canımm sen de bir tane yükle de gülen yüzünü görelim ama değil mi
güzellik fuarı mı ben gelem mi cnm tam bana göregüzellik fuarı cnaımmmm
gerçi şuan bir ben varım giden kimseler yokta işteee
gelsen güzel olurduuuuu
ahh ahhhhh sabah bazı işleri eşine devret adım adımmmmmm
bu arada temelli yedek bir çanta bıraksan bakıcıya nasıl olur orda kalsın taşıma yaniii
eğer kirli çıkarsa göndersin sana olmaz mı emir içinde kıyafet olur hemm
çocuk bunlar napacağı belli olmaz ki
güzellik fuarı şekerim zaten biriniz boş olun arkadaş herkesin bu cumartesi sosyalleşeceği tuttu
eğer takip edeceklere gönder derim
3-5 bişey öğrensinnn
benim takip olayım olmadığı için sabahtan akşamakadar olan kursları tercih ediyorumm
evet canm g.........ayıppppp
Bugun fadime yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk demi kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Zelişcim yorumladım burcunu, kızlar bu arada kısa kısa cevaplar vermiyorum, hepinize bugün yazıcam biraz gecikebilir
Bugun fadime yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk demi kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
bugün izinli miydi yoksa..sanki öyle hatırlıyorum:26:
ne sorcannn
ben yükledim ki hemde 2 tane
evet canım bakıcımın ikizleri 13 yaşında..onlar gidiyormuş .ben de emir i peşlerine takmak istedim.
Bakıcım gitsin dedi..saat 9 da başlıyor 12 de bitiyor..3 saat
birlikte gidip gelirler ..
Birşeyleri öğrenmesi lazım kesinlikle..
sana bişey sorcam cnm ama özelden.....
Fulya senin canın niye sıkkındı bugünn
alıştım cnm bu saatten sonra da uğraşaamam
valla ben 9 yaşından beri ara gönderiyorum (kuran kursuna) 3-5 birşey öğrensin diye
ama 5 yaşından beri de yaz okulları değişkik aktivite ne varsa
gönderdimm hiç birşeyde gözü kalmadıı
allah şükür öğrendi geçen yıl kuran kerim okumaya geçti kurs bitti
bu sene inş iyece pekiştirir
çünkü yaşları büyüdükçe kendi kararlarını kendileri veriyor pek dinlemiyorlarrr
cnm benim arkadaşım var orda 1 gece orda kalmayı planlıyozzz inş.
allah razı olsun kızlarrrrrrrrr
Sor tabi tatlım, ıkızlar astroloji kısmına topik açmaya karar verdim, yorumlardan memnun kalanlar oraya bunu yazarsa çok sevinir, hem ben daha çok öreniyorum hemde bayanlara motivasyon oluyor
canım uyuyamadım erken uyudum sonra kalktım köpek havlamalarına
birde annemlere canım sıkkın oğlanın sünnetine gelmiyorlar da
tören yapmıyorum belkide hiç yapmayacağım bilemiyorum ben anne ve babamın torunlarını görmeye gelmesini istedim mazeret bildirdiler
ne güzel yapmışsın darısı benim oğlana olsun oda gitsin dinini öğrensin istilorum
Nevşehir merkezdemi arkadaşın ilçeleri çok güzel yaaa
tören yapmıyorum belkide hiç yapmayacağım bilemiyorum ben anne ve babamın torunlarını görmeye gelmesini istedim mazeret bildirdiler
ne güzel yapmışsın darısı benim oğlana olsun oda gitsin dinini öğrensin istilorum
nevşehir merkezdemi arkadaşın ilçeleri çok güzel yaaa
aç canım ..arkandayız..ama çok bunalırsın..bunca hatun üstüne çullanır valahi..astroloji derin konu..
Sor tabi tatlım, ıkızlar astroloji kısmına topik açmaya karar verdim, yorumlardan memnun kalanlar oraya bunu yazarsa çok sevinir, hem ben daha çok öreniyorum hemde bayanlara motivasyon oluyor
Nevşehir merkezdemi arkadaşın ilçeleri çok güzel yaaa
Olsun ya, hem ben öğrenmiş oluyorum hem de kızlara motivasyon oluyor,
Astroloji bana neyi kanıtladı biliyor musunuz ?
Kimse mükemmel değildir, ve her gülün dikeni vardır, artık insanlara daha iyi anlaşıyorum çünkü huylarını biliyorum, ve herkes bilsin istiyorum,
mesela yükselenlere daha yorum yapmadın o zaman en sevdiği tatlıya kadar yazabilirim
Bu arada konu biraz astrolojiye kaydı o yüzden kusura bakmayın kızlar, başlık açtığım zaman orada rahat rahat konuşuruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?