hayır olsun kelebek malumm mu oldu sana yoksabebeğim kalp kalbe karşı olurmuş bende seni bekliyordum benimde sana anlatacaklarım var yaz sen önce canım umarım iyisindir rüyamda gördüm seni?
yok canım buraya yazabileceğim bişey değil oyüzdenözel özel ne takılıyonus bakim siz dışlanmış hissettim kendimii
benim kayınvalidem ve kayınpederimin bize yıktığı borçları biliyorsunuz hepiniz..
düğünümden önce ve düğünümden 1 gün sonra kayınpeder ve kayınvalidem bana kaynın askerden gelip işe girince borçları üstünden alacağız 1 ay siz ödeyin demişlerdi biliyorsunuz hepiniz..
ama işler oyle olmadı onuda biliyorsunuz..
kaynım askerden geldi 7 aydır çalışıyor ve borçlar hala benim üzerimde bu konuyla ilgili çok üzüldüm çok ağladım beni kandırdılar diye..
bana takılan altınlar için çekilen kredi borcunuda ben ödüyorum biliyorsunuz..
kayın peder benim düğünümden 15 gün önce arabasını değiştirip 10 bin borca girmişti bende eğer o borç beni etkilerse arabanın hayrını görmesinler demiştim göremediler sattılar başka araba aldılar bu defa 15 bin borçlandılar kaynımda çalışıyor diye kredi çekti ve bu ay sonu işten çıkartılıyormuş..
kayın babam sürekli eşimi arayıp şu iş meselesini hallet diyor eşimle kaynım aynı yerde çalışıyorlar ama ünvanları farklı eşimde uğraşmış ama kaynımın saçmalaması yüzünden iş hallolmamış ve kaynım kolay iş bulabilecek biri değil herkes kara kara düşünüyor şimdi ne olacak o kredi borcu nasıl ödenecek diye..
şimdi bu ilahi adalet değilde nedir???
benim kayınvalidem ve kayınpederimin bize yıktığı borçları biliyorsunuz hepiniz..
düğünümden önce ve düğünümden 1 gün sonra kayınpeder ve kayınvalidem bana kaynın askerden gelip işe girince borçları üstünden alacağız 1 ay siz ödeyin demişlerdi biliyorsunuz hepiniz..
ama işler oyle olmadı onuda biliyorsunuz..
kaynım askerden geldi 7 aydır çalışıyor ve borçlar hala benim üzerimde bu konuyla ilgili çok üzüldüm çok ağladım beni kandırdılar diye..
bana takılan altınlar için çekilen kredi borcunuda ben ödüyorum biliyorsunuz..
kayın peder benim düğünümden 15 gün önce arabasını değiştirip 10 bin borca girmişti bende eğer o borç beni etkilerse arabanın hayrını görmesinler demiştim göremediler sattılar başka araba aldılar bu defa 15 bin borçlandılar kaynımda çalışıyor diye kredi çekti ve bu ay sonu işten çıkartılıyormuş..
kayın babam sürekli eşimi arayıp şu iş meselesini hallet diyor eşimle kaynım aynı yerde çalışıyorlar ama ünvanları farklı eşimde uğraşmış ama kaynımın saçmalaması yüzünden iş hallolmamış ve kaynım kolay iş bulabilecek biri değil herkes kara kara düşünüyor şimdi ne olacak o kredi borcu nasıl ödenecek diye..
şimdi bu ilahi adalet değilde nedir???
Demet akalın ne diyor yarına kalır ama yanına kalmaz diye
evet ilahi adalet
tabi anlayanlar için keşke biraz acısalar sana
aynen öyle canım eden buluyor işte
buluyor kelebek de anlayana
umarım akıllarına gelip vicdanları ile muhasebe yapabiliyorlardır canım
acımasınlar ben 1 yıl daha istediğim gibi yaşayamam sonra düze cıkarım peki ya onlar annemin hakkı bile gelecek burunlarından çünkü kadın hala bana yardım etmeye çalışıyor borçlarına bile yardım ettirmiyor..
ev alabilelim diye para biriktiriyor..
ben zamanı gelince eşime söyleyeceğim ki bunların hepsi Allahın büyüklüğü ilahi adalet diyeceğim diyeyim mi ki?
kelebek özelden yazıyorum bende sana bu sorunun cevabı içinnn
tamam canım bekliyorum yazın bana yazın
nacizane yazdım sana
ama boşvr Allah'ından bulsun herkess
sen ben görürken Allah görmüyor mu sankii
Allah'a havale et
eşine de bişey söyleme derim bennn
nacizane yazdım sana
ama boşvr Allah'ından bulsun herkess
sen ben görürken Allah görmüyor mu sankii
Allah'a havale et
eşine de bişey söyleme derim bennn
sağ ol tavsiyelerin için canım uyacağım tavsiyelerine
bazen insan bunu başaramıyor myheart
yapılanlar insanın canını yakıyor sende bilsin istiyosun
ama doğru ama yanlış
sabrı deliyorlar
ama RAbbim görüyor
inş sıkıntısız atlatırsınız bu süreçlerii kelebekimm
evet vefa yarr
ne diyorlar zaten sabır çok acıdır herkes gösteremezz
ben kelebeki çok iyi anlıyorum Allah yardımcısı olsun gerçekten
ama ailesi ile konular doğrudan evliliğini etkiler diye düşünüyorumm:26::26::26::26:
inş sıkıntısız atlatırsınız bu süreçlerii kelebekimm
evet vefa yarr
ne diyorlar zaten sabır çok acıdır herkes gösteremezz
ben kelebeki çok iyi anlıyorum Allah yardımcısı olsun gerçekten
ama ailesi ile konular doğrudan evliliğini etkiler diye düşünüyorumm:26::26::26::26:
kesinlikle öyle canımm evliliğini etkilerr
gerçekten büyük hayal kırıklığı bir yeni gelin için
ben eşime anlatırım tepkimi duygularımı ağlarım sorarım kim olursa olsun beni kim kırarsa danışırım
beni o törpüler çoğu zaman ailesine hiç saygısızlık etmedim ben eşimde dindiriyorum kızgınlıklarımı
o adamın ne günahı varsa
bazen bu bana ters tepebiliyor bunuda yaşamıyor değilim tabi
bende öyleyim vefa..
mesela bazen anlatmak istemiyorum ama eşim elimin bir duruşundan bile anlıyor birşeylein ters gittiğini sonra sıkıştırıyo mecbur anlatmak zorunda kalıyom
beni de birisi tanısın artıkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?