Bu Maç Bizim Olacak.....

yes baby ,evdeyimm ,altımda sort ,bi elimde süt ,bi yandan tv acık ,hayat ne güzel

ay hadi bu günlerinin tadını çıkar..bebiş gelince biraz vakit bulmak zor olacak da
ve bu boş vermişlik bi daha hiç yaşanmayacak.

tünaydın bu arada

Hiç kıskanmadımmm

durumumu kıskanabilrsin ama halimi görsen hic kıskanmazdım .koca döt koca göbek

ay hadi bu günlerinin tadını çıkar..bebiş gelince biraz vakit bulmak zor olacak da
ve bu boş vermişlik bi daha hiç yaşanmayacak.

tünaydın bu arada

aynen tatlımmm, gerci hamilelik öncesi fotolarıma bakıyorum da bir an once dogum yapıp eski halime donmek istiyorum .
su anda saldım kendimi ..
sen napıosuuuuunnnn ?????

nolsun canım..

hep aynı.işe geldik işte.

çocuklarım da iyi..ellerinden öperler..

öğlen yemeee yaklaşıyooooo

Haftanın Cezalıları;
DİLVİN
lütfen ceza ver bana ablam

gecen hafta: 55.6
bu hafta: 55.3

kilom takıldı diye dün hiç mi hiç takmadım zaten kaç gündür takmıyorum da
dün eve yine gec geldim 11'e 12'ye kadar yedim 1 pasta yedim bol kremalı jöleli kırmızı meyveli falan 2 kurabiye yedim gün içinde de abur cubur yedim bugün -300'ü gördüm ben böyle tabi
tekrar tekrar tartıldım vucudum bana süpriz yapmayı seviyo

hamişim tadını çıkar bu günlerinin

dilekcim naber tatlım

iyi canımcım.

nolsun.

kocamı memur yapmaya çalışıyorum.

tercihler açılmış

4. atama için

ama puanı yerlerde..bana inat çalışmadı..lay lay sınava girdi.

türkçe de paragraflar uzun diye okumamış..ve şimdi 77 kadro var..ama benim koca giremez sanıyorum.

bu yıl yeniden sınava sokcam onu zorlaaa.

dün yediğin kilo hemen sabaha yansır mı ki..sen diyete devam et canımcım..gerci arada kaçamak olması çok normal.pasta çikolata yemiycek misin ki..ye tabii

dün yediğin kilo hemen sabaha yansır mı ki..sen diyete devam et canımcım..gerci arada kaçamak olması çok normal.pasta çikolata yemiycek misin ki..ye tabii
bayadır yemiyodum vallaha iyi geldiiii
bayramda ben 48 olmalıyım kafaya koydum
kilo verdigimde kıskanc ötesi halam kilo aldın diyo bu halimde görürse ne der bilmem kıskancları catlatıcam bayramdaa

bayadır yemiyodum vallaha iyi geldiiii
bayramda ben 48 olmalıyım kafaya koydum
kilo verdigimde kıskanc ötesi halam kilo aldın diyo bu halimde görürse ne der bilmem kıskancları catlatıcam bayramdaa

hahahahahahha
hadi o zaman çatlamayan kalmasın bayramda

boyun kaç :26::26::26::26:

Son düzenleme:

aslında olsa oda rahata erecek inşallah nasip olur arkadaşım
peki şimdi ne iş yapıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…