1,5 yıl canım ödedik 5 yıllık kredi çektik
sizin oralarda evler ucuz mu canım ya burada çok pahalı
150 milyara aldık 3+1 canım içi boş mutfak dolap kombi banyoyu ben yaptırdım 175 i rahat buldu ucuz değil bencee
bencede değil
ne kadar kredi çektiniz of ya bizde alacağız allah nasip ederse ama kredi faizleri çok yüksek..
70 lira çektik canım faizle şansımıza düşüktü 0,74 den çektik birde altınlarımı bozdum iyiki bozmuşum hiç artmadı o zamandan beride 94,5 tan bozdum
bencede değil
ne kadar kredi çektiniz of ya bizde alacağız allah nasip ederse ama kredi faizleri çok yüksek..
aaahh iyi bak çok sevindim faizler düşükmüş bende bozduracağım altınlarımı evimiz olsunda altın olmasada olur ilerde çocuklarıma bırakacak birşeyimiz olsun..
BU ARALAR HİC DÜSÜNMEYİN DERİM KELEBEK, FAİZ ORANLARI UCTU RESMEN .
bi yıl daha bekleyin .aslında gecen yıl cekseydiniz keske .o zmn uygundu .
ama tabii evli degildiniz o zmn .
kiranız ne kadarrr???
kira:600 borç olmasa rahat rahat öderiz krediyi ama borç var ev alsak o kadar ödemeyiz sen düşün
tabii kira olmaazsa da ödersiniz ,ikinizde calışıyosunuz .
olur tatlım olur herşey zamanla olur .
bizim ev var da noluyor verdigim aidat bir evin kirasından yüksek anasını satiyim .her ay verilen para içime oturuyor .
aaahh iyi bak çok sevindim faizler düşükmüş bende bozduracağım altınlarımı evimiz olsunda altın olmasada olur ilerde çocuklarıma bırakacak birşeyimiz olsun..
kiraya ver başka yere çık
biz 2500 borç ödüyoruz kira dahil.
mobilyanın taksidi bugün sonnnn
darısı şu evin ödemesi borcuna Allahımmm
evet canım düşükken iyi denk geldii
altın aynen öyle olmasa da olur
kelebekim çok şükür benim ailem varlıklı çoluk çocuğuma kalacak ev var
yani banada var ama ben kendimiz yapmak istedim eşimle birlikte
onu ezdirmemek için onure etmek içinn
kendi tırnaklarımızla
o yüzden beni çok takdir eder kendi tarafımmm
eşimin ailesinin öle düşünceleri yok tabii
nasıl olsa k.valide peder zengin alsın altlarına evi arabaı dediklerine adım gibi eminimm
ne annemleri enayi yerine koydururum nede eşimi ezdiririmmm
Allah Berat Kandilinin hürmetine tüm dileklerimizi kabul eylesin kızlarr, herkesler istediğine kavuşsun, Rabbim kolaylaştırsın, zorlaştırmasın inşallah.
150 milyara aldık 3+1 canım içi boş mutfak dolap kombi banyoyu ben yaptırdım 175 i rahat buldu ucuz değil bencee
sizinde borç çok yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?