Bu Maç Bizim Olacak.....

dün böre yaptım onları dondurucuya atmak için poşetlerken midem kalktı zor uzaklaştım başından..
ki ben börekten hayatta tiksinmem tadıda çok güzeldi ama kötü oldum bu sabahta bir sürü börek yedim gene..
sonra canım karışık tost çekti yedim oda midemi kötü yaptı şuan midem ağzımda gibi..
bunlardan hayatta midem bulanmaz..
ve haşlanmış yumurtayı cıvık yerim katı yumurtayı görmek bile midemi bulandırır baktığımda bile kötü olurum şuanda canım ondan istiyor tadını bile bilmem halbu ki
çok enteresan yemek kültürüm değişti

hımmm..şüpheli durum..adetin ne zaman ..kaç gün var.

hımm..benim de aynı gün..

tesadüfe bak

bebek olsa bile bu şikayetler için çok erken diye düşünüyorum..ama hiç belli olmaz tabi..

bencede erken canım hayırlısı olsun..
ama şuan sana yazarken bile zorlanıyorum bileklerim felan bile ağrıyor..
uyusam iyi hissederim belki birazdan 1 saat daha uyumaya çalışacağım eve gidincede yemek yiyip hemen uyuyacağım iyi değilim cidden

Selam kızlarrr nabersinn bakalımm

topik biraz sessiz mi ne aceppppp

yoksa bana mı öle geldiiiiiiii

Kızlar benım saçlarım uzun dalgalı biraz elektrikli gibi ama şu boyda kestirsem kabarır mı sizce bonus gibi olur mu

bir de bu modelin biraz daha uzunluğunda kestirsem güzel durur mu :26::26:

bel hizasını geçiyor şu an canım o yüzden bu kdar kısa istemiyorum
benimde belimdeeeee

bu tarzlara bakabilirsin
katlı seviyosan yanlardan v arkadan kat ve denilen bi model vardı ben o modeli en yakın arkadasımla ikiz gibi 4 yıl kullandık sonra kuaföre giderken annemle buluşup gittik oda öyle kestirmeye baslamıştı

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam kızlarrr nabersinn bakalımm

topik biraz sessiz mi ne aceppppp

yoksa bana mı öle geldiiiiiiii
hoş geldin şekerim..nasılsın..iyi misin..eve gidince uyuyor musun yine..

Kızlar benım saçlarım uzun dalgalı biraz elektrikli gibi ama şu boyda kestirsem kabarır mı sizce bonus gibi olur mu

bir de bu modelin biraz daha uzunluğunda kestirsem güzel durur mu :26::26:

ben en üstteki gacının saçlarını beğendim..benim saçlarım şu an bu boyda..çok uzundular ama sıkıldım artık..biraz da kısa saç daha modern gibi geldi bana ondan kestirdim...

havalar sıcak şu ara ..topladım yine..ama salınca da güzel duruyor..tavsiye ederim..

Son düzenleyen: Moderatör:

ben zaten kapalı olduğum için sorun yokta sadece saçlarım kaç yıldır modelsiz öyle dümdüz değişiklik olsun diyeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…