ayy ölür müsün öldürür müsün beni cinnetin eşiğine getiren insan şimdi gelmiş telimin şarjı bitti senin teli kullanabilir miyim diyo bu ne yüzsüzlük ya verdim bende kullan dedim
hayırdrrr ne oldu kiiii
bizim 2. şirketin sahibi değişti yani babası şirketi oğlunun üstüne yaptı benimde bankaya sicil gazetesini götürmem gerekiyordu işlemler için ama ofiste tekim biz ofisi kapatıp çıkamıyoruz malesef illa biri olmak zorunda bu kızı bekledim buda geldi ofise dedim ki çıkacak mısın tekrardan bana cvp vermedi 10 saniye felan geçti efendim dedi bağırarak bende iyi misin sen dedim bu defada ne oldu dedi bağırarak gene bende dedim ki o sesinin wolmünü düşür yoksa senin frekanslarınla oynarım dünden beri salak salak triplerdesin git varsa manitana felan yap tribini seni mi nazlicam ben burda sana adam gibi ofiste misin diyorum adam gibi cvp ver ve haddini bil dedim yarım saat daha ofis teyim dedi iyi bunu söylemek zor değilmiş demi dedim bankaya gidiyorum 5 dk gelirim ben gelmedende çıkma dedim..
gittim geldim bankaya 3 dk. içinde bana diyo ki şarjım bitti telini kullabilir miyim kullan dedim bende napayım insanlık bende kalsın..
normalde böyle sert yapmama ama dün kotasını doldurdu o yüzden böyle olmak zorunda oldu..
benim patronum bana bağıramıyo o kim oluyo lannnnnnn
Senelik iznimin tarihini belirledim,
patrona imzalatması kaldı :18::18::18:
Ya beni sewdiğinden eminim, ama huylarını ileride de çekemicem gibime geliyor.
Çünkü bana seninle ewlenmiş olsam bile tam güvenmicem sana demişti..
Kız arkadaşlarımdan bile kıskanıyor beni..
Ben ona sorgu soğal yapamıyorum, despot kendisiii çokkk
Veeee gelsinnn tatiilllllllllllllllllllllll izmalattımmmmmm
canım sevgi yetmiyor tek başına
adam rengini sana belli etmiş ne yapmışsında sana güvenmiyecekmiş anlamadım, güven kaybı yaşamasına neden bir olay mı yaşandıki bunları söylüyor güvenmediği bir kadını niye kendine eş yapıyor
güven yoksa karşılıklı o işten hayır gelmez inan bana
düşünsene kızarkadaşından kıskanıyor bugün bir arkadaş konu açmıştı ikinci evliliğini yapmış eşi çok kıskançmış
arkadaşın satırlarında mutsuzluğu belli idi
sen ikinci evliliğinde mutlu olmalısın yoksa niye evleniyorsun arkadaşım
benim sana söyleyeceğim işi özü bu erkek arkadaşın seni üzer
uzak dur bu adamdan
hadi gözün aydın ne zamana ayrılıyorsun
ben ağustos sonunda ayrılıyorum
canım Rabbim bazen bir şeyin hayırlı olmadığını göstermek için olaylar çıkarır karşımıza
biz kulları bunu algılayabilirsek ve olgunlukla karşılarsak ne mutlu
yoksa üzülen biz oluruz arkadaşım
Beni dinle uzak dur bu adamdan allah hakkında ne hayırlısı ise onu nasip etsin
Günaydınnnnn :))
Zelişşş dün çıplak tartıldım tam tamına 52 kiloyumm
Bakalım ramazanın başında bu kilodayım, bitince kaç kilo olacağımm..
Oruçluyum, Alllah herkesin orucunu kabul etsinn...
Sahurda kahvaltılık yedim, daha çok su içtim..
Zaten daha çok su içince iftara kadar az susayacağını düşünen bir türk insanıyız bizzz
Allah kabul etsin canım orucunu dediğin çok doğru çopk su içince hiç susamayacağız zannediyoruz nedense
Bende bu sahur öncesi tartıldım 50 kiloyum geçen hafta ile aynı
Bu hafta sonuna doğru reglim başlayacaka o zamana kadar oruca devam sonrasını bilemiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?