Bu Maç Bizim Olacak.....

ve bence de millet uğraşmasın bunlarla ya arayın polis ilgilensin

valla ben hiç karışmam mahalledekiler bu geçlere söylemişler ama ben kimsenin günahını alıpta şikayet edemem bu evde böyle şeyler oluyo diye ya iftira atıldıysa aman allahım çok günahh..

bide bizim iki üst sokakta karakol herşeyi duyymalarına ramen gelmediler bu gurupların olaylarına müdahale etmiyorlar pek canım..

baya etkilenmişsin bebeğim ya kolay değil ama bence de gönlüne göre bir ev bulursun inşallah böylece kafan rahat eder

hımm anladım o zman en doğrusu uzaklaşmak ordan

baya etkilenmişsin bebeğim ya kolay değil ama bence de gönlüne göre bir ev bulursun inşallah böylece kafan rahat eder

bide eşyalar daha 8 aylık ben 5. katta oturuyorum onları indir çıkar zarar görürler çok eşyam var 3+1 eve göre eee 3+1 ev bulmak çok zor bide zaten 2015 yazında ev almayı düşünüyoruz allah nasip ederse birde o ee taşınılacak anam gül gibi eşyalarım mahfolmaz mı

canım çok zor bir durum ama ya niye böyle yapıyor bu adam sen ve çocoğun onun düşmanı mı sanki bu şekilde davranıyor????allah akıl fikir versin sen dirayetini kaybetme lütfen rabbim yardımcın olsun..

bayram sonu tek taraflı açıyorum dava yı

dün allahtan ablamın avukat arkadaşı yanında imiş

önce sakinleştirin

yazık tabi canım sıfır eşyalarına evin de yüksekteymiş o zaman onlar gitsin mahallnizden

inşallah canımm

günaydın kuzummmm
günaydın canım,

günaydın kızlar
nabersiniz ay dün gece bizim mahallede neler oldu neler çok korktum yaaa:18::18:

ay canım yaaa ,iyi ki eşin gitmemiş bariii kız tek başına olsan ne kadar korkacaktın kimbilir? Gerçekten ortalık çok kötü artık, kim ne yapıyor hiç bilemiyorsun bile, Allah korusun canım, aynı ev devam ederse düşünürsün, artık o kadar olay olduktan sonra giderler diye düşünüyorum.
günaydın bitanem napıyosun nasılsın??
günaydın canım, iyiyim şükür sen nasılsın.

offf canım yaaaa, neden böyle yapıyor gerçekten, öyle yaptığında sanki sen ona geri mi dönecen? Anlamıyorum ben bunları, işte son rollerini oynuyor, sıkma canını bakalım, dediğin gibi aç davanı, hakkın ne ise hepsini talep et.

giderler canım çünkü bu tarz guruplar çok tehlikeli oluyorlar birde artık açığa çıktılar eğer gerçekten öyle birşey varsa (günahı vebali onların boynuna) giderler durmazlar..

günaydınlarrrr
ben resmen oruça tatil verdim kırmızılar geldi
nasılsınız

bayrama kadar neden bekliyosun..
Bu adam sakinleşmez..

avukat öyle dedi

[ı][sıze=3]senin işin çok zor yasemin allah yardımcın olsun [/sıze][/ı]

sağolun kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…