Bu Maç Bizim Olacak.....

sen birinin yanına mı geleceksin yoksa turla filan mı geleceksinnn

teşekkür edreim cnm yeme tadını biliyorsun ne demek kızz çok güzel bir mantık aslında ama tadı aynı mı değil mi ona baksın olmaz mııı

hangisi pier loti mi kız kulesi mi yoksa c şıkkı hepsi mi bence hepsi ayyyy kızlar ne kadar şanslısınız çok güzel bir şehirde yaşıyorsunuz peki aslen de ist.lumusun:44:??

ben doğma büyüme İstanbul canım

hatta çocukluğum piyerlotinin arka sokaklarında geçtii

tanıdığımız aile dostlarımız var onun yanına geleceğim cnm

anladım canımmm tamam geleceğin zaman haber ver belkim burdan hep beraber bir organizasyon yaparızzzz

hangisi pier loti mi kız kulesi mi yoksa c şıkkı hepsi mi bence hepsi ayyyy kızlar ne kadar şanslısınız çok güzel bir şehirde yaşıyorsunuz peki aslen de ist.lumusun:44:??

pier lotti süper

hidiv kasrı

otağtepe

çamlıca

sultanahmet - eminönü civarı

bebek sahil

kızkulesi evet ben gitmedm ama hep karşısından seyrettim

ben doğma büyüme İstanbul canım

hatta çocukluğum piyerlotinin arka sokaklarında geçtii

anladım canımmm tamam geleceğin zaman haber ver belkim burdan hep beraber bir organizasyon yaparızzzz

hadi yaa çok güzelmiş zeliş olur haber veririm mutlaka buluşuruz bir yerlerde sen bana rehberlik yaparsın azıcıkk

bak şimdi yaaaaa yasminim kızma hemen yemem ben hiç merak etmeeee

zaten varya pazartesi herkes kilo verecek bi ben veremeyeceğim gibi geliyor bana

ben de kendimden korkuyorum çünkü regl ken tövbe gram oynamaz ben de neyse bu hafta böyle olucak galiba ilk elin günahı olmazmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…