Bu Maç Bizim Olacak.....

mide bulantısı için en iyi yöntemim bir adet simit ve 1 ayran birebir ama midem kolay kolay bulanmaz

evet izini kopardımmm

inş çekerimmmmm

cnm bende babam olmasa nere gideceğimm

oğluş benin anıtkabiri çok merak eiyordu

ordan ora geçeriz dediii

güzel yapmışsınız hem sana da değişiklik olur ah benid e gezdirecek biri olsa hiç affetmem ama..........

1 fincan yeşil çay
2 adet bütün fındık
5-6 adet çiğ fındık

sabah kahvaltısı
1 haşlanmış yumurta
1 kk beyaz peynir
3 adet siyah zeytin
yarım dilim çavdar ekmeği
1 fincan siyah çay
toplamda 1 lt su içtim an itibariyle

öğlen de taze fasülye var menüde

günaydın tatlışşşşşşşş

günaydınnnnn fıstıkkkklaarrr

Günaydın cankuşşşş

günaydınnn güzelllerr

vefaammm dün yemek nasıl olduuuuu bebişiiiimmmm ????

benim bir tepsi yemek bitti ,bugün yeniden yapıcam ,halbuki çok yapmıştım ama ikimizde ikişer tabak yedik ,baska birsey olmadıgı için sofrada

benim bir tepsi yemek bitti ,bugün yeniden yapıcam ,halbuki çok yapmıştım ama ikimizde ikişer tabak yedik ,baska birsey olmadıgı için sofrada

bu arada bugün yeniden yapıcam derken ,yeni bir yemek yapıcam anlamında dedim

günaydın bebeğim napıyosun nasılsın keyifler yerindedir umarım bugün yoğunum ben e malum haftaya yokum ya işlerimi toprlıyorum
iyiyim canım, akşamki kaçamak dışında keyifler güzel.:18::18:
toparla bakalım canım, Allah kolaylık versin. Siteye uğramayacak mısın o zaman?
günaydınnnnn fıstıkkkklaarrr
günaydın canımmm.

güzel menü canım.
Bizim öğlen karnıyarık var menüde, bol kalorili:18::18:

Benim bir tepsi yemek bitti ,bugün yeniden yapıcam ,halbuki çok yapmıştım ama ikimizde ikişer tabak yedik ,baska birsey olmadıgı için sofrada

beceriksiz yapamaış yemeğii
onca malzeme çöpe gitmişş

vefa boemin topiğindeyiz ora gellll

çok kötü oldu tavuk çok ağır kokmuş milföyde derisini çıkartın demiyordu ondan sanırım yemek çöpe gitti ,,milföy üstü kızarmış içi hamurumsu olmuştu ıyyyyy tiksindim resmen
hangi konuda canım:44::44:

milföylü bageti tek yapıp denemek konusundaa:18::18::18::18::18:

çok mu kötüydü
ben bagetleri çıkarttım 1 tane deniyecvektim akşam saat omuş 11 eşime dedim acıktın mı biraz acıktım dedi et kızartayım mı baget dedim olur dedi..

bagetlerimi kızarttım
yanına makarneda yaptık
oturduk yedik oysa sadece bir tane bageti milföy ile deneyecektim iyiki denememişim
geleneksek tatlardan vazgeçmeyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…