya ne tepki verdiii

yoksa bozuntuya vermeyip yapmacık olmaya devammı ettiii

Normaldir canım Ama işin yarısını bitirmişsin kafada bitirerek tebrikler

mersiiiiiiiii şekerimmmmmmmmmmmmm

yok canım o kadarda değil sözlü tartıştık döktüm içimdeki herşeyi..
sizin yanında yabancı hissediyorum kendimi dedim o kadar yapmacıksınız ki rahatsız oluyorum bile dedim..

oh rahatlamışındırrrrrrrrrr

yarın nesfit yemeyip evden domates salata peynir kepek ekmeği getirp çayla kahvaltı etmeyi düşünüyorum nasıl :119::119:

mikemmellllllllll

kabak pirinçli olduğu için çokda masum olmayabilir

ama doymadım

neyyyyy sen ipi kopardın deseneee

merak ettim ya ne tepki verdiii

yoksa bozuntuya vermeyip yapmacık olmaya devammı ettiii

gene yapmacıktı
sen her geldiğinde bağrıma basmıyom mu seni dedi bende dedim ki ben kimin evine gidersem beni bağrına basar zaten dedim önemli olan yalansız dolansız olmak dedim..
siz beni yanlız bıraktınız dedim günahıma girdiniz anamdan babamdan uzaktayım bi ana baba şevkati gösteremediniz moralin bozuk canın sıkkın demeyi biliyorsunuz madem farkındasınız ne diye bir kere arayıpta kızım neyin var eşinle aran nasuıl diye sormadınız attınız bi kenara dedim..
oda öyle şeymi olur felan ddi bende kızının sıkıntısı için sabahın köründe gece yarıları beni aramayı biliyordunda benim sıkıntılı olduğumu farkettiğinde ne diye bir kere aramadın dedim..
sonrada eee herşey lafmış işte biri can diğeri canana benimde 1 tane annem var şu saatten sonra dedim..
yok bişey olursa buraya geliceksin biz senin aileniz dedi ne ailesi ya hangi aileden bahsediyorsun sen dedim böyle ailemi olur ya siz anne baba olmayı beceremiyorsunuz ya da benim anne babam normalin çok üstündeler ki ben yetinemiyorum sizinle dedim..
ararım açmazsın onla bunla dedikodumu yaparsın yan yana geldiğimzdede kurban olayım yavrum şu bu dersin geç bunları kaynana geç boş laflar bunlar..
sen oğlulunun helalinin dedikodusunu yapabilecek kadar düşmüşsün bende buyum bundan sonra..
sayg gösterene saygı
değer verene değer
sevgiye karşılık sevgi
beni böyle yapan bu hale sokanda sizsiniz nokta dedim.
daha çok şey dedim de aklımda kalmadı..
eşimlede tartıştım..
başlık parası verdim sana resmen dedim ohh canıma deysin..
sonrada sarıldık eşimle ağlaştık..

bilmiyorum yasemin ama sabah 59.9 u görünce bi mutlu oldum kiii

4 yıldır bu rakamı görmemiştimmmm

oh cnm istedğin kiloya ulaşır korumasını yaparsın inş..

+1000000000000000000000

ohhh iii etmişsinnn en azından senin kafan rahatlamıştırrr
şimdiii bırak kendileri düşünsün yavrumm
ne kadar değer o kadar değer....
yalnız kıs başlık parası verdim sana demeyi nerden akıl ettinn

ben 50 li rakamları görmeyeli 4 yıl oldu 4 59 u bile göremem ben hiç sanmıyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…