Ewett abartmak benim işimmm
suyu yemekle birlikte mi içtin anlamadım bir öğle arası için 4 bardak su 2 bardak kola çok fazla midene yazık senin hoşuna gitmiş olbilir ama vücudun can çekişiyor haberin olaaaaaaaaaaaa
midesi bayram yerine dönmüştürrrrrrrr
açlıktan ölsem bile bu kadar karışık bir mönüyü yiyemem ne yalan söylim püre sevmem pilav kesin pirinçtir onu da yemem puding olsa da olur olma sa da basit bir tatlı yemekle birlikte hayatta su içmem kola fanta asitli içecel sıfor benm hayatımda ne kaldı geriye karnıyarıkla salata tabi karnıyarık fırında pişmişse yerim
oy oy genic işi zorrrrr
ben sana çok gıcık oluyorummmmmmmmmmmmmmmmm
açlıktan ölsem bile bu kadar karışık bir mönüyü yiyemem ne yalan söylim püre sevmem pilav kesin pirinçtir onu da yemem puding olsa da olur olma sa da basit bir tatlı yemekle birlikte hayatta su içmem kola fanta asitli içecel sıfor benm hayatımda ne kaldı geriye karnıyarıkla salata tabi karnıyarık fırında pişmişse yerim
Yasmin bi yandan rapor yazıyomm
var düşün sen bu raporun durumunuu
ne olacak bizim bu halimizzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
fadime genic de antalyadan 3 kişi olduk antalyalıııı
rapor bitti sayılırrr
akşam çıkmadan bi kontrol ederim sadece bakalımm
hadin gözün aydın
ben da faturalarla boğuşuyommmm
olmadı öle deneriz bizdeafiyet olsun şekerim güzel menü.
tebrikller iradene
ya bizim burda bir sıkıntı olmadı ama, 2 yıldır okuyor kızım, bu sene 3.sınıfa geçti, sorun olacağını pek sanmıyorum, ama tabii yine de iyice bir araştır bakalım.
karbonhidrat ağırlıklı olmuş.
Ben de yayla çorbası-yumurtalı ıspanak- patates salatası yedim. Patates salatası yarım kaseydi, çok değil yanii, yemesem de olurdu, fazla gitti ama aşçımız çok güzel yapmış, içine de nar ekşisi koymuş, tadınca yedim biraz.
Napıyonuzzz laa
Ben öğlende
Çorba
Karnı yarık
Pilav
Püre
Salata
Punding
İki bardak cola
Ve 4 bardak su içtimm
ayy bu sene tatilde yalan oldu, bu halde hiç bir yere gitmem bir iki kez havuza giderim o kadar , o bile beni çok kasar , niye salak gibi her gördüğümü yedim ben anlamıyorum ki kendimi, mutlu mu oldum yani, ahh salak kafam , nasıl kızıyorum kendime ya
zelisssssss benide ekle listeyeeeeeee :2::2::2::2::2:
Merhaba arkadaşlar bu sabahtan itibaren 69,7 kg geldim. Sabah evden gerdiğim sandiviçi öğlen et tavuk yada sebzeden 1 porsiyon yiyorum sıfır ekmek..
Hergün 1,30 saat yürüyüş yapıyorum ve elmalı çayımdan 3 fincan içiyorumSimdilik kiloda değişiklik yok ama sanki göbek biraz gitti gibi acaba sıkılaştım mı ama nasıll:26::26: Yürüyüş sıkılaştırır mıı :97::97::97:
ama angaryalarla devammm
olmadı öle deneriz bizde
he he önce yedin sonra da kendine kızıyonnnn
yemeden önce kızacaktın kendine
bakma bende sendennimmmmmm
ayyy şu ender saraç ile gülbenin videosunu paylaşan kimdi :44::44::44:
Teşekkür ederim izledim
güzel hareketler varmışşş
evet canım bence de.afiyet olsun bebeğimmmm sen spor da yapıyorsun azcık patatesten bişi olmaz yarasın cnm afiyet olsunnnnnn bend e yayla çorbası istiyorum çok severim
rica ederim.teşekkürler tatlım
henüz tanışamadım kendiyle, gelirse tanışacağızne olacak bizim bu halimizzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
fadime genic de antalyadan 3 kişi olduk antalyalıııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?