Bu Maç Bizim Olacak.....

haklısın canım, ben de süt içeyim olmazsa bu gece. He he uyku sersemi vakit geçmeden getirmiştir değil mi

günaydın kızlarrrrrrr
günaydın canım

günaydınn

Günaydın panpişkolar çok uykum varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
günaydın canım

adamı trip atmaya devam diyosun yaniii

günaydın canım,
İyi barim canım, ben de hergün 2 haşlama yumurta yiyordum, dün değişik olsun dediydim, o da rahatsız etti işte. Tansiyonun da bayağı düşmüş, az mı yemiştin önceki gün? Aman dikkat edelim kendimize.
Canım tabii ki ben de zorlanıyorum, 20,30 da oruç açılınca haliyle, yedik-içtik meyveydi çaydı derken zaten saat 11 oluyor, bir de o mideyle yattın mı otomatikmen rahatsız oluyosun, akşam öyle oldum, ben de yattım yattım kalktım, en son 1,30 civarı sahuru yaptım yattım. Gece kalkmaları ara kısa olduğu için bir de. Neyse Allah güç kuvvet versin kalanları da kolayca atlatalım inşallah.

amin cnm evet dün azz yemiştim bur da da ezan 20:13te okunuyor sahura kalkmadan sahor yapıp yatınca nasıldın ??ben napıcağımı bilmiyorum :44::44:

evet anladıı ama gönlüm kırgın kelebek
yalnız kalmaya ihtiyacım var benimm
konuşasım yok hiçç

bende geçen böyleydim eşim bu akşam arkadaşlarıyla mangala gidecek eve erken gidebilirsem 1 kaç saat yalnız kalabilirim insana arada çok gerekli..
çok iyi anlıyorum seni..

canım dün nette okudum sütünü nasıl iç biliyor musun önce sütünü ısıt içine 1 çay kaşığı toz tarçın at o şekilde iç çok iyi geliyormuş ben denicektim dün ama unuttum sütümü sade içtim yine

iyiyim çok şükür sen nasılsın canım?
bitti mi tatil nasıl geçti?

ben de iyiyim sağolasın tatil bitti çoktan bebek 3 gündür işteyim zaten biraz plansız ve kısa bir tatildi deniz sezonu henüz açılmamış suyu buz gibiydi şöyle böyle geçti işte ama yine de güzeldi evde olmak sabah erken kalkmamak her şeye değer bence

darısı başıma artık

imsak kaç sizin orda ben önce yatıyorum sonra sahura kalkıyorum mecbur ezanı bekliyorum sabah namazını kılıp geri yatıyorum 2.15te kalkıyorum yatmam 4 ü buluyor

aynen trip atmaya devammm

bende geçen böyleydim eşim bu akşam arkadaşlarıyla mangala gidecek eve erken gidebilirsem 1 kaç saat yalnız kalabilirim insana arada çok gerekli..
çok iyi anlıyorum seni..

aynen yalnızlığımı özledim

eve gidince biraz yatıp uyumak istiyorum kelebekim

imsak kaç sizin orda ben önce yatıyorum sonra sahura kalkıyorum mecbur ezanı bekliyorum sabah namazını kılıp geri yatıyorum 2.15te kalkıyorum yatmam 4 ü buluyor

03,40canımmm

zaten hemen uyunmuyor canım tok karnaa

amin cnm evet dün azz yemiştim bur da da ezan 20:13te okunuyor sahura kalkmadan sahor yapıp yatınca nasıldın ??ben napıcağımı bilmiyorum :44::44:
Ya sahura kalkmadan yapıp yatınca sıkıntı olmuyor, ama çalışırken de hergün 1,30 -2 e kadar beklemek de zor, bir de kalkmadan sahur yapıp yatarsam sabah namazım da kaçıyor. Yapabilirsen en iyisi 11 de yatıp, sahura kalkmak daha doğru.

Sağol canım, deneyelim onu da, ama gece gece uyku sersemi uğraşır mıyım bilmiyom?

günaydın kelebekimm

canım benim sağolasın iyiyim canım bende yorgun ve uykusuz

maşallah diyelim bebeişine

anne olmak zor işte uykular yok bize genic

sorma valla vefacım

sabah bir kalktım yatakta 4 kişiyiz

iyiyim canlarım sizler nasılsınız..?
genic bebeişi öp yerime
vefa ne yaptın eşinle?

öperim tabii tatlışım

nasıl oldu o kız veletler mi gelmiş yanınıza

gece büyük terlemiş biraz üzerini değiştirdim

sonra kendi yatağında yatmamış gelmiş babanın yanına kıvrılmış

bende ufağı emzirdim ama onun yanımızda olduğunun farkında değilim

emzirdikten sonra yanıma aldım birazdan kalkıcam nasıl olsa diye

saat çaldı uyandım birde baktım bayağı bayağı 4 kişiymişiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…