canım benim dikkat kendine hepimizin kendine göre sıkıntıları ve sorunları var inan
Allah altından kalkamayacağımız dertler sıkıntılar vermesin
seni düşününce hep gülesim geliyor zaten..iyi ki varsın heee...
yapmıyorum artık stres..geçti....ama elimde olmadan oldu o ..beklemediğim bi anda aniden geldi..ondan..hazırlıksız yakalandım..
Ben mesela senii hazırlıksız yakalayabilirim hiç ummadığın anda ne dersin
canım benim dikkat kendine hepimizin kendine göre sıkıntıları ve sorunları var inan
Allah altından kalkamayacağımız dertler sıkıntılar vermesin
heheheh..kız senden korkulur..
yakalayamaz yakalayamazzzzzzzzzzzzzz
böyle bi skeç vardı...gerisini yazmayayım...hehehehhe
evet canım çok güzeldir oralar. Yamaç paraşütü de tehlikeli ama canım yaa, daha geçen gün bizim köyde Serik de yaparken, ters rüzgardan adam çalılıklara üşmüş de, bacakları kırılmış, Allah korusun. Ama teleferik falan var, ona binersin, Saklıkent kayak merkezi var, oraya götürüyor, yaz günü karların içine gitmiş olursun, onu tavsiye edebilirim, ben de istiyorum hep ama kısmet bakalım.cnm kaş da kalkan diye bir yer varmış oraya gitmek istiyorum yamaç paraşütü yapmak istiyorum orada
güzel canım, az önce ben de 8-10 tane kuru üzüm yedim.1 fincan az şekerli türk kahvesi +2 bütün ceviz
Aaaaa kız yine niye stres yaptın bakimm, tabiii bizden uzaklaşınca öyle oldu değil mi, gelip hergün yazsaydın bize stresini alırdık biz. Ama sakın üzücü şeylere bakma canım yaaa, hep pozitif düşün, Allah a çok şükür sağlığınız yerinde, çocukların öyle, sakın kötü düşünceleri aklına getirme, geçmişi de sil kötü anıları, bugün yeniden doğmuşsun gibi başla güne, yepyeni bir sayfa aç hayatında, geçmişe dair ne varsa kim varsa hepsini affettim, ve içimde hiçbişey biriktirmeyeceğim artık de, silkelen, çok faydasını göreceksin canım.canımcım nedeni bilmiyorum.
ama tahminim üst üste gelen üzüntülü şeyler , stres ,kaygı..
biraz sıkıldığımda çarpıntım oldu hep..az bi sıkıntıda bile..
eşim bi laf desin feci oluyordum..ona da taktım kafayı..
hayat kaygısı ile birleşti.
haber falan izlememeye çalışıyorum..
sıkıntılı şeyler okumamaya çalışıyorum..çarpıntı, titreme, nefes alamıyor gibi oldum..panik atak olcam diye korktum..
sürekli kendimi sakinleştirdim gün içinde..tüm bunlar stresten oluyor..geçecek dedim durdum..3 günde geçti şükür..
tmm canım bakayım bi. neredeymiş yerini biliy musun?canım ismini tam hatırlamıyorum..
by holiday beach mi öyle bişi...biri kart vermiş..o da internetten baktı.
Ben söylerim hiç sorun değil,
yakalasa beni kakalayamazzz
sizden uzak kalınca işte başıma geliverdi..evet canım çok güzeldir oralar. Yamaç paraşütü de tehlikeli ama canım yaa, daha geçen gün bizim köyde Serik de yaparken, ters rüzgardan adam çalılıklara üşmüş de, bacakları kırılmış, Allah korusun. Ama teleferik falan var, ona binersin, Saklıkent kayak merkezi var, oraya götürüyor, yaz günü karların içine gitmiş olursun, onu tavsiye edebilirim, ben de istiyorum hep ama kısmet bakalım.
güzel canım, az önce ben de 8-10 tane kuru üzüm yedim.
Aaaaa kız yine niye stres yaptın bakimm, tabiii bizden uzaklaşınca öyle oldu değil mi, gelip hergün yazsaydın bize stresini alırdık biz. Ama sakın üzücü şeylere bakma canım yaaa, hep pozitif düşün, Allah a çok şükür sağlığınız yerinde, çocukların öyle, sakın kötü düşünceleri aklına getirme, geçmişi de sil kötü anıları, bugün yeniden doğmuşsun gibi başla güne, yepyeni bir sayfa aç hayatında, geçmişe dair ne varsa kim varsa hepsini affettim, ve içimde hiçbişey biriktirmeyeceğim artık de, silkelen, çok faydasını göreceksin canım.
tmm canım bakayım bi. neredeymiş yerini biliy musun?
sizden uzak kalınca işte başıma geliverdi..
neyse buldum sizi yine.
tamam dediklerini söyledim..içimden..
eşimde kartı duruyor..akşam bakıp yazayım sana..nerde diye
sizden uzak kalınca işte başıma geliverdi..
neyse buldum sizi yine.
tamam dediklerini söyledim..içimden..
eşimde kartı duruyor..akşam bakıp yazayım sana..nerde diye
amin..
Benim depresyon geçmişim var..
Sanıyorum zeliş ve fadime biliyor..anlattım diye hatırlıyorum..
Artık depresyonla baş etme yöntemleri geliştirdim kendime göre..
Elimde olmadan ,aniden geliyor ..sinsice..
..yemek vaktı..ne yiyceniz
amin..
Benim depresyon geçmişim var..
Sanıyorum zeliş ve fadime biliyor..anlattım diye hatırlıyorum..
Artık depresyonla baş etme yöntemleri geliştirdim kendime göre..
Elimde olmadan ,aniden geliyor ..sinsice..
canım benim ben bilmiyordum allah sana şifa versin inşallah daralmasın hiç bir daha o günlere dönmezsin
inan bilmiyorum
sen bizi bırakma bir daha bakimmm
bülent Gardiyanoğlu diye bir adam var, böyle kişisel gelişim-yaşam koçu gibi birşey, geçmişte bir ara bi arkadaş tavsiye etmişti bana, 30 dakika kadar videosu vardı, işyerinde onu dinledim ve dedikleri aşağı yukarı buna benzer şeyler uyguladım, resmne üzerimden bir tır kalkmış gibi oldum,
örnek: işyerinde patronlardan-müdürden nefret ediyordum, hep kin besliyodum, o gün dedim ki hepsini affettim, ben mutlu olmayı seçiyorum, yaşam bana hep mutluluklar getirecek, herşey çok güzel olacak. Bunları söylüyorum kendime, ve enerji doluyor içim.
Biz içimizde biriktirince kendimizi yıpratıyormuşuz biliyor musun? Bak istersen o kişinin sitesine.
sen bizi bırakma bir daha bakimmm
bülent Gardiyanoğlu diye bir adam var, böyle kişisel gelişim-yaşam koçu gibi birşey, geçmişte bir ara bi arkadaş tavsiye etmişti bana, 30 dakika kadar videosu vardı, işyerinde onu dinledim ve dedikleri aşağı yukarı buna benzer şeyler uyguladım, resmne üzerimden bir tır kalkmış gibi oldum,
örnek: işyerinde patronlardan-müdürden nefret ediyordum, hep kin besliyodum, o gün dedim ki hepsini affettim, ben mutlu olmayı seçiyorum, yaşam bana hep mutluluklar getirecek, herşey çok güzel olacak. Bunları söylüyorum kendime, ve enerji doluyor içim.
Biz içimizde biriktirince kendimizi yıpratıyormuşuz biliyor musun? Bak istersen o kişinin sitesine.
http://marblinginpenceresinden...............tr/2013/03/bulent-gardiyanoglunun-farkndalk-ve.html
http://www.youtube.com/watch?v=VCHSsUXZiZk
burda biraz bişeyler var.
siz nerdesiniz kaç gündürrr bakemmmmm
bi vatsap ım bile yok..Genic diğer topiğe gelmişşş sabah ben yeni gördümmmm
WHATSAHPATAN YERİMİİZİ NBİLDİRDİMMM
canımcım öyle malesef..canım benim ben bilmiyordum allah sana şifa versin inşallah daralmasın hiç bir daha o günlere dönmezsin
inan bilmiyorum
siz nerdesiniz kaç gündürrr bakemmmmm
tamam canımcım bakarım..
Ama ben içimde kin tutmam..kin beslemem..ah ettiğim kimse yok..hakkımı da herkese helal ederim..
Mesela bulunduğum yerde bi mezarlığın yanından bile geçiyorsak otosüsle..bulunduğum civardır mesela..bilmeden karşılaşıp da konuştuğum insanlar vardır içlerinde diye düşünürüm o mezarlarda yatan..
Eğer öyle biri varsa bu mezarlarda , hakkım varsa helal olsun derim..o kadar derin düşünürüm
Ama çok derin düşünmek, çok hassas olmak iyi değil.
Hep pozitifim..çok insan söyler bunu..ediz i doğururken doktorum demişti en son..sizin kadar pozitif bi insan daha tanımadım diye..
O anda sancı çekerken bile doktor ya da ebe gelip bişey sorsa ben normal insan gibi cevap verdim ki çoğu insan o anda cevap bile veremez ..sancı nefes aldırmaz insana çünkü ..o arada biri gelip soru sorunca nefesiniz hepten bozulur..alt üst olur..
Işte böyle..doğum falan deyince aklıma zeliş geldi ..bi arkadaş daha vardı..bebek yapcaklardı şimdilerde..ne ettiler acep..
aslındabende önce den hep pozitiftimm
herşeyi olurana bırakır etrafımı kırmadan herşeyi toparlamaya çalışan
elimdekilerle yetinmeye çalışan biriydim
ama insan haketmediği sorunlarla karşılınca zamanla pozitiflik gidiyor sinirlilik hali alıyorrrr
ama herzaman bugunume şükür ederimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?