haklısın canım, ben de süt içeyim olmazsa bu gece. He he uyku sersemi vakit geçmeden getirmiştir değil misoğan yağda kızdığı için migdeyi rahatsız eder canım
süt kesinlikle migde rahatsızlıklarına iyi geliyor
börek sarma yedim sahurda
süt içmesem migdem yanardı bugün
2 bardak ben içtim gece uykumda eşim içtiğimi bilmediği için bir bardak getirmiş bende uyku sememe 3.bardağıda içtim
bendeee
günaydın canımgünaydın kızlarrrrrrr
günaydınngünaydınnnnn
günaydın canımGünaydın panpişkolar çok uykum varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
adamı trip atmaya devam diyosun yaniiikonuşmadık canım
gece babamla maç izliyorlardı ben yiyip yattım 1,30 da
saat kaçtı bilmiyorum
kahvaltı hazırlamış sahura
ben yedim dedim
bidaha bir bardak süt getirdi onu içtim yattım konuşmadıkk
akşamda oğlanı aldı parka gezdirdi bende yemek telaşı ile uğraştım
günaydın canım,günaydın bitanemmmmmmmm nasılsın ben bgn çok iyi hissediyorum kendimi sahurda değişiklik yaptım 1 yerine 2 yumurta yedim midem bulana bulana ama şuan bomba gbiyim dün çok kötü olmuştum tansiyonumu ölçtürdüm 8/6 ydı eve geldim kendimi daha iyi hissettim sonra güzel bir iftar sıcak bir banyo 11de de yattım ama tek sorunum gece sahura kalkmak çok zorlanıyorum ama o da ilşk 5-10 dk sonra açılıyorum tekrar yatmam saat 4ü buluyor sennin gidiş hat nasıl cnm zorlandığın bir yer var mı senin d e
günaydın canım iyiyim sen nasılsın
amin cnm evet dün azz yemiştim bur da da ezan 20:13te okunuyor sahura kalkmadan sahor yapıp yatınca nasıldın ??ben napıcağımı bilmiyorum :44::44:haklısın canım, ben de süt içeyim olmazsa bu gece. He he uyku sersemi vakit geçmeden getirmiştir değil mi
günaydın canım
günaydınn
günaydın canım
adamı trip atmaya devam diyosun yaniii
günaydın canım,
İyi barim canım, ben de hergün 2 haşlama yumurta yiyordum, dün değişik olsun dediydim, o da rahatsız etti işte. Tansiyonun da bayağı düşmüş, az mı yemiştin önceki gün? Aman dikkat edelim kendimize.
Canım tabii ki ben de zorlanıyorum, 20,30 da oruç açılınca haliyle, yedik-içtik meyveydi çaydı derken zaten saat 11 oluyor, bir de o mideyle yattın mı otomatikmen rahatsız oluyosun, akşam öyle oldum, ben de yattım yattım kalktım, en son 1,30 civarı sahuru yaptım yattım. Gece kalkmaları ara kısa olduğu için bir de. Neyse Allah güç kuvvet versin kalanları da kolayca atlatalım inşallah.
evet anladıı ama gönlüm kırgın kelebek
yalnız kalmaya ihtiyacım var benimm
konuşasım yok hiçç
bir de zaman hızlıca geçse :97::97::97:
günaydın kuşum nasılsın?
haklısın canım, ben de süt içeyim olmazsa bu gece. He he uyku sersemi vakit geçmeden getirmiştir değil mi
günaydın canım
günaydınn
günaydın canım
günaydın canım,
İyi barim canım, ben de hergün 2 haşlama yumurta yiyordum, dün değişik olsun dediydim, o da rahatsız etti işte. Tansiyonun da bayağı düşmüş, az mı yemiştin önceki gün? Aman dikkat edelim kendimize.
Canım tabii ki ben de zorlanıyorum, 20,30 da oruç açılınca haliyle, yedik-içtik meyveydi çaydı derken zaten saat 11 oluyor, bir de o mideyle yattın mı otomatikmen rahatsız oluyosun, akşam öyle oldum, ben de yattım yattım kalktım, en son 1,30 civarı sahuru yaptım yattım. Gece kalkmaları ara kısa olduğu için bir de. Neyse Allah güç kuvvet versin kalanları da kolayca atlatalım inşallah.
iyiyim çok şükür sen nasılsın canım?
bitti mi tatil nasıl geçti?
ben de iyiyim sağolasın tatil bitti çoktan bebek 3 gündür işteyim zaten biraz plansız ve kısa bir tatildi deniz sezonu henüz açılmamış suyu buz gibiydi şöyle böyle geçti işte ama yine de güzeldi evde olmak sabah erken kalkmamak her şeye değer bence
imsak kaç sizin orda ben önce yatıyorum sonra sahura kalkıyorum mecbur ezanı bekliyorum sabah namazını kılıp geri yatıyorum 2.15te kalkıyorum yatmam 4 ü buluyor
aynen trip atmaya devammmhaklısın canım, ben de süt içeyim olmazsa bu gece. He he uyku sersemi vakit geçmeden getirmiştir değil mi
günaydın canım
günaydınn
günaydın canım
günaydın canım,
bende geçen böyleydim eşim bu akşam arkadaşlarıyla mangala gidecek eve erken gidebilirsem 1 kaç saat yalnız kalabilirim insana arada çok gerekli..
çok iyi anlıyorum seni..
aynen trip atmaya devammm
aynen yalnızlığımı özledim
eve gidince biraz yatıp uyumak istiyorum kelebekim
imsak kaç sizin orda ben önce yatıyorum sonra sahura kalkıyorum mecbur ezanı bekliyorum sabah namazını kılıp geri yatıyorum 2.15te kalkıyorum yatmam 4 ü buluyor
yat uyu kendinle kal biraz canım ..
yat uyu kendinle kal biraz canım ..
kelebek senin kızın olacak gibi geliyor nedense hep bana
Ya sahura kalkmadan yapıp yatınca sıkıntı olmuyor, ama çalışırken de hergün 1,30 -2 e kadar beklemek de zor, bir de kalkmadan sahur yapıp yatarsam sabah namazım da kaçıyor. Yapabilirsen en iyisi 11 de yatıp, sahura kalkmak daha doğru.amin cnm evet dün azz yemiştim bur da da ezan 20:13te okunuyor sahura kalkmadan sahor yapıp yatınca nasıldın ??ben napıcağımı bilmiyorum :44::44:
Sağol canım, deneyelim onu da, ama gece gece uyku sersemi uğraşır mıyım bilmiyom?canım dün nette okudum sütünü nasıl iç biliyor musun önce sütünü ısıt içine 1 çay kaşığı toz tarçın at o şekilde iç çok iyi geliyormuş ben denicektim dün ama unuttum sütümü sade içtim yine
günaydın kelebekimm
canım benim sağolasın iyiyim canım bende yorgun ve uykusuz
maşallah diyelim bebeişine
anne olmak zor işte uykular yok bize genic
iyiyim canlarım sizler nasılsınız..?
genic bebeişi öp yerime
vefa ne yaptın eşinle?
sorma valla vefacım
sabah bir kalktım yatakta 4 kişiyiz
öperim tabii tatlışım
nasıl oldu o kız veletler mi gelmiş yanınıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?