Bu Maç Bizim Olacak.....

bu tarifleri hangi siteden alıyosun sen adı ne merak ettim

bu tarifleri derken canım
belirli bir sitem yok bekarken daha doğrusu öğrenciyken çeşitli sitelerden bulup deneme yanılma yöntemi ile kendime uygun tarifler oluşturdum..
bu tarifide önceden kendi topiğim için yazmıştım oradan aldım yazdım buraya..

ay çok mutlu oldum yağmur ya
eşimde ben emindim diyip duruyo hasta olduğumu jduyunca
o ana kadar oda üç buçuk attı halbuki

canım ben bloğun adını unuttum dilekçe gibi bişeydi ama yazdım bulamadım kafama tükürem emii

leyla seniii

benim bulunduğum yerde cam bile yok arka tarafta var onunda bize bi faydası yok sıcak değilde havasızlık çok kötü

günaydın kuzucuğum sevgili hemşommmmmmmmm

nasılsın güzelim

enişteye geçmiş olsun canım

Bugün izin alıcam müdürden oğlanı psikolağa götürücem

götür canım bakalım iyi yaparsın

günaydın kızlar

vefa gözün aydın ben hala olamadım valla

lili canım en güzelini yapıyorsun götürmekle..

anneve oğluşu naber nasılsın son durumlar nedir?

sana yavaş yavaş dr yolu görünüyor
ne olsun canım sahura kalk yat iş ev

merhabalar nasılsın arkadaşım

Hmm benimkinde de öyleymiş, nefesi birden duruyormuş.
Bir alet vermişler ona bununla yatacaksın geceleri diye ama bende gördüm o aleti hortumu var ama yatılmaz onla yani rahatsız olur insan..
Birde horluyormuş bu yüzden :26:
Ama hafta içleri hep, haftasonu yok. Ben her zaman gidemem kii iş yerii izin vermezz

[ı][sıze=3]hımm ay dedim bi sıkıntı mı var aman olmasın maşallah canım..
Iyi yapmışsın arada bi rahat etmek lazım
[/sıze]
[/ı]

yok kuzum çok şükür problem
sabah biraz atıştık ama kardeşimle alakalı
20 yaşında sorumsuz bir kardeşim var bir de kız arkadaşı
daha bundan 15 gün önce babamlarla feci kavga etti
kafasına buyruk çalılmıyo okumadıda altına araba cebine harçlık versinler gezsin dursun havasında
dün bizim arabayı istedi,malum arabayı yeni aldık 1 senedir ödüyoruz daha borcunu eşim tedirgin oluyor verirken
çünkü araba bririkim amaclı alındı borcu bitince ev alıcaz
neyse verdik arabayı eşimin hiiiç gönlü olmadan,9da gitti gece 1de geldi,ondada bişi yok
sabah işe giderken arabanın sagına bakıyo,soluna bakıyo bizinki
tmm haklı benim kardeşimde az değil arabada burger poşetleri her yer sigara külü
yani adam hassas işte poşetleri bari çöpe at gelmeden dimi
başladı sölenmeye bizimki yaa yeni yıkattım bilmem ne,versek bi türlü vermesek bir türlü sıkıldım kardeşinden falan fial
uzatma artık dedim ya sinirlendim,kardeşim sonuçta laf sölemesi zoruma gidiyo yani.tartıştık sabah
sen abine 1 hafta verdin arabayı ben bölemi yaptım dedim en sonunda
olacak 20 yaşındakine olur allah korusun 40 yaşındakinede uzatma dedim
çok sinir etti ya.o araba ikimizin beraber ödüyoruz hatta krediyi ben çektim.böle sölenmesi zoruma gitti

gideceğim canım merak etme..
bende onu soracaktım sana başka ne dedi doktorlar canım geçmiş olsun ve iğnenin saatlerini şaşırma antibiyotiğin saatleri çok önemli..

saat şaşmıyor cnm sağolllll

burda biz geceleri klıma ile yatıyoruzzz

zati kapı pencere açamam yalnız olduğum için

birde eivm 1 katttt

hoş açsamda nem olduktan sonra bir gram esmezzz

ama genic ora eserr denizden denizden

özel mesaj attımmmm

Vayyy çılgın gençlik hee kardeşine bak hele
Bende bazen öyle yapmak istiyorum..
Arabaya atlayıp tek başımaa ooo gezz anam gezzz
Şİmdi oda abisine verdiyse arabayı ses çıkartmaması lazımmış ama kardeşinde en azından çöpünü temizliyeydi..
Bence kız kardeşini uyar..

anladım canım daha önce bi kaç tarif paylaşmışsın bir yerden bakıyor musun diye sordum ben bir site var ordan yaparı tarifleri genelde nefisyemektarifleri.com diye ne ararsan var orda

benim bulunduğum yerde cam bile yok arka tarafta var onunda bize bi faydası yok sıcak değilde havasızlık çok kötü

ikisi de kötü canım ya ama havasızlık berbat bişi baş ağrısı yapar ben de öle oluyordu eski işyerim öyleydi
o zmanda odada durmuyordum

uyarmaya falan gelmez o dün de gelmiş ablan fatura hattının üstüne tel alsam olur mu g3 mü ne alacakmış 150tl ödeyecekmiş her ay benim tarifeye ek.eeee kasımda askere gitmeyecen mi dedim aradan zman geçti annem sordu askere gidicen oglum ne teli
ben eşşegimi saglam kazıga baglarım anne dedi.kazık mıyım eşşek mi paşam anlamadım dedim
çoook sorumsuz bir de kız arkadaşı var aynı kafada zengin kzı buna evlenelim falan diyomuş annem bize bakar diyomuş askerden sonra evlenceklermiş kızı bi görün ya 18 yaşında ama 25 duruyo makyajdan....offff çok zor işler kızlar yaaaaa

sağol canımmmm
sırt üstü yatınca bizimkiside vapur gibi mübarekk

önceleri aşkım horluyosun uyuyamıyorum diyordum baktım adamm 10 dakika sonra devam bende artıkk

azcık dürtüyorum hemen anlıyo yan yatıyooo

ahh bu sorumsuz kardeşler ömür yiyecek yaaa vallahii

sen haklısın yağmurum ama adamda haklı arabanın canına okununca söylenmesi doğal yani

ama işi senin kardeşin benim kardeşime dökerseniz uzar canımm sölimm

ben dün hiç yorulmadım keşke her akşam böyl eolsa ohh yan geldim yattım

valla haketmiş eşin tamam kardeşin temiz aldıysa temiz bıraksaymış o konuda eşin haklı ama onun abisine veriliyorsa seninde kardeşine verilecek verilmiyorsada kimseye verilmicek nefret ederim ayrımcılıktan iyi demişsin sen ..

anladım canım daha önce bi kaç tarif paylaşmışsın bir yerden bakıyor musun diye sordum ben bir site var ordan yaparı tarifleri genelde nefisyemektarifleri.com diye ne ararsan var orda

daha önce paylaştıklarımıda ya annemden öğrenmişimdir ya da belirli yerlerden bakarak alışmışımdır belirli bi sitem yok cannım benim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…