Bu Maç Bizim Olacak.....

Valla açıkcası atıştıracaktım bir şeyler henüz yemek yapmadım :26: Ama evet hemen şimdi başlayayım domates salatalık falan mı yesem bilemedim :44:

sebze yemeği yapıp yersin.
1 kase çorba da olur..ne bileyim..domates salatalık da olur..

evde misin

neeeeee inceciksin kız sennn
maşallahh
nasıl verdin kaç kilo verdin sırrın var mı

yok canım bi sırrım.

hep aynı kilodaydım bekarken.
doğum sonrası da hep aynı kiloya düştüm..

kendim istedim tabi..
diyet yaptım

karatay yaptım bi dönem..

fazla kilom 8 kiloydu hep doğum sonrası..kolay gitti o yüzden sanıyorum..biraz da yapım..biraz göbek çıktı mı rahatsız oluyorum..ondan..

oldu o zaman hemen bir çorba yapayım kendime bugün başlıyorum teşekkür ederim

fazla kilon çok mu..yani vermen gereken kilo nedir..

bir yerlerden başlamak lazım..

başlamak bitirmenin yarısıdır. öyle bi laf vardı demi..yoksa başka türlü müydü..:26::26::26::26::26:

benim 38-40 kilo olmam gibi bişeysin sen
ben herkesden önce geliyorum eve akşama kalmadıgım zaman cuma geldim cok sıcak diye straplez ve sortla gezdim babamgil gelene kadar annem baya kilo verdim incelmişssin yeter bu kadar bu kilonu koru dedi hayır daha b 7 kilo var dedim kızım yine takıntın başladı dedi
ben bi ara anoreksiya denilen zayıflama hastalıgına yakalanmıstım afedersin yiyodum fakat midem almıyodu geri kusmak zorunda kalıyodum cok cok zayıftı hala kiloluyum diyodum ondan korkuyo galiba diyorum KK'dakilerle zayıflıyorum diye yinede içi rahat degil bence

hee o zaman bilemiyorum..anoraksiya geçmişin var senin..annen korkar tabi..

ben çok zayıf değilim..çok normalim..resim koymuştum ya..sen görmüştün..yanaklarım sağolsun..bedenim incelse bile yanaklarım hiç bir zaman zayıf bi hatun görüntüsünü vermiyor..şanslıyım o yüzden..

fazla kilon çok mu..yani vermen gereken kilo nedir..

bir yerlerden başlamak lazım..

başlamak bitirmenin yarısıdır. öyle bi laf vardı demi..yoksa başka türlü müydü..:26::26::26::26::26:

çok fazla kilom yok ama evlendikten sonra hızla kilo almaya başladım, dur demezsem sonm hiçte iç açıcı görünmüyor 2 ay sonra da kız kardeşimin düğünü var beni kocaman göbeğimden dolayı hamile sanmalarını istemiyorum Şu an 61 kiloyum 57 veya 56 kiloya düşmek istiyorum

emin misin benim gördüğüme ben hatırlayamadım:44:

ona kadınlar kulubünün konuLARINI ANLATTT TATLIM :)))
gülün siz gülün bakalımmm vallahi daral geldiii

aldım canımm

kilo aldım yaaa motivasyonummm sıfırrrrrrrrrr

800 gr almışımmmm:26: :26::26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…