Bu Maç Bizim Olacak.....

hayırdrrr ne oldu kiiii

bizim 2. şirketin sahibi değişti yani babası şirketi oğlunun üstüne yaptı benimde bankaya sicil gazetesini götürmem gerekiyordu işlemler için ama ofiste tekim biz ofisi kapatıp çıkamıyoruz malesef illa biri olmak zorunda bu kızı bekledim buda geldi ofise dedim ki çıkacak mısın tekrardan bana cvp vermedi 10 saniye felan geçti efendim dedi bağırarak bende iyi misin sen dedim bu defada ne oldu dedi bağırarak gene bende dedim ki o sesinin wolmünü düşür yoksa senin frekanslarınla oynarım dünden beri salak salak triplerdesin git varsa manitana felan yap tribini seni mi nazlicam ben burda sana adam gibi ofiste misin diyorum adam gibi cvp ver ve haddini bil dedim yarım saat daha ofis teyim dedi iyi bunu söylemek zor değilmiş demi dedim bankaya gidiyorum 5 dk gelirim ben gelmedende çıkma dedim..
gittim geldim bankaya 3 dk. içinde bana diyo ki şarjım bitti telini kullabilir miyim kullan dedim bende napayım insanlık bende kalsın..

normalde böyle sert yapmama ama dün kotasını doldurdu o yüzden böyle olmak zorunda oldu..
benim patronum bana bağıramıyo o kim oluyo lannnnnnn

tırsmıştır artık sendenn

Senelik iznimin tarihini belirledim,
patrona imzalatması kaldı :18::18::18:

Son düzenleme:

canım sevgi yetmiyor tek başına
adam rengini sana belli etmiş ne yapmışsında sana güvenmiyecekmiş anlamadım, güven kaybı yaşamasına neden bir olay mı yaşandıki bunları söylüyor güvenmediği bir kadını niye kendine eş yapıyor
güven yoksa karşılıklı o işten hayır gelmez inan bana
düşünsene kızarkadaşından kıskanıyor bugün bir arkadaş konu açmıştı ikinci evliliğini yapmış eşi çok kıskançmış
arkadaşın satırlarında mutsuzluğu belli idi
adam birde sorgu sual istemiyor
nedre o yoğurdun bolluğu
ilişkilerde karşılıklı hesap vermeye açık olacak ne demek o bana hesap sorucak
ama ben soramayacağım yerim ben o erkeği
sen ikinci evliliğinde mutlu olmalısın yoksa niye evleniyorsun arkadaşım
benim sana söyleyeceğim işi özü bu erkek arkadaşın seni üzer
uzak dur bu adamdan

Son düzenleme:

Haklısınn....
Bu akşam konuşucamm

canım Rabbim bazen bir şeyin hayırlı olmadığını göstermek için olaylar çıkarır karşımıza
biz kulları bunu algılayabilirsek ve olgunlukla karşılarsak ne mutlu
yoksa üzülen biz oluruz arkadaşım

Beni dinle uzak dur bu adamdan allah hakkında ne hayırlısı ise onu nasip etsin

Canim hemsom ne güzel de konusmussun diline saglik.. senin btw yazdiklarini okuynca 3yil önce yasadigm bir durum geldi aklima..ama ben üzülen taraf olmustum maalesef cok sukur gecti ama

Slm güzell bayanlar 1haftalik tatilm dewam ediyor daha önumde haftasonu war dglmi ama
Cok sukur sahura kalktik bgn Allah oruclarimizi kabul etsin insallah..

günaydın kızlarrrrr

iyi haftalarr

iyi ramazanlarr herkesee

yoğun bir hafta geçirdim uykusuzumm((((((((

Günaydın kızlarrr

Hayırlı ramazanlar olsun hepimize

Listedeki ceza ödül uygulamasını ramazan boyunca kaldıracağım neticede ramazanın diyete alet edilmemesi taraftarıyım

dikkat edilir o ayrı ama

bütün gün aç kalıp birde üzerine kilo kontrolü için aç kalmak yada buna çalışmak çok doğru gelmiyor bana açıkçası

ama her hafta mümkünse sahur öncesi tartılalım ve kiloları takip etmeye dvam edelim derim ben...

Günaydınnnnn :))

Zelişşş dün çıplak tartıldım tam tamına 52 kiloyumm

Bakalım ramazanın başında bu kilodayım, bitince kaç kilo olacağımm..

Oruçluyum, Alllah herkesin orucunu kabul etsinn...

Sahurda kahvaltılık yedim, daha çok su içtim..

Zaten daha çok su içince iftara kadar az susayacağını düşünen bir türk insanıyız bizzz

Allah kabul etsin canım orucunu dediğin çok doğru çopk su içince hiç susamayacağız zannediyoruz nedense

Bende bu sahur öncesi tartıldım 50 kiloyum geçen hafta ile aynı

Bu hafta sonuna doğru reglim başlayacaka o zamana kadar oruca devam sonrasını bilemiyorum...

Hmm anladım kuzum. Benim bugün ilk oruç günüm, hafta sonu reglim dewam etti çünkü..
Benim ramazan şimdii başladıı yaniii
Okadar su içtim, sabah aklıma gelen ilk şey su oldu
Ve sanki baş ağrısı yapacak bana öyle hissediyorum :26:

günaydın kızlar hayırlı ramazanlar
my nerede misafir ağırlayacaktı hafta sonu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…