ben mutfak kapatıım nerdeyse
annemlerde takılıyom
yemek yapmıyorum kaç günlerdirrrrrrr
inş.allah cnmmmmm
bakarsın önümüzdeki ay içinde istanbula da gelirimmmm
ömürlü olll emii
kızlar size bisey dicem :18::18::18:
2 gün önce işyerindeyken bana bi kargo geldi ,ama hiç bilmedigim bir internet sitesi yollamış ,yani beklemedigim birşey .
bir kutu geldi işte.
kargocıya dedim ki ,bu benim degil yanlış ,ben hiçbirsey sipraris vermedim .o da: ya abla üstünde senin adın ve adresin yazıor ,parası da ödenmiş al iste dedi .
ii madem dedim aldım .
adam gitti ,kutuyu bi actım .
altın bir takı seti ,yüzügü,küpesi,kolye bilekligi herşeyi var.
pandayı aradım hemen ,dedim naptın sen ,tşk edeerim felan. o da yok ben göndermedim dedi .
kutuyu aldım eve geldim .sonra aksam kargocu beni aradı .
size yanlış kargo gelmiş ,onu yrn almaya gelicem diye .ok gel dedim.
biraz önce adam geldi .
bende vebali bende kalmasın diye kargocuya kutuyu actım : bak ,herşeyi tam ,hiçbirseyine dokunmadım ,al götür dedim.
ama adamın gözler fal taşı gibi açıldıı ,dedi ki : vayy bee ,şuna bak, aslında vermeyedebilirdiniz ! niye veriyosunuz ki ! felan dedi .
bende : ya benim degil ki ,al götür kardesim dedim .
adam kutuyu aldı götürdü ,ama adamın bakısları pek b i kötüydü ,uleen içinden almasın ,sonrada suç bana kalmasın :18::18::18::18::18::18::18::18:
2 gün önce işyerindeyken bana bi kargo geldi ,ama hiç bilmedigim bir internet sitesi yollamış ,yani beklemedigim birşey .
bir kutu geldi işte.
kargocıya dedim ki ,bu benim degil yanlış ,ben hiçbirsey sipraris vermedim .o da: ya abla üstünde senin adın ve adresin yazıor ,parası da ödenmiş al iste dedi .
ii madem dedim aldım .
pandayı aradım hemen ,dedim naptın sen ,tşk edeerim felan. o da yok ben göndermedim dedi .
biraz önce adam geldi .
bende vebali bende kalmasın diye kargocuya kutuyu actım : bak ,herşeyi tam ,hiçbirseyine dokunmadım ,al götür dedim.
ama adamın gözler fal taşı gibi açıldıı ,dedi ki : vayy bee ,şuna bak, aslında vermeyedebilirdiniz ! niye veriyosunuz ki ! felan dedi .
adam kutuyu aldı götürdü ,ama adamın bakısları pek b i kötüydü ,uleen içinden almasın ,sonrada suç bana kalmasın :18::18::18::18::18::18::18::18:
çok enteresan alış veriş sitesini bi arasydın söyleseydi durumu
işte evrakını bulmaya calışıyorum ama yok ,sadece kutunun üzerinde nergis yazıyordu onu hatırlıyorum .birde ankaradan yollanmış onu hatırlıyorum .
tamam canım.gelirim bebeğim yani uğrarım siteye merak ederim ben yoksa karnıyarık çok güzel oluyor ya ye gitsin napalım aç mı kalacan yoooooooooo
canım yaaa, gerçekten kötü olmuş bu durum, ama geri zekalı adamın suçu, sen nerden bileceksin ki? İnşallah bişey olmaz.2 gün önce işyerindeyken bana bi kargo geldi ,ama hiç bilmedigim bir internet sitesi yollamış ,yani beklemedigim birşey .
bir kutu geldi işte.
ii madem dedim aldım .
biraz önce adam geldi .
kayıp mı ettin ?
ben ankara firmasından bir tek internetten bebek yaylı yatak siparisi verdim ,o da dün geldi.
onunla karıstırmıslar desem ,biri yatak biri takı .ne alaka yani .
gerci ikisi de sürat kargoyduuuu.....
kızlar bende kılo almak ıstıyorum yaaaaaaaaa...
fena halde kılo verdım...
ramazan ayıda gelıyo emınım dahada verıcem...
öneri istiyorum....
işyerinde yok ,bi de eve bakıyım .
inş .bişey olmaz ya .
sende bu sorunlar varken ,iştahın zor açılır boemcim .
gece yatmadan önce yemege calış daha çok .
kızlar bende kılo almak ıstıyorum yaaaaaaaaa...
fena halde kılo verdım...
ramazan ayıda gelıyo emınım dahada verıcem...
öneri istiyorum....
aynen varya sıkıntı strees yuzunden canım yemek yemek ıstemıyo...
daha dogrusu canım hıc bır sey yapmak ıstemıyo...
işdende izin aldım bır kac gun...
bu halde calısamam...
en ufak dalgınlıgın bıle yerı yok,malum malzeme ınsan canı....
kaç kilosun ki benimde almam lazım
Bir kutu geldi işte.
Kargocıya dedim ki ,bu benim degil yanlış ,ben hiçbirsey sipraris vermedim .o da: Ya abla üstünde senin adın ve adresin yazıor ,parası da ödenmiş al iste dedi .
Ii madem dedim aldım .
Adam gitti ,kutuyu bi actım .
Altın bir takı seti ,yüzügü,küpesi,kolye bilekligi herşeyi var.
Pandayı aradım hemen ,dedim naptın sen ,tşk edeerim felan. O da yok ben göndermedim dedi .
Kutuyu aldım eve geldim .sonra aksam kargocu beni aradı .
Size yanlış kargo gelmiş ,onu yrn almaya gelicem diye .ok gel dedim.
Biraz önce adam geldi .
Bende vebali bende kalmasın diye kargocuya kutuyu actım : Bak ,herşeyi tam ,hiçbirseyine dokunmadım ,al götür dedim.
Ama adamın gözler fal taşı gibi açıldıı ,dedi ki : Vayy bee ,şuna bak, aslında vermeyedebilirdiniz ! Niye veriyosunuz ki ! Felan dedi .
Bende : Ya benim degil ki ,al götür kardesim dedim .
Adam kutuyu aldı götürdü ,ama adamın bakısları pek b i kötüydü ,uleen içinden almasın ,sonrada suç bana kalmasın :18::18::18::18::18::18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?