Bu Maç Bizim Olacak.....

güzellik fuarı mı ben gelem mi cnm tam bana göre

eğer takip edeceklere gönder derim

3-5 bişey öğrensinnn

benim takip olayım olmadığı için sabahtan akşamakadar olan kursları tercih ediyorumm

evet canm g.........ayıppppp

evet canım bakıcımın ikizleri 13 yaşında..onlar gidiyormuş .ben de emir i peşlerine takmak istedim.
bakıcım gitsin dedi..saat 9 da başlıyor 12 de bitiyor..3 saat
birlikte gidip gelirler ..
birşeyleri öğrenmesi lazım kesinlikle..

gönder cnmmm

yaşları büyüdükçe kendi kararlarını veriyorlar sonra bizleri dinlemiyorlarrr

Fulya senin canın niye sıkkındı bugünn

canım uyuyamadım erken uyudum sonra kalktım köpek havlamalarına
birde annemlere canım sıkkın oğlanın sünnetine gelmiyorlar da
tören yapmıyorum belkide hiç yapmayacağım bilemiyorum ben anne ve babamın torunlarını görmeye gelmesini istedim mazeret bildirdiler

ne güzel yapmışsın darısı benim oğlana olsun oda gitsin dinini öğrensin istilorum
Nevşehir merkezdemi arkadaşın ilçeleri çok güzel yaaa

Sor tabi tatlım, ıkızlar astroloji kısmına topik açmaya karar verdim, yorumlardan memnun kalanlar oraya bunu yazarsa çok sevinir, hem ben daha çok öreniyorum hemde bayanlara motivasyon oluyor

aç canım ..arkandayız..ama çok bunalırsın..bunca hatun üstüne çullanır valahi..astroloji derin konu..

canımcım annenlerin mazereti nedir ..
üzülme lütfen..

sen gurbeteydin demiiiiiiiiii

merkeze gidicemmm

bakalım inş .gezerizzz

aç canım ..arkandayız..ama çok bunalırsın..bunca hatun üstüne çullanır valahi..astroloji derin konu..

Olsun ya, hem ben öğrenmiş oluyorum hem de kızlara motivasyon oluyor,

Astroloji bana neyi kanıtladı biliyor musunuz ?
Kimse mükemmel değildir, ve her gülün dikeni vardır, artık insanlara daha iyi anlaşıyorum çünkü huylarını biliyorum, ve herkes bilsin istiyorum,

mesela yükselenlere daha yorum yapmadın o zaman en sevdiği tatlıya kadar yazabilirim

Bu arada konu biraz astrolojiye kaydı o yüzden kusura bakmayın kızlar, başlık açtığım zaman orada rahat rahat konuşuruz

hımmm keşke gelebilselerdii

onlara göre ayarlama şansın yok mu pekii

cnm yaylar ne tür tatlı sever peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…