şu ara tanıdığım çok insan aynı şeyden şikayetçi..sıcaklar bastırdı diye mi ..hava aniden kapattı diye mi bilemedim..ama o yorgunluktan bende de var..kollarım kalkmıyor..erken yatıyorum..sabah elim yüzüm balon gibi kalkıyorum..
ama senin şikayetlerin başka bi şeyin habercisi mi ki...
dün böre yaptım onları dondurucuya atmak için poşetlerken midem kalktı zor uzaklaştım başından..
ki ben börekten hayatta tiksinmem tadıda çok güzeldi ama kötü oldum bu sabahta bir sürü börek yedim gene..
sonra canım karışık tost çekti yedim oda midemi kötü yaptı şuan midem ağzımda gibi..
bunlardan hayatta midem bulanmaz..
ve haşlanmış yumurtayı cıvık yerim katı yumurtayı görmek bile midemi bulandırır baktığımda bile kötü olurum şuanda canım ondan istiyor tadını bile bilmem halbu ki
çok enteresan yemek kültürüm değişti
hımmm..şüpheli durum..adetin ne zaman ..kaç gün var.
temmuzun 6sı canım
hımm..benim de aynı gün..
tesadüfe bak
bebek olsa bile bu şikayetler için çok erken diye düşünüyorum..ama hiç belli olmaz tabi..
hamilelik resmin mi vardıcanım 4-5 kiloyu kolayca verirsin..
hiç üzülme..
ben gördün diye hatırladım.
az ve öz yemişsin
lili naptın beee ya iyi misin :26::26::26::26:
hamilelik resmin mi vardı
esmersin biraz
bu güzel canım yakısır sanadaKızlar benım saçlarım uzun dalgalı biraz elektrikli gibi ama şu boyda kestirsem kabarır mı sizce bonus gibi olur mu
bir de bu modelin biraz daha uzunluğunda kestirsem güzel durur mu :26::26:
bu güzel canım yakısır sanada
nerede sacın suan
benimde belimdeeeeebel hizasını geçiyor şu an canım o yüzden bu kdar kısa istemiyorum
hoş geldin şekerim..nasılsın..iyi misin..eve gidince uyuyor musun yine..Selam kızlarrr nabersinn bakalımm
topik biraz sessiz mi ne aceppppp
yoksa bana mı öle geldiiiiiiii
ben en üstteki gacının saçlarını beğendim..benim saçlarım şu an bu boyda..çok uzundular ama sıkıldım artık..biraz da kısa saç daha modern gibi geldi bana ondan kestirdim...Kızlar benım saçlarım uzun dalgalı biraz elektrikli gibi ama şu boyda kestirsem kabarır mı sizce bonus gibi olur mu
bir de bu modelin biraz daha uzunluğunda kestirsem güzel durur mu :26::26:
hoş geldin şekerim..nasılsın..iyi misin..eve gidince uyuyor musun yine..
ben en üstteki gacının saçlarını beğendim..benim saçlarım şu an bu boyda..çok uzundular ama sıkıldım artık..biraz da kısa saç daha modern gibi geldi bana ondan kestirdim...
havalar sıcak şu ara ..topladım yine..ama salınca da güzel duruyor..tavsiye ederim..
Eki Görüntüle 1166115 Eki Görüntüle 1166116 Eki Görüntüle 1166117 Eki Görüntüle 1166118 Eki Görüntüle 1166119 Eki Görüntüle 1166120 Eki Görüntüle 1166121
cok kısa olmasın dersen bunlara bak fikir olur belki bebegim
düz kesim seviyosun heralde sen
düz kesim seviyosun heralde sen
güzelmiş hayırlı olsun saatler olsun simdiden güle güle kullan
güzellll
yakışır sende güzel kızsın zatenbu hoşuma gitti umarım yakışır :44::44:
sğaol canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?