Bu Maç Bizim Olacak.....

ara öğünümü 1 saat önce yaptım ama yazmadım
1 fincan yeşil çay
2 adet bütün ceviz

gözün aydın kuşumm
sağol canımmmm
bende yapmadıkları için ailemden bişey istemek istemiyorum
düşün ablamın ekimde düğünü oldu benim takacağım bileziği annem aldı

eşime dedim ama alıp anneme hediye koluna takacaksın diye

kendi anasıda banka cüzdanlarını istiflerken bana sormadı bile ne yapacaksınız varmı kenarında köşende diye

düğünede kendi takacağını bana soruyor 100 liramı takim çeyrekmi takim diye

yuhh dedim içimdennnn çeyrek tak tabi dedim
anlamadım niye içi boştu ki 0 daire değilmiydi??

bende 2.çocuğu yapamıyorum işte 3,5 yıl ödeme bitmesi lazımmm

ya vefa inan ev alsalardı size orası da ayrı bi dert.
bizim ev varda noluyor ,konu açıldı mı hemen :'' oturdugunuz ev ne kadar haberiniz var mıı ,kac yıl calıssanız alamazdınız .'' laflarına maruz kalıyorum
evinize de size de dicem de olmuyor .susuyorum .

benimde mayıs ayında dayımla amcam evlendi takıları annem almış kaynanamda benden aldıkları çeyreklerden getiridi taktı bir kerede demediler ki o kadar borç ödüyorsunuz var mı elinizde die ama benim çeyrekle geldi havasını attı birde düğünde utanmadan kurdele ve iğne varmı çeyreğe takılı değil dedi bende doğru size verirken tüm kurdele ve iğneleri çıkartmıştım dedi.
annem gitti bulduda taktı..

senin borç az kalmış canım şükret

bende onlardan ev felan hiç birşey beklemiyorum ama köstekte olmasınlar yapmaları gerekenleri yapsınlar yapmıuyorlarsada sağda solda yaptık diye hava atmasınlar bozdum mu çok pis bozarım

orasıda öle canımmm çok şükürrr ben kendimiz yapmak istedim sıkıntı yok ama benim ailemden beklenti içinde olmaları benim sinirimi bozuyorrr

hepsi ayrı cins işte yüzsüzlerrr

benimkide ablamın düğünde annemle beraber otururken salak salak espri yapıyorrr

ablanla bölüşün altınları diyee

ay tövbe ya rabbim bunlar ne böyle yaaa

ay tövbe ya rabbim bunlar ne böyle yaaa

aynen yaa al birni vur ötekine .

dün panda annesine diyor ki ,anne pazar günü babalar gün ,babam ne alalım .
kv : ayakkabı alın ayakakbı ,ben begendim bi yerde 250 tl mi ne dedi .
panda da :Anne sende hiç ucuz bişey istemezsin haa ,cocuk gelicek durumumu biliorsun dedi .onun yerine bi tisörtyada gömlek lasam dedi .
kv : ya ayakkabı alın yada bisey istemeyiz . sonucta sizin cocugunuz oldugunda biz de altın takıcaz .ona sayın dedi .

ben şoklardayım tabii .
yuhhh ulann yuhh ,ne ince hesaplar yapıyor kadın dedim icimden .

Allah Berat Kandilinin hürmetine tüm dileklerimizi kabul eylesin kızlarr, herkesler istediğine kavuşsun, Rabbim kolaylaştırsın, zorlaştırmasın inşallah.
Amin Fadimem Aminnnn...
dualarımız kabul olsun inşallah

BU ARALAR HİC DÜSÜNMEYİN DERİM KELEBEK, FAİZ ORANLARI UCTU RESMEN .
bi yıl daha bekleyin .aslında gecen yıl cekseydiniz keske .o zmn uygundu .

ama tabii evli degildiniz o zmn .
ay biz de düşünmüyoruz 1 yıl..iyi bari o ara düşer belki faizler.
aaa ne kadar aidat ki..nasi bi evde oturuyorsun şekerim sen..
yok canımcım..üzülme..o kadar beklemezsiniz..8 yıl çok ..
2 tane yedım sağol canum

bugun bıtse de gıtsek of cok yoruldum
afiyet olsun..
aynı durumdayım..

ara öğünümü 1 saat önce yaptım ama yazmadım
1 fincan yeşil çay
2 adet bütün ceviz
afiyet olsun.
ben eve gidip ev halkını doyuracağım..çocukları besleyeceğim ellerimlen..emme burda akşam ezanı 20:36 da okunuyor..
bu arada bizim cocuklar hiç durmaz ,,yesin içsin ister..ben biraz uzanmayı hayal ediyordum..ezana kadar..:26::26::26:
senin az kalmış 2. bebek için..borçların bitmesine az kala sen yap 2. bebeği olmaz mı :26::26::26:

yok artıkınnnnnnnnnnnnnnn

az yüz versen lüzumsuz muhabbet eder böle işte

o yüzden uzak duruyorum iyiki çalışıyorummm

evde olamam ben

evet ben 1 hafta raporlu kaldım raporun verildiği kış günü evde 1 saat yattım die çıkıp o koca evin tüm camlarını sildim gecede acile gitmek zorunda kaldım..
bide ben evde kalırsam çok masraflı olurum sıkıntıdan poça börek değişik yemekler derken ooooo ..

bide kaynana daha sık gelir evdeyim die ..
haklısın bencede en iyi mesafe ama ah birazcık merhametli olsalar birazcık verdilkleri sözleri tutsalar kendi ailemden ayırmam ki

sanıyorum dilim tutuldu..sizin çocuğunuz onların torunu..pesss

ya aynen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…