Bu Maç Bizim Olacak.....

Kızlar oğlum 12 yaşında

ctesi ilk orucunu tuttu ama çok zor dayandı öğleden sonra paso yattı kuzummm

cuma akşamından beri de teravi namazına gidiyor dedesiyle

ay paylaşmak istedim sizle artık oğlum delikanlı oluyrrr be

İyiyim bende canım. Benim dün bitti reglim,
bugün ilk oruç günüm
Yine mi yoğun bir hafta sonu geçirdin :26:
Neler yaptın canım

c.tesi günü gezdik tozduk pazar günüde eşimin eniştesi ameliyat olmuştu oraya gittik dönüştede gene gezdik tozduk evede çok geç geldik öyle yani canım..

günaydın pompişşşkom ne zmana doğuruyosunnnn

bilmiyorum vefammmmm :18::18::18::18::18:
ama cok agırlastım ,yatakta bile donemeyecek durumdayım ,80 yasındaki nenelere dondum .bence en gec haftaya olur diye düsünüyorummm.

ay masaallah ,allah kabul etsin :)
ama her gün tutmasın ,dayanamaz yaa ,daha yası kücükmüs yasmin .

bende benim evde bide kaynanam gilde bulaşıkları ya kaynanama ya da görümceme kitlerim hiç elimi sürmem

ayyy ne duyguku yasemin

bende çok isterim

ne güzel bi annesin sen maşallahhh

günaydınnn tatlışlarımmmmmmm

günaydınn pompiş nasılsınnnn

az kaldı dimi normal doğuma gideceksin değil mi?

ayyy yasminn ne güzel duygular bunlar değil mi?

devam ediyormuı tutmaya pekiii

bişyyy kalmamışşş kuzummm ya hadi bakalım hayırlısı ile inşallahhh
bende benim evde bide kaynanam gilde bulaşıkları ya kaynanama ya da görümceme kitlerim hiç elimi sürmem

benim k.valide sorar yapılacak bişey varmı diye

bende nezaketten yok derimm

görümcem onun adına da 2 kat efor sarfeder

bişyyy kalmamışşş kuzummm ya hadi bakalım hayırlısı ile inşallahhh

benim k.valide sorar yapılacak bişey varmı diye

bende nezaketten yok derimm

görümcem onun adına da 2 kat efor sarfeder

bana sorunca ben yaptıklarım var diyorum açık açık söylüyorum yani ben çalışıyorum neticede kalksın yardım etsin..

ayyy ne duyguku yasemin

bende çok isterim

ne güzel bi annesin sen maşallahhh

günaydınn pompiş nasılsınnnn

az kaldı dimi normal doğuma gideceksin değil mi?

ayyy yasminn ne güzel duygular bunlar değil mi?

devam ediyormuı tutmaya pekiii

sağolun kızlarr

allah herkese nasip etsin evladını sağlılklı ve iyi ahlaklı olmasını rabbimden başka bişi istemiyorum

hayır tutmuyor birde kadir gecesi ve arefe gün tutacak inş allah izin verirseee

44 kg hemen düştü 40kg süzüldü resmen

ah o metobolizma bende olsaaa

namaza da cuma ve ctesi akşam gidecek

uykusunu alamıyorrr

bana sorunca ben yaptıklarım var diyorum açık açık söylüyorum yani ben çalışıyorum neticede kalksın yardım etsin..

benim oğlana baktığı için nazım geçmez maleseff,,ha desem yapar yapmaz değil ama benim mutfağımda ben hakim olmalıyım o değil

k.validemde gerektiği ölçüde yardım ederimm

benim oğlana baktığı için nazım geçmez maleseff,,ha desem yapar yapmaz değil ama benim mutfağımda ben hakim olmalıyım o değil

k.validemde gerektiği ölçüde yardım ederimm

[COLOR=""]doğru senin çocuğa bakıyor değil mi.
ben mutfağımda yemek yaptırmam ki sadece bulaşıklarımı yıkatırım oda hakimiyet verdiğim anlamına gelmiyor..
ama benim çocuğum olsa kayınvalidem baksa bende ona iş yaptırmazdım kendimi tuaf hissederdim valla iyi yapıyon o yüzden boşver kadın çocuğuna bakıyo o kadar..

ya bide dün çok sinir oldum ya eşimle eve geliyorduk markete girdik domates almak için eşimin elinde başka marketin poşetleri olduğu için o gelmedi ben tek girdim domates aldım çıktım eşim bi adamla konuşuyor iş arkadaşı ilkkez gördüm ama her sabah beraber işe gidiyorlar bizede misafirliğe geleceklerdi bi ara eşiyle neyse bu adam eşini memlekete yollamış akşamda gezmeye çıkmış eşimde dediki eğlenmeye gidiyon ha dedi şakasına adamda evet eğlence şimdi başlıyo dedi ben eşime pis pis baktım adamda döndü dedi yenge şu adamın boynundaki ipi gevşet biraz dedi.(en sinir olduğum laflar sen ne biliyon angut)
bende gıcık oldum içimdede tutamadım döndüm dedim ki kusura bakmayın eşimi köpek olarak görmüyorum bu sebeple boynunda gevşetilecek ip yok ama karşımda ipi gevşetilmiş biri zaten duruyor biz böyle iyiyiz dedim.. sinir oldum ya oradan ayrılıncada eşim bana carlamaya kalktı onada ayrı sinir olmuştum zaten tartıştık sonra kediye döndü..[/COLOR]

Adam bu söze ne dediii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…