Bu Maç Bizim Olacak.....

bebeğim kalp kalbe karşı olurmuş bende seni bekliyordum benimde sana anlatacaklarım var yaz sen önce canım umarım iyisindir rüyamda gördüm seni?
hayır olsun kelebek malumm mu oldu sana yoksa
özel özel ne takılıyonus bakim siz dışlanmış hissettim kendimii
yok canım buraya yazabileceğim bişey değil oyüzden

benim kayınvalidem ve kayınpederimin bize yıktığı borçları biliyorsunuz hepiniz..
düğünümden önce ve düğünümden 1 gün sonra kayınpeder ve kayınvalidem bana kaynın askerden gelip işe girince borçları üstünden alacağız 1 ay siz ödeyin demişlerdi biliyorsunuz hepiniz..
ama işler oyle olmadı onuda biliyorsunuz..
kaynım askerden geldi 7 aydır çalışıyor ve borçlar hala benim üzerimde bu konuyla ilgili çok üzüldüm çok ağladım beni kandırdılar diye..
bana takılan altınlar için çekilen kredi borcunuda ben ödüyorum biliyorsunuz..
kayın peder benim düğünümden 15 gün önce arabasını değiştirip 10 bin borca girmişti bende eğer o borç beni etkilerse arabanın hayrını görmesinler demiştim göremediler sattılar başka araba aldılar bu defa 15 bin borçlandılar kaynımda çalışıyor diye kredi çekti ve bu ay sonu işten çıkartılıyormuş..
kayın babam sürekli eşimi arayıp şu iş meselesini hallet diyor eşimle kaynım aynı yerde çalışıyorlar ama ünvanları farklı eşimde uğraşmış ama kaynımın saçmalaması yüzünden iş hallolmamış ve kaynım kolay iş bulabilecek biri değil herkes kara kara düşünüyor şimdi ne olacak o kredi borcu nasıl ödenecek diye..
şimdi bu ilahi adalet değilde nedir???

aynen öyle canım eden buluyor işte

buluyor kelebek de anlayana

umarım akıllarına gelip vicdanları ile muhasebe yapabiliyorlardır canım

Demet akalın ne diyor yarına kalır ama yanına kalmaz diye

evet ilahi adalet

tabi anlayanlar için keşke biraz acısalar sana

Demet akalın ne diyor yarına kalır ama yanına kalmaz diye

evet ilahi adalet

tabi anlayanlar için keşke biraz acısalar sana

acımasınlar ben 1 yıl daha istediğim gibi yaşayamam sonra düze cıkarım peki ya onlar annemin hakkı bile gelecek burunlarından çünkü kadın hala bana yardım etmeye çalışıyor borçlarına bile yardım ettirmiyor..
ev alabilelim diye para biriktiriyor..
ben zamanı gelince eşime söyleyeceğim ki bunların hepsi Allahın büyüklüğü ilahi adalet diyeceğim diyeyim mi ki?

Son düzenleme:

kelebek özelden yazıyorum bende sana bu sorunun cevabı içinnn

nacizane yazdım sana

ama boşvr Allah'ından bulsun herkess

sen ben görürken Allah görmüyor mu sankii

Allah'a havale et

eşine de bişey söyleme derim bennn

bazen insan bunu başaramıyor myheart

yapılanlar insanın canını yakıyor sende bilsin istiyosun

ama doğru ama yanlış

sabrı deliyorlar

ama RAbbim görüyor

sağ ol tavsiyelerin için canım uyacağım tavsiyelerine

inş sıkıntısız atlatırsınız bu süreçlerii kelebekimm

bazen insan bunu başaramıyor myheart

yapılanlar insanın canını yakıyor sende bilsin istiyosun

ama doğru ama yanlış

sabrı deliyorlar

ama RAbbim görüyor

evet vefa yarr

ne diyorlar zaten sabır çok acıdır herkes gösteremezz

ben kelebeki çok iyi anlıyorum Allah yardımcısı olsun gerçekten

ama ailesi ile konular doğrudan evliliğini etkiler diye düşünüyorumm:26::26::26::26:

kesinlikle öyle canımm evliliğini etkilerr

gerçekten büyük hayal kırıklığı bir yeni gelin için

ben eşime anlatırım tepkimi duygularımı ağlarım sorarım kim olursa olsun beni kim kırarsa danışırım

beni o törpüler çoğu zaman ailesine hiç saygısızlık etmedim ben eşimde dindiriyorum kızgınlıklarımı

o adamın ne günahı varsa

bazen bu bana ters tepebiliyor bunuda yaşamıyor değilim tabi

allahtan eşim herşeyin farkında o yüzden birşey demiyor ama çok abartırsam daha çok üzülür..
bide bana yapılanların bir şekilde insanların burnundan geldiğine çok tanık oldu çok söyledi bana ama kendi ailesi söz konusu olunca fark ediyor ama söylemiyor..
dedim ya 1 ay önce felan sana resmen başlık parası verdim annen bütün gün oturacağına girsin işe çalışsın ozaman söz vermek kolay dedim..
bende çalışmasını evde yan gelip yatmasını bilmem mi yapmıyorum neden bi dikili taşımız olsun istiyorum dedim..
ben senle bir kuru ekmek bile yemeye razıyım ama bu şekilde değil böyle yalanla dolanla değil herkes kandırdı beni dedim sarıldı ağladık beraber oda çok üzülüyor bana haksızlık yapıldığının farkında o yüzden bu konuyla ilgili tuta bildiğim noktaya kadar tutacağım kendimi birde bu çekilen kredide benim başıma patlamaz inşallah çünkü son aldıkları araba için üstükapalı para istemişlerdi benden ben hiç oralı olmayınca kaynım kredi çekti şimdi gene isterlerse altınlarımı felan bu defa sakin kalamam

bende öyleyim vefa..
mesela bazen anlatmak istemiyorum ama eşim elimin bir duruşundan bile anlıyor birşeylein ters gittiğini sonra sıkıştırıyo mecbur anlatmak zorunda kalıyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…