Bu Maç Bizim Olacak.....

[COLOR=""]ayy ne güzel yaaaaa[/COLOR]

sığdıktan sonra sorun olmaz tabii, aile muhabbetiniz ilerler sıcakta ta ne yatılır ama desene

canım dün test yaptım negatif çıktı ama
nasıl hissettin ki canım?

canım Allahın izniyle olacak inşallah ama ilki kız gibi hissettim yüzün gözümün önüne geldi sabah cimcime bi kızın olsun inşallah,,moral bozmak yok tamammıı

kızlaaaaarrrr

zelişden

pompişkodan

myheartdan haber alan varmı uzun zamandır yoklarrrrrrrr:44::44::44::44:

kızlaaaaarrrr

zelişden

pompişkodan

myheartdan haber alan varmı uzun zamandır yoklarrrrrrrr:44::44::44::44:

zeliş pazartesi gelmişti işte, işyerinde arkasından iş çevirmişlerde onları düzeltmeye çalışmışya, bundan sonra uğrarım dediydi ama bir daha gelemedi.

dün akşam benim oğlanı yatırıyorum hadi annecim dedeni babanı öp iyi geceler dile dedim öptü döndü bana anne babamda gelsin seni odada öpsün dediii

hepimiz donduk kaldık tık yokkk:26::26::26::26::26:

hadi oğlum biz yatalım artık dedim uzatmadı Allahtann

normalde eşim ben oğlanı uyuturken odaya gelir bizi öperdee

sığdıktan sonra sorun olmaz tabii, aile muhabbetiniz ilerler sıcakta ta ne yatılır ama desene

pek bir ilerledi

biraz önce telde eşime diyorum

çocuk geldi madem sen niye gitmedin diyorum

cevap: uyuyordum

ayyy çok güzelll yaaaaaaaaaa

ben yıllarca hep kızım olsun istedim evlendikten sonra fikrim değişti oğlan olsun istemeye başladım ama hayırlısı neyse o önce

maşallah oğluşuna, bu ufaklar da pek bir fena oluyor canım, artık baban da ne anladıysa

ben yıllarca hep kızım olsun istedim evlendikten sonra fikrim değişti oğlan olsun istemeye başladım ama hayırlısı neyse o önce

eli ayağı sağlam olsun da, kelebek kız oğlan önemli değil diye düşünüyorum, önce sağlık, Allah gönlüne göre versin. Bizim burda 3 kızı olan arkadaşlarım da var, 3 oğlu olanlar da, neticede Allah biliyor, hayırlı evlat versin rabbim sana.

merhaba kızlar..

genic canım gezmiş senin oğluşun bu gece

benim küçük oğlan çok kalkar..koltukta yatar ,yanımızda yatar..sıcaktan uyuyamıyor sanırım..

naptınız ben yokken bakemm

merhaba kızlar..

genic canım gezmiş senin oğluşun bu gece

benim küçük oğlan çok kalkar..koltukta yatar ,yanımızda yatar..sıcaktan uyuyamıyor sanırım..

naptınız ben yokken bakemm

merhaba canımmm iyiyimmm şükür sen nasılsın orucun 5.günündeyim

kızlar dün bimden nohut aldım çok güzel çıktı çok beğendim bilginiz olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…