Bu Maç Bizim Olacak.....

yaz da geldi aman dikkat et

sen var ya sen sor kızlara kaç kere seni sordum

ne durumda napıyor herşey yolunda mı diye
balım numaranı aldım yağmurdan k.validesi yanında müsait olamayabilir dedi sonra numarayı kaybettimmm:26::26::26::26:

biliyorum beni aklından geçirdiğini kelebekimm

oh ohhh afiyet olsunnnn :))) domateslerin rengini begenmedimmmm ,salkım domatiiiz al

77 lira mı ne ,ama 10 gün icinde ödersen %25 indirimliii
senden tam kaynana olur pompişş haa
yaaa baby bana da baksana

ben yayım yükselenim ikizler

eşim akrep (hiç sevmiyom bu akrepleri)

yükseleni yengeçç

ayyy zeynep turanlıya soruyo gibi hissettim kendimiii

öle deme oda insan

benimkide akrep

oh ohhh afiyet olsunnnn :))) domateslerin rengini begenmedimmmm ,salkım domatiiiz al

77 lira mı ne ,ama 10 gün icinde ödersen %25 indirimliii

sanırım bende ceza yedim gişelerde okumadı HGS yi valla çıldırmamak elde değil

etiket var yavaş geçtim ama okumadı şimdi en uzak mesafe kesecekkkk

böyle bir şehir daha varmı dünya üzerinde acaba şehir içinde bir noktadan diğer noktaya giderken gişeden geçip para ödüyoruz Allahım yaaaaaa

teşekkür ediyorum seni sormalı????

kasırga gibiyiz biz vefa ezer geçeriz
aynen canımm

yaaa baby bana da baksana

ben yayım yükselenim ikizler

eşim akrep (hiç sevmiyom bu akrepleri)

yükseleni yengeçç

ayyy zeynep turanlıya soruyo gibi hissettim kendimiii

kızz niye sevmiyosun akrepleri ama yükselenden kurtarıyor eşin yengeç perfect bir burç benm sevgili kuşum da yengeç dört dörtlük bir insan

senden tam kaynana olur pompişş haa
:

di mi

eee şekerimmm kıtalar arası geçiş yapıyorsunnn

sana da gecmis olsunn .
onu bırak sehirlerarası yolda bile ben niye devletin yaptıgı yola para veriyim ki arkdas .devletin görevi zaten yol yapmak .

ben bildiiiiiiimmmmmmm ilk bakışta sade omlet sandım sonra dikket edince krep olduğunu anladım sen dukan diyetimi yapıyorsun güzellik

Ay valla herkesi yorumladım yorumlarımda
Mesaj atıcam canım sana da,
kızlar buraya yorumların tutup tutmadığını yazın ama çünkü hala öğrenme sürecindeyim

ben de ve sevgilimde 0 hata canım ne dediysen o ben de yazdım sana birkaç bişey sana kolaylık olur yeni birşey daha öğrenmiş olursun

sakin bebeğim sakiinn

di mi

eee şekerimmm kıtalar arası geçiş yapıyorsunnn

sana da gecmis olsunn .
onu bırak sehirlerarası yolda bile ben niye devletin yaptıgı yola para veriyim ki arkdas .devletin görevi zaten yol yapmak .

kızzz yok gerçekten dediğin gibi olsa gam yemicem kıtalar arası geçişte yapmadın bildiğin çevre yolunda İstanbul Avrupa yakası sınırları içinde bir noktadan diğer noktaya giderken para veriyoruz işteeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…