hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
güzel anneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
günaydın cnmmmm
hayırlı kandillerrrrrrrrrrrrrrr
genicccc hoşgeldinnn
nasılsın bebiş nasıllllll
kime bıraktın kiiiii
ben futbol takımı kurarım artık
iki çocuk en isi bencede
günaydınnnn siirt fıstıklarımmm
sabah işe gelirken ,şekerimin düsütügünü hissettim ,hemen bi yerde durup bi çikolata alıyım dedim .durup markete girip cikolata su aldım ,arabaya geldim kiiiii park cezasını yazmıs polisciklerrr
ya bi dakka ,durumu anlatıyım dememe bırakmadılar.
ne ağız eğicem dedim ,bastım geldm işe .
ben ce de cnm 2 ideal eskiden tek çocoğum olsun isterdim ama bu çocuğuma haksızlık olur diye düşünüyorum artık tek büyümek zor olur bir de ben 2 çocuğun altındaki yorumun aynısıyım çok titizlenirim o zman 2 iyidir iyi
günaydın şekercimmmgünaydınnnn siirt fıstıklarımmm
sabah işe gelirken ,şekerimin düsütügünü hissettim ,hemen bi yerde durup bi çikolata alıyım dedim .durup markete girip cikolata su aldım ,arabaya geldim kiiiii park cezasını yazmıs polisciklerrr
amin canım cümlemizinkiniAllah çouğunuzu size bağışlasın baby eminim ki tarif edilmez bir duygudur
aslan canımmmbend e de aynı çıktı senin burcun neydi vefa cannn
[video]http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=302654[/video]
alın bide bunu yapın ben yaptım
sonuç
Kasırga
Eğer bir ortama siz giriyorsanız herkes farkediyor. Endamınız bir yana, alımınız çalımınız yetiyor. Kendiliğinden bir karizmanız var. Üzerinde çalışmanıza gerek yok. Tek sorununuz gereğinden hızlı olmak. Girdiğiniz ortamları bazen öylesine çabuk terk ediyorsunuz ki, hafızalardaki yerinizi korumakta zorlanıyorsunuz. Yakıp yıktığınız durumlar da olmuyor değil. Eğer doğanıza aykırı, ayağınıza bağ haller mevcutsa, hemen bertaraf ediyorsunuz. Ama şiddetinizde bile kendince bir şefkat gizli...
canım geçmiş olsun.kaç para ki park cezası.günaydınnnn siirt fıstıklarımmm
oy kıyamam..öyle ya..her yıl vesikalık çektiriyoruz biz büyük oğluşa..her yıl yan yana koy ..değiştiğini farkedersin ki..kızlar dün ilk defa oğluma vesikalık foto çektirdikkkk
onun ne kadar büyüdüğünü farkettimmm
çok güzel bi dugu anne olmak bana annem deyişiiii bayılıyorum bu oğlana
bana da çok çocuk çıktı..[video]http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=296138[/video]
bu canım
Araba mı kullandın sen kuzu :26:
ben futbol takımı kurarım artık
iki çocuk en isi bencede
niye bilmeyimm canikommmm ,b ende çok severimmmgünaydın güzelll anne geçmiş olsun boşverr en iyisini yapmışsın muhattap olmamakla senin durumunu görmüyorlar mı Allah Allah bu arada sen nerden biliyosun siirt fısıtığını ben çok severim Antep fıstığına 5 basar çok iri bir fıstık türü değil mi
oyyy seni kızdırmışlar sabah sabah
kıyamam boşver sen onları tatlım sana birşey olmasın
Günaydın kızlar
Eki Görüntüle 1154321
Kahvaltımı da yaptım geldim
Bu arada burçlar konusunda mesaj atan bayanlara cevap vericem , dün yazamamıştım
Günaydın kızlar
Eki Görüntüle 1154321
Bu arada burçlar konusunda mesaj atan bayanlara cevap vericem , dün yazamamıştım
bana sel çıktı.[video]http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=302654[/video]
alın bide bunu yapın ben yaptım
sonuç
Kasırga
Eğer bir ortama siz giriyorsanız herkes farkediyor. Endamınız bir yana, alımınız çalımınız yetiyor. Kendiliğinden bir karizmanız var. Üzerinde çalışmanıza gerek yok. Tek sorununuz gereğinden hızlı olmak. Girdiğiniz ortamları bazen öylesine çabuk terk ediyorsunuz ki, hafızalardaki yerinizi korumakta zorlanıyorsunuz. Yakıp yıktığınız durumlar da olmuyor değil. Eğer doğanıza aykırı, ayağınıza bağ haller mevcutsa, hemen bertaraf ediyorsunuz. Ama şiddetinizde bile kendince bir şefkat gizli...
Yaa buralara geliyosun en son benim haberim oluyooo
Hoşgeldin aramıza double anneeeeee
diyene bakkkYaa buralara geliyosun en son benim haberim oluyooo
Hoşgeldin aramıza double anneeeeee
geldim geldim
senin hasretine dayanamadım
günaydın canımmmm
bana tek çocuk çıktı yaaaa
bu arada bugün gidicem inşallah partiye bir sorun çıkmazsaaaaaa
kızlar dün ilk defa oğluma vesikalık foto çektirdikkkk
onun ne kadar büyüdüğünü farkettimmm
çok güzel bi dugu anne olmak bana annem deyişiiii bayılıyorum bu oğlana
günaydın baby hayırlı kandiller
günaydınnnn siirt fıstıklarımmm
Günaydın kızlar
Eki Görüntüle 1154321
fadime ciği gören var mı bugün hiç göremedim ben onu :44::44::44:
geldim geldim
senin hasretine dayanamadım
diyene bakkk
ya bizimmmmm geniccc:26::26::26::26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?