Bu Maç Bizim Olacak.....

sabah öyle tuturunca artık buzdolabınan aldın anne anneye bi nunurta götürdükk

akşam eve giderken alıp bi süpris yumurta götüreyimm

yaaa az kaldıı kocayı bırakıp sana gelcem yasminnn

gel gel başımın üsütnde yerin varrrrrr

ayyy gece uyumkadım desem yeri yasemin kafam kazan gibiii kusura bakma canımmmm

niye şikayet ediyon sen bnei bakimmm

hanım tatilin göbeğinde oturuyor bide beni götür diyo myheart

aa şikayet edermiyim heççççççççç

he tatil göbeğindeneyim

ama düzergah aynı

ev iş

iş evv

evett zelişş yokk sabahtan beri yoğun galiba Allah kolaylık versinn az öncr ara öğn yaptım 2 adet çilek 2 tane taza kayısı ve 5-6 adet çiğ badem doydum çook şükür..

iştahım yok ama bugün hiç yarım saat sonra öğle yemeği vakti ama hiç aç değilim ama öğleden sonrası için yemek zorundayım dötbuçuğa kadar işteyiz yanii ama öğle arası yemekten sonra yürüyüşe çıkıcam avm ye gitmem lazımm spor spordur hareket etmek lazım

ne kadar çok AMA demişim tühh rezillik..

evett zelişş yokk sabahtan beri yoğun galiba Allah kolaylık versinn az öncr ara öğn yaptım 2 adet çilek 2 tane taza kayısı ve 5-6 adet çiğ badem doydum çook şükür..

bende ikinci kahvaltımı bitirdim tok tuttu beniii öğlene

kadınbudu köfte mercimek çorbası varmş

bende hepinizi çok seviyorum canlarrr

afiyet olsun

oh oh çık dolaş

bizim öyle şansımız yokkkkkkk

yemek vakti mi geldi neee ben giderim o zaman biraz erken yiyim de dışarı çıkıcam kendime yeni ciciler alıyım da daha çok motive olayım by herkeze afiyet olsun

öyle oldu biraz ama iyi oluyor lilyana senin kilo problemin yok sanırsamm bizim konuştuğumuz tek şeb bu ama ne yedim ne içtim ne spor yaptım v.s..

Var cnm 53 kiloyumm

Yasminnnn vefaaaa :83::83::83:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…