günaydın kızlar
nabersiniz ay dün gece bizim mahallede neler oldu neler çok korktum yaaa:18::18:
günaydın kızlar
nabersiniz ay dün gece bizim mahallede neler oldu neler çok korktum yaaa:18::18:
günaydın hatunlarr
hayırlı sabahlarrr
canım benim ya Allah şifa evrsin çok geçmiş olsun sorun nedir katarakt filan mıgünaydın canımmm
iyiler çok şükür
ama babama çok üzülüyorum gözleri hiç görmüyorr
daha 55 yaşında genç
dün kapıya anahtarı sokacak yerini bulamıyor
bulamadığı gibi kilide yakın bile değil kapının mobilyasından zorluyorr
hiç bişey diyemedim ben açim baba dedim açtım
kendi kabul etmiyor zaten
Anlat hele ne olduu
Akşam kaçta geldi kız eşin..
Naptın ewde yalnızzz
günaydın kızlarrr,
ne yalnızı ya bi baktım durakta beni bekliyor gene çıldırıyodum nerdeyse erkenden gelmiş tek korkarım die ilk çok sinir olmuştum ama iyiki gelmiş yoksa cidden korkardım neyse boşver şimdi onu mahallede olanı anlatayım ben ..
bizim mahallede gençlerin kurduğu bi örgüt varmış mahlledeki uyuşturucu olaylarını fuşu felan önlemek için kurulmuş ..
dün gece saat 11 felan dışardan sesler geliyo uyandım hemen benimkini kaldırdım kalktık baktık bir sürü genç toplanmış bu mahallede fuhuş yapılmaktadır fuhhuşa hayır die bağırıyorlar ama hangi ev olduğunu söylemiyorlar yürüyolar bağırıyolar eylem yapıyorlar mahalle uzun ama hep bizim binanın önündeler lan dedim bizden mi şüpheleniyolar yoksa eve geç geliyoruz sürekli geziyoruz gündüzleri evde yokuz felan diye ben yusuf yusuf olmaya başladım:18:
yarım saat sonra hangi ev olduğunu açıkladılar tabi ben o yarım saat boyunca aklımdan neler neler geçirdim neler kurdum ama eve saldırmadılar bu akşamda bişeyler olur kesin ben zaten o evden şüpheleniyodum kadınlar bütün gün evde ama cam perde sürekli kapalı birsürü adam giriyo çıkıyo ama bende hep kürt ailedir o yüzden kalabalıktır belki diyodum meyer altından neler çıktı bizde belki taşınırız bilmiyorum..
Hadi ya gitmemiş eşin pikniğe hene yalnızı ya bi baktım durakta beni bekliyor gene çıldırıyodum nerdeyse erkenden gelmiş tek korkarım die ilk çok sinir olmuştum ama iyiki gelmiş yoksa cidden korkardım neyse boşver şimdi onu mahallede olanı anlatayım ben ..
bizim mahallede gençlerin kurduğu bi örgüt varmış mahlledeki uyuşturucu olaylarını fuşu felan önlemek için kurulmuş ..
dün gece saat 11 felan dışardan sesler geliyo uyandım hemen benimkini kaldırdım kalktık baktık bir sürü genç toplanmış bu mahallede fuhuş yapılmaktadır fuhhuşa hayır die bağırıyorlar ama hangi ev olduğunu söylemiyorlar yürüyolar bağırıyolar eylem yapıyorlar mahalle uzun ama hep bizim binanın önündeler lan dedim bizden mi şüpheleniyolar yoksa eve geç geliyoruz sürekli geziyoruz gündüzleri evde yokuz felan diye ben yusuf yusuf olmaya başladım:18:
yarım saat sonra hangi ev olduğunu açıkladılar tabi ben o yarım saat boyunca aklımdan neler neler geçirdim neler kurdum ama eve saldırmadılar bu akşamda bişeyler olur kesin ben zaten o evden şüpheleniyodum kadınlar bütün gün evde ama cam perde sürekli kapalı birsürü adam giriyo çıkıyo ama bende hep kürt ailedir o yüzden kalabalıktır belki diyodum meyer altından neler çıktı bizde belki taşınırız bilmiyorum..
geçmiş olsun canım Allah korusun ya ne kadar çirkin birşey seni bile kendinden şüphe ettirmişler ya pes yani Allah müstehaklarını versin ne diyeyim
Hadi ya gitmemiş eşin pikniğe he
Kızın ewli barklısınız neden koruyorsun ki, hemen vesvese yapıyon haa sende
Kötü bir durum cidden böyle şeyler, karşı apartmanda böyle şeyler oluyor düşünsene..
Daha nezih bir yere taşının siz :26:
ne yalnızı ya bi baktım durakta beni bekliyor gene çıldırıyodum nerdeyse erkenden gelmiş tek korkarım die ilk çok sinir olmuştum ama iyiki gelmiş yoksa cidden korkardım neyse boşver şimdi onu mahallede olanı anlatayım ben ..
canım çok zor bir durum ama ya niye böyle yapıyor bu adam sen ve çocoğun onun düşmanı mı sanki bu şekilde davranıyor????Allah akıl fikir versin sen dirayetini kaybetme lütfen Rabbim yardımcın olsun..günaydın kızlar
dün çok zor bir gündü
önce boşanmıyorum dedi
ben mesaj çektikten sonra boşanacağım dedi
ama protokole benim dediklerim yazılacak dedi
1-çocuğu benim kendi ailemden kimse ile görüştürülmeyecek
2-çocuğu kolejden alınacak benim istediğim okula verilecek
3-öyle kafama göre kursa gönddrmiyecekmişim
ben bundan sonra koptum artık
BUNLARI KONUŞURKEN OĞLAN DUYDU HEPSİNİ
ODA BAŞLADI AĞLADI
ELİM AYAĞIM ZANGIR ZANGIR TİTRİYOR
ADAM BENDE BOŞANMA GİBİ BİR HAMLE BEKLEMİYORDU
HALA TEYZEN DAYIN KUZEN DİYOR AKLIM ALMIYOR
BENDE
TEYZEM KÖTÜ BİRİ İSE SANANE
AMCAM P........ İSE SANANE VEYA BANANE
BIRAK BUNLARI ALLAH AŞKINA DEDİM
BENNİ OĞLAN İLE VURACAKTI
NEYSE DÜN 16,30 GİBİ ÇIKTIM ÇOCUK AĞLAR BEN AĞLAR TMM SİNİRLERİM BOŞANDI
EVE GİTTİK BİRAZ SAKİNLEŞTİK
OĞLAN ARADI BABASIN
BEN ANNEMDE KALCAM GELMİYORM SENNİ YANINA DEDİ
BENİ OKULUMDAN ALAMAZSIN BEN ARKADAŞLARIMI OKULUMU SEVİYORUM
TABİ BUNLARI SÖLERKEN AĞLIYORR ÇOCUK
ADAM BOŞ DURUMU ABLAMI ARAMIŞ
BANA O..... ABLAMA O...... DEMEYE GETİRMİŞ
ABLAMDA SEN ÖNE LAFINI SÖZÜNÜ TART ÖYLE KONUŞ DEMİŞ
KİME NEYAPMAK İSYİOTRSAN YAP BİZİ BULAŞTIRMA DEMİŞ
ARTIK ZIRVALAMIŞŞ
SONRA AKŞAM 20,,00 GİBİ MESAJ ÇEKMİŞ TABİ ESNADA OĞLANI 10 KERE ARADI NERDEYSE
HERŞET SENİ İSTEDİĞİN GİBİ OLSUN
ATACAM İMZAYI
OĞLUM GÖZ YAŞLARININ BEDELİNİ SANA ÖDETECEĞİM BUNDAN SONRA OLACAKLARDA SEN SORUMLUSUN
BENDE
ABLAMLA GÖRÜŞTÜM VE BANA KIZDI İKİNİZDE BİR SAKİNLEŞİN
ONDAN SONRA TEKRAR SAKN KAFA İLE GÖRÜŞELİM DEDİM
ÇÜNKÜ EFE ÇOK ETKİLENDİ DİYE MESAJ CEKTİM
DÜN TAM BİR AZGIN BOĞA GİBİ ETRAFA SALDIRMAYA BAŞLADI
BİLİYORUM Kİ ISIRCAK KÖPEK DİŞİ GÖSTERMEZ HİÇ BİR ŞEY YAPAMAZ
BİRAZ ORTALIK DURULSUN
DAVA TEK TARAFLI AÇIP
MADDİ MANAEVİ NAFAKA BÜTÜN HAKLARIMI ALACAĞIM İSTERSE DAVA 5 YIL SÜRSÜNNN
kız ben kendimden ne şüphe etcem
mahalleye 8 ay oldu taşınalı kimseyi tanımam etmem
apt. dada iki bayanla tartıştım dedim iftiraya mı kurban gitcez tel elde gelsinlerde bütün emniyeti kapıya dökeyim diye bekledim
çok atraksiyonlu bi gece geçirdik bakalım devamı bu akşam
günaydın kızlar
dün çok zor bir gündü
önce boşanmıyorum dedi
ben mesaj çektikten sonra boşanacağım dedi
ama protokole benim dediklerim yazılacak dedi
1-çocuğu benim kendi ailemden kimse ile görüştürülmeyecek
2-çocuğu kolejden alınacak benim istediğim okula verilecek
3-öyle kafama göre kursa gönddrmiyecekmişim
ben bundan sonra koptum artık
BUNLARI KONUŞURKEN OĞLAN DUYDU HEPSİNİ
ODA BAŞLADI AĞLADI
ELİM AYAĞIM ZANGIR ZANGIR TİTRİYOR
ADAM BENDE BOŞANMA GİBİ BİR HAMLE BEKLEMİYORDU
HALA TEYZEN DAYIN KUZEN DİYOR AKLIM ALMIYOR
BENDE
TEYZEM KÖTÜ BİRİ İSE SANANE
AMCAM P........ İSE SANANE VEYA BANANE
BIRAK BUNLARI ALLAH AŞKINA DEDİM
BENNİ OĞLAN İLE VURACAKTI
NEYSE DÜN 16,30 GİBİ ÇIKTIM ÇOCUK AĞLAR BEN AĞLAR TMM SİNİRLERİM BOŞANDI
EVE GİTTİK BİRAZ SAKİNLEŞTİK
OĞLAN ARADI BABASIN
BEN ANNEMDE KALCAM GELMİYORM SENNİ YANINA DEDİ
BENİ OKULUMDAN ALAMAZSIN BEN ARKADAŞLARIMI OKULUMU SEVİYORUM
TABİ BUNLARI SÖLERKEN AĞLIYORR ÇOCUK
ADAM BOŞ DURUMU ABLAMI ARAMIŞ
BANA O..... ABLAMA O...... DEMEYE GETİRMİŞ
ABLAMDA SEN ÖNE LAFINI SÖZÜNÜ TART ÖYLE KONUŞ DEMİŞ
KİME NEYAPMAK İSYİOTRSAN YAP BİZİ BULAŞTIRMA DEMİŞ
ARTIK ZIRVALAMIŞŞ
SONRA AKŞAM 20,,00 GİBİ MESAJ ÇEKMİŞ TABİ ESNADA OĞLANI 10 KERE ARADI NERDEYSE
HERŞET SENİ İSTEDİĞİN GİBİ OLSUN
ATACAM İMZAYI
OĞLUM GÖZ YAŞLARININ BEDELİNİ SANA ÖDETECEĞİM BUNDAN SONRA OLACAKLARDA SEN SORUMLUSUN
BENDE
ABLAMLA GÖRÜŞTÜM VE BANA KIZDI İKİNİZDE BİR SAKİNLEŞİN
ONDAN SONRA TEKRAR SAKN KAFA İLE GÖRÜŞELİM DEDİM
ÇÜNKÜ EFE ÇOK ETKİLENDİ DİYE MESAJ CEKTİM
DÜN TAM BİR AZGIN BOĞA GİBİ ETRAFA SALDIRMAYA BAŞLADI
BİLİYORUM Kİ ISIRCAK KÖPEK DİŞİ GÖSTERMEZ HİÇ BİR ŞEY YAPAMAZ
BİRAZ ORTALIK DURULSUN
DAVA TEK TARAFLI AÇIP
MADDİ MANAEVİ NAFAKA BÜTÜN HAKLARIMI ALACAĞIM İSTERSE DAVA 5 YIL SÜRSÜNNN
helal olsun o genclere beee
kız ben kendimden ne şüphe etcem
mahalleye 8 ay oldu taşınalı kimseyi tanımam etmem
apt. dada iki bayanla tartıştım dedim iftiraya mı kurban gitcez tel elde gelsinlerde bütün emniyeti kapıya dökeyim diye bekledim
çok atraksiyonlu bi gece geçirdik bakalım devamı bu akşam
bende güzel yerde oturuyoruz sessiz sakin ne güzel diyodum meğer yan binamda olan oluyomuş
gitmemiş sinir etti beni zaten
yok cnm sen dedin ya acaba bizi mi kastediyorlar diye ondan öyle dedim yoksa senin ne işin olur böyle şeylerle Allah Allah yaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?