Günaydın kızlar bende menümü paylaşayım
bir tabak ıspanak yemegi
yarım porsiyon erişteli mercimek çorbası
rus salatası çok az
ekmek sıfır
ama hemen şişiyorum ve ekmeksiz doyuyorum
bir de kaçamak yaptım kızıma dondurma alırken kendime de aldım((((
sabahta çegrek ekmek arası peynir şekersiz çay içtim
şimdide şekersiz bir nescafe içtim
baklavayı yemeseydinnn vicdan yaptın değilmiigünaydın kızlarr
zencefil-zerdeçal-tarçınlı yoğurt
salata ve 3-4 çatal taşlık yedim.
ayrıca parkta 20 dakika yürüyüş+15 dakika spor aletleri ile spor yaptım
pazartesiye inşallah-500 çıkacağım, şimdilik öyle gözüküyor, inşallah bozmam.
amin canımmm çok zorrrgünaydın diyeceğim ama gün sadece bize mi aydı acaba çoooook kötüyüm yaa ağlıyorum 2.kore olayı ülkemizde oldu Allah rahmet eylesin tüm ölenlerimize...
afiyet olsun yağmur bende akşam kalan tiramusu vardı ondan tırtıkladım azıcıkkGünaydın kızlar bende menümü paylaşayım
bir tabak ıspanak yemegi
rus salatası çok az
ekmek sıfır
afiyet olsun e_lanora yemeği nasıl yiyorsun peki hızlı hızlı yersen ya da yeteri kadar çiğnemezsen şişkinlik yapması normal nette okumuştum her lokmayı en az20 normalde 30-40 kez çiğnemek gerekiyormuş zaten çok çiğneyince hem yavaş yemiş oluyı-orsun hem de daha az yiyorsun dene bence..
afiyet olsun e_lanora yemeği nasıl yiyorsun peki hızlı hızlı yersen ya da yeteri kadar çiğnemezsen şişkinlik yapması normal nette okumuştum her lokmayı en az20 normalde 30-40 kez çiğnemek gerekiyormuş zaten çok çiğneyince hem yavaş yemiş oluyı-orsun hem de daha az yiyorsun dene bence..
ay evet yaaa, diyecek kelime bulunamıyor maalesef, ölenlere Rahmet, geride kalanları bol sabırlar diliyorum. Daha da devam ediyor herhalde çalışmalar, Allahım inşallah yardımcıları olsun onların da.günaydın diyeceğim ama gün sadece bize mi aydı acaba çoooook kötüyüm yaa ağlıyorum 2.kore olayı ülkemizde oldu Allah rahmet eylesin tüm ölenlerimize...
aynen öyle oldu canım, homini gırlak boğazım dayanamadım işte, ama akşam dengeledim sanırım, salata ile geçiştirdim, spor yaptım.1 tanesinin tadı aynı
3 tanesinin tadı aynı
1 adet baklavı yedin mi gözün hakkını gidermiş olursun
3 tane baklava yedinmi sana yağ kütlesi olarak döner bebemmmm
günaydınnn
sorma ya sabah sabahhhh
tüm ölenlere allah rahmet eylesinnn
Afiyet olsun, güzel menü, orucunu da Allah kabul etsin canım.günayıdn kızlarrrrr
dün akşam menüm
1 kase tavuk çorba
4-5 tavuk kanat ızgara
4-5 yk yoğurtlu karnabahar
4-5 yk salata
ara
5 tane yeşil erik
ve 3 lt su içtimmmm
sahurda 500 ml su içtim yatıım
Afiyet şeker olsun canım, akşam güzel, sabah da az olmuş sankim, fırsat mı bulamadın, domates-salatalık-maydanoz ekleyebilsen süper olurdu, ekmeğinin yanına. Çalışınca insan fırsat bulamıyor tabii böyle kahvaltılara ama, aslında akşamndan hazırlasak olur diye düşünüyorum.Günaydın kızlar bende menümü paylaşayım
bir tabak ıspanak yemegi
rus salatası çok az
ekmek sıfır
ben varya etrafımdaki insanları yemek yemekten soguturum o derece çok ciğnerim...hatta eşim saymış bir gün bir lokmayı 18 kere çevirmişim çok ciğnerim yani.şunu demek istiyorum sanırım midem küçülüyor almıyor artık yani ekmek yemeden de doyabiliyorum artık.ve şekersiz çay kahve içebiliyorum bunlar çok güzel
kesinlikle katılıyorum canımm
birde ben sabah öğünümü ikiye ayırdımm çünkü 6,30 da kalkıyorum acıkıyor vücut
8,30 gibi kahvaltımın yarısını 10 gibi diğer yarısını yiyorum
acıkırsam ögle yemeğine kadar ufak bi atıştırma yapıyorum yoksa ögle yemeğine saldırıda bulunuyorumm
günaydın diyeceğim ama gün sadece bize mi aydı acaba çoooook kötüyüm yaa ağlıyorum 2.kore olayı ülkemizde oldu Allah rahmet eylesin tüm ölenlerimize...
201 cann 201 hayat 201 söen yuva... daha ne olsun bu sadece asıllar bir de bu çaresiz insanlarımızın yakınları 200x4 en az ülkemizin başı sağolsunn ama bunun açıklamasını hesabını nasılş verecekler nasıl söndürecekler o yürek yangınını sözün bittiği yerdeyizz
bunları yani böyle haberleri görünce biz nelerle uğraşıyoruz diyorum millet orda canıyla derdinde ben ne yediğimin ne içtiğimin derdindeyim zaten dünden beri rahatsızdım akşam yemek yemedim ama sabah kahvaltı yaptım
hıımmm ne güzel ben de midemin küçüldüğünü hissediyorum ne kadar aç olsam da küçük bir tabakla doyuyorm hemen kendimi bir zamnalar az yemeye alıştırdım ondan beri böyleyim bence çok güzel bir alışkanlık amaaaaa ekmeksiz olmaz yaa hele kahvaltıda 1 dili de olsa yiyorum ama çavdar ekmeği ya da tam buğday ekmeği alıyorum fınıdan akşamları da kestim ekmek yemeyi yemiyorum arttık
evet ama sabah 06,30 da zor kalkıyorum zatenama şöyle birşey de var vefacıkk kahvaltının anlamı uyandıktan hemen sonra 1 saat içinde yapılmasıdır böylece metabolizman o andan itibaren gün içinde durmadan çalışır eğer imkanın varsa maden 6.30 da kalkıyorsun daha erken yapmaya çalış kahvaltını geceden hazırlarsan hem de sabah çok vakit kaybetmek zorunda kalmazsınn
Günaydın kızlar
burnuma resmen kömür kokusu geliyor bugün
Allah rahmet eylesin hepsine, ailelerine sonsuz sabırlarr
Allah'tan oruç tutuyorum bu şekilde içimden bişey yemek gelmiyor zaten benmm
ekmek yalnız sabah yiyorum
akşam erişteli mercimek çorbasıyla dengeledim mesela ekmegi
alışkanlık edinmek gerek tabi
hafta sonu annemin günü var ona da katılmamı düşünüyorum yoksa dayanamam pasta börek:)
evet bende tam bugday ekmegi alıcam sabahlarıda onu yiyecegim
günayıdn kızlarrrrr
dün akşam menüm
1 kase tavuk çorba
4-5 tavuk kanat ızgara
4-5 yk yoğurtlu karnabahar
4-5 yk salata
ara
5 tane yeşil erik
ve 3 lt su içtimmmm
sahurda 500 ml su içtim yatıım
çavdar ekmeği de al denemiş olursun benm aldığım fırn öyle güzel ekmek yapıyor ki hiç tahıllı ekmek demezsim yumuşacık ve çok lezzetli miss miss
evet canım vicdan yaptım, zaten yedikten hemen sonra pişman oldum.baklavayı yemeseydinnn vicdan yaptın değilmii
akşam çok güzel beslenmişsin telefi yapılmış anlaşılan canım
amin canımmm çok zorrr
afiyet olsun yağmur bende akşam kalan tiramusu vardı ondan tırtıkladım azıcıkk
akşam şehriye çorbası
yoğurtlu közlenmiş salata yedim
sabah bir dilim ekmek 2 ince peynir 2 zeytin salatalık domates yedim yeşil çay içtim
ay keşke ben de yapabilsem, ne güzel alıştırmışsın kendini, çok güzel bir davranış bence.
ben varya etrafımdaki insanları yemek yemekten soguturum o derece çok ciğnerim...hatta eşim saymış bir gün bir lokmayı 18 kere çevirmişim çok ciğnerim yani.şunu demek istiyorum sanırım midem küçülüyor almıyor artık yani ekmek yemeden de doyabiliyorum artık.ve şekersiz çay kahve içebiliyorum bunlar çok güzel
iyi fikir canım seninki de, ben de 6,30 kalkıyorum, 7 de yapıyorum kahvatıyı, 10 gibi yeşilçay ve ara öğün, 12 de öğle yemeği.kesinlikle katılıyorum canımm
birde ben sabah öğünümü ikiye ayırdımm çünkü 6,30 da kalkıyorum acıkıyor vücut
8,30 gibi kahvaltımın yarısını 10 gibi diğer yarısını yiyorum
acıkırsam ögle yemeğine kadar ufak bi atıştırma yapıyorum yoksa ögle yemeğine saldırıda bulunuyorumm
Aminnnnnnn.Günaydın kızlar
burnuma resmen kömür kokusu geliyor bugün
Allah rahmet eylesin hepsine, ailelerine sonsuz sabırlarr
Allah'tan oruç tutuyorum bu şekilde içimden bişey yemek gelmiyor zaten benmm
evet canım vicdan yaptım, zaten yedikten hemen sonra pişman oldum.
Senin de çok güzel canım menün.
ay keşke ben de yapabilsem, ne güzel alıştırmışsın kendini, çok güzel bir davranış bence.
iyi fikir canım seninki de, ben de 6,30 kalkıyorum, 7 de yapıyorum kahvatıyı, 10 gibi yeşilçay ve ara öğün, 12 de öğle yemeği.
Aminnnnnnn.
Allah kabul etsin canım orucunu.
dün akşam iş çıkışı arkadaşla burger den 1 külah dondurma aldık
akşam biraz bonfile et az bi parça az patates püresi ekmek yok
bu kadar az da çekirdekk - yerken farkettim rejime olduğumusonra bıraktım
sahurda sıfır yemek midem almıyor yaa
gece yatmadan yiyim dedmm yokk istemiyor bünyee
balım Allahım kabul etsin orucunu
keşke yeseydin biraz diriencin kalmaz bak akşama paşan evde seni beklerr
genelde sahurda bişey yiyemiyorum ben zatenn
akşama da iftara davetliyim zatii
paşa anneannede kalacak malesef
sabah tutturdu zaten anne işe gitme diyeee
dün akşam iş çıkışı arkadaşla burger den 1 külah dondurma aldık
akşam biraz bonfile et az bi parça az patates püresi ekmek yok
bu kadar az da çekirdekk - yerken farkettim rejime olduğumusonra bıraktım
sahurda sıfır yemek midem almıyor yaa
gece yatmadan yiyim dedmm yokk istemiyor bünyee
genelde sahurda bişey yiyemiyorum ben zatenn
akşama da iftara davetliyim zatii
paşa anneannede kalacak malesef
Sabah tutturdu zaten anne işe gitme diyeee
bu arada ben hala tartımı yaptıramadımmm
tartılamıyomm yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?