olmaz mı olur tabiki de sadece tv de gördüğüm yerleri canlı canlı görmek bir başka olur en çok merak ettiğim yerlerden biri pier loti manzara süper görünüyormuş ordan bir de kız kulesini merak ediyorum ve sayamadığım daha birçok yeri
evet süper bi yer tavsiye ederimm
sen birinin yanına mı geleceksin yoksa turla filan mı geleceksinnn
teşekkür edreim cnm yeme tadını biliyorsun ne demek kızz çok güzel bir mantık aslında ama tadı aynı mı değil mi ona baksın olmaz mıııevetttttt
vay beeeeee e
bizde engeleme olmazzzzzzz
afiyet olsun
bizde dışardan geliyor
ama ben diyett yaptığım süre evde getiririm artıkkkk
afiyet olsunnn
yeme canım tadını biliyordun nasıl olsa
ben 25 biliyodummm
hocaya sorarızzzz
tamam ben pek bilmem orayı ama zaten çocuklarda olacak girer bir yerlerde otururuzzz
ama nolur gideceğim yerde oyun alanı olsun çocuklar için tamam mıı
hangisi pier loti mi kız kulesi mi yoksa c şıkkı hepsi mi bence hepsi ayyyy kızlar ne kadar şanslısınız çok güzel bir şehirde yaşıyorsunuz peki aslen de ist.lumusun:44:??
tanıdığımız aile dostlarımız var onun yanına geleceğim cnm
evet benim de tercihim o yönde olur genelde
senin oğlan benimkini oynatır
peşinden de ayrılmaz abi abi abii
hangisi pier loti mi kız kulesi mi yoksa c şıkkı hepsi mi bence hepsi ayyyy kızlar ne kadar şanslısınız çok güzel bir şehirde yaşıyorsunuz peki aslen de ist.lumusun:44:??
ben doğma büyüme İstanbul canım
hatta çocukluğum piyerlotinin arka sokaklarında geçtii
anladım canımmm tamam geleceğin zaman haber ver belkim burdan hep beraber bir organizasyon yaparızzzz
emin ol öyle olurrrr
lilinin oğluşuyla el ele tutuşup gezdiler kızzz çok tatlıydılar
hadi yaa çok güzelmiş zeliş olur haber veririm mutlaka buluşuruz bir yerlerde sen bana rehberlik yaparsın azıcıkk
erkekler gruubuu
teşekkür edreim cnm yeme tadını biliyorsun ne demek kızz çok güzel bir mantık aslında ama tadı aynı mı değil mi ona baksın olmaz mııı
anlaştık o zaman bu hafta geçsin çünkü İstanbul dışında olacağız sonraki haftalarda ayarlayalım mutlakaa
bu topikte biz zor zayıflarızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
zeliş sen yönetici olarak çalışıyorsun değil mi bir şirkette??
bu topikte biz zor zayıflarızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
bak şimdi yaaaaa yasminim kızma hemen yemem ben hiç merak etmeeee
Zaten varya pazartesi herkes kilo verecek bi ben veremeyeceğim gibi geliyor bana
bak şimdi yaaaaa yasminim kızma hemen yemem ben hiç merak etmeeee
zaten varya pazartesi herkes kilo verecek bi ben veremeyeceğim gibi geliyor bana
ay nebileyimm
sabah pizallarla başladıkkk
şimdide tatlılar uçuşuyorrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?