Bu Maç Bizim Olacak.....

temizlikmi var evde
ne zaman doğum öncesi izne ayrılacaksın

alışmıştımmmmm yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

3 ay sonra mı döncen aramıza

ee evde nettin varmıı

görüşemicez mi artıkım

benim tel. de internet yok .evde net var ama .

doguma kadar sohb etimiz devam eder ,görüsürüz ,evde pc .acık olur hep :)

ama dogumdan sonra annem babam kardesim babannem kuzenim herkes gelicek,ee kv de de yanımda olur .
annemler 1 ay rahat kalırlar.
o süre icerisinde hergün olmasa da haftada bir iki gün yazmaya calışırım muhakkak :))

yoksa özlerim ben siziiii yaaa :)
gerci tatlım seninle feysten de arkidisizz diyyyymiiiii

ay bizde seni özlerizzzz

ama biz seni buluruz inşşşşş

bugün biterde pazartesi bitermi

gıcıkkkkkkkkkkkkkkkkk

slm kızlarr,
uğrayamadım sabahtan işler yoğundu.
Diyeti bırakacak gibiyim şu günlerde, üzerimde bir bıkkınlık var, sanki hiç kilo veremiyormuşun gibi geliyor
hatta biraz önce N**** (Siyahi) yedim, daha öncesinde de yarım muz ve bir erik yemiştim.
kendinize iyi bakın anacım, beni merak etmeyin, psikolojim toparlanırsa gelirim yine.

herkese iyi tatiller kızlarrr

çok yorucu tempolu bir gece geçirdim

akşam ev sil süpür ütü yap çamaşır as iki tencere sarma sar canım çıktı

2,30 da yattım gece

yemekte yemedim 1 bardak fanta ve kahve içtim akşam

ve sabah tartıldım 58.4 kiloyum şok oldum ya

bunun sevincine bugün açma aldım yedim kahvaltı olarak

pazartesi 58li ibreleri görmek istiyorum lütfenn

ohh maşallah hamarat hatun, ne ettin sen o kadar kızzz, 2 tencere sarmayı kime yedircen?
kilo için de tebrikler.

günaydın kızlarr,
hafta sonu kendimi salmanın cezası olarak 68,4 kg. çıktım, bu 68 yapıştı kaldı bana. Bu hafta sonu da yemeli-içmeli geçecek. Bu hafta akşamları en son 18 de yeme işini bitireceğim ben de karar verdim, cumaya kadar dikkat edeyim de artık, cuma-cumartesi olmaz.
İnşallah herkesler kilo vermiştir.

Günaydın kızlarrr

Yoğun başladım haftaya yine

Canımda sıkkın biraz...

Neysee

Sabah tartıldım 50,2 aslında bu kiloyu 2 hafta öncede görmüştüm ama geçen haftaya göre 600 gr gitmiş

Aslında 50 kilo benim için gayet iyi şuanki halimden memnunum ama diyeti bıraktığımda içinde hareket edebileceğim 1 kilo toleransım olsun istiyorum bu yüzden 49 a kadar devam edeceğim

Gün içinde uğrayıp bildirimleri güncellemeye çalışacağım

Geçen hafta içi topiğe gelip listeye dahil olmayan arkadaşlar varsa ve hala katılma fikrindeyseler bugün güncel bilgilerini paylaşsınlar ki listeye dahil edeyim...

öpüyorum hepinizi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…