Bu Maç Bizim Olacak.....

neyse takılmıyoruz çok fazlaaa

ohhh dışarda misss bir hava varrr yaz geliyor

oğluşlar iyi çok şükür boş geç kalanlarııııııı

kızzz gel fuara gidelim cumartesiii

haklısın takılmamak gerek
şükür onlar iyi
ahhh keşke gelebilsemmm

yükleyinnnnn
ben yükledim ama sonra kaldıramayınca karen sayfaya gelmişti :26:

yeminle okurken ben yoruldum dilekkkkkkkk
demi canımcım..
bu sabah 7 den 7 ,20 ye kadar olan
bi de akşamdan hazırladığım dolma içini zeytinyağlı biber dolması olarak hazırladım pişirdim..
et haşladım düdüklüde..akşam yemeğimi her gün hazırlıyorum hemen hemen..bazen bırakıyorum ..Akşama Allah ne verdiyse onu yiyoz..tost, kahvaltı, muhlama, patates kızartma..
sen akşam yedin mi mama..nereye gittiniz..

iyi birlikte gidiyos eve yakın oturuyor banaa :)

beğendmmm
yeni iş arkaraşın mı var..:26::26:
empati yi ,küçük şeyler i okudum..kuantum mu ne onu okudum..sanki bildiğim şeyleri anlattıp duruyor yazar ya..benim bildiğim yaptığım şeyler zatii..sıkıldım okurken..
ama eğitime gittiğim 1 ay boyunca öğlen arası kütüphaneye gittim..orda stephan king in duma adasını bitirdim..640 sayfa sanıyorum..çok beğendim..
Muhtemelen arada kaçırdım ama genelden yazayım dedmm

Kızlar hepinizin kandili mübarek olsun

Oruç tutan arkadaşlar için de Allah kabul etsn inşş
amin canımcımmmmmmmmmmmmmmm...

evet artık yeni bi mesai arkadaşım var

ne yapalım kelebek gelmeyince yeni bi arkadaş almak zorunda kaldıkk

aslında ediz için var bi çanta..don atlet çorap yedek giysiler..

emir sabah giysileriyle gidiyordu..biz okul formasını götürüyorduk bakıcıya..ordan gidiyor okula..

ama şimdi sivil gitmeye başladı..ona da bi çanta lazım evet..

ona da yedek kıyafet koyayım..çünkü parka da çıkıyorlar..terliyorlar..kirleniyorlar.

Zelişcim yorumladım burcunu, kızlar bu arada kısa kısa cevaplar vermiyorum, hepinize bugün yazıcam biraz gecikebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…