bu tarifleri hangi siteden alıyosun sen adı ne merak ettim
ay çok mutlu oldum yağmur yaGünaydın hatunlarrr
vefa ben sana dedim hamiş değişlsindir diye ama dimi
bizde hala annemlerdeyiz bugün kvleri iftara çagırdı annem
bende dün işden sonra mutfagını temizledim biraz
malum oruç değilim ya muhtemelen cmrtesi tutacam artık
annemgilde olmak harika sahur derdim iftar derdim yok cnm annem hazırlıyo sagolsun ne yapsam ödeyemem borcumu ona
canım ben bloğun adını unuttum dilekçe gibi bişeydi ama yazdım bulamadım kafama tükürem emii
burda da öle vallahi 36 derece diyo hava durumu ama 46 derece gibi sanki Allah aşükür günün en sıcak saatlerinde işyerindeyim odadan çıkmıyorum hiç mecbur kalmadıkçaakşam da zaten serinliyor hava geceleri de çok güzell buz gibi esiyor
günaydın kuzucuğum sevgili hemşommmmmmmmm
evet canım benim nefes duruyor adamı kaçdefa yanımda öldü sandım sonra birden pufff diye ağzından ses çıkıyor gece uyurken cihazlara bağlı yatırıyorlar hastanede ölçüm yapıyorlar burnundada kemik varmış ,kafada sünüzit kis,küçük dil büyümesi,idrar kanallarında tıkanıklık,kasıkta fıtık varda varr anasını satimmmmmm
sağol canım evettt
evet geldi canım çok şükürrrr
seninkiside enteresann yaaa
Bugün izin alıcam müdürden oğlanı psikolağa götürücem
günaydın kızlar
vefa gözün aydın ben hala olamadım valla
lili canım en güzelini yapıyorsun götürmekle..
anneve oğluşu naber nasılsın son durumlar nedir?
günaydın kızlar
vefacım rabbim gönlüne göre vermiş
inşallah kelebek in de gönlüne göre verecek aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
lilicim oğluşun için en doğru kararı vermişsin
hem onun hemde senin için iyi olacak
bu arada bir tiramusu tarifi geçmiş ama
ben sayfaları geri çok tarayamadım bende istiyorum güzel bir tarif
kalanlar nerelerde ne durumdalar bakalım
biri bana özet geçiversin
Hmm benimkinde de öyleymiş, nefesi birden duruyormuş.evet canım benim nefes duruyor adamı kaçdefa yanımda öldü sandım sonra birden pufff diye ağzından ses çıkıyor gece uyurken cihazlara bağlı yatırıyorlar hastanede ölçüm yapıyorlar burnundada kemik varmış ,kafada sünüzit kis,küçük dil büyümesi,idrar kanallarında tıkanıklık,kasıkta fıtık varda varr anasını satimmmmmm
sağol canım evettt
evet geldi canım çok şükürrrr
seninkiside enteresann yaaa
Ama hafta içleri hep, haftasonu yok. Ben her zaman gidemem kii iş yerii izin vermezzaaaaaaaaaaaaaa sen de ver tarifini denemesi bedava
tüh ya keşke dün okusaydım
dün akşam işim erken bitmişti (11' de) bugüne yapardım
neyse haftasonuna yaparım bende daha iyi olur
lilicim biz hep yanında kendimiz gittik.
görüşmeler onunla ve bizimle ayrı ayrı yapıldı
[ı][sıze=3]hımm ay dedim bi sıkıntı mı var aman olmasın maşallah canım..
Iyi yapmışsın arada bi rahat etmek lazım[/sıze][/ı]
gideceğim canım merak etme..
bende onu soracaktım sana başka ne dedi doktorlar canım geçmiş olsun ve iğnenin saatlerini şaşırma antibiyotiğin saatleri çok önemli..
burda da öle vallahi 36 derece diyo hava durumu ama 46 derece gibi sanki Allah aşükür günün en sıcak saatlerinde işyerindeyim odadan çıkmıyorum hiç mecbur kalmadıkçaakşam da zaten serinliyor hava geceleri de çok güzell buz gibi esiyor
Vayyy çılgın gençlik hee kardeşine bak heleyok kuzum çok şükür problem
sabah biraz atıştık ama kardeşimle alakalı
20 yaşında sorumsuz bir kardeşim var bir de kız arkadaşı
daha bundan 15 gün önce babamlarla feci kavga etti
kafasına buyruk çalılmıyo okumadıda altına araba cebine harçlık versinler gezsin dursun havasında
dün bizim arabayı istedi,malum arabayı yeni aldık 1 senedir ödüyoruz daha borcunu eşim tedirgin oluyor verirken
çünkü araba bririkim amaclı alındı borcu bitince ev alıcaz
neyse verdik arabayı eşimin hiiiç gönlü olmadan,9da gitti gece 1de geldi,ondada bişi yok
sabah işe giderken arabanın sagına bakıyo,soluna bakıyo bizinki
tmm haklı benim kardeşimde az değil arabada burger poşetleri her yer sigara külü
yani adam hassas işte poşetleri bari çöpe at gelmeden dimi
başladı sölenmeye bizimki yaa yeni yıkattım bilmem ne,versek bi türlü vermesek bir türlü sıkıldım kardeşinden falan fial
uzatma artık dedim ya sinirlendim,kardeşim sonuçta laf sölemesi zoruma gidiyo yani.tartıştık sabah
sen abine 1 hafta verdin arabayı ben bölemi yaptım dedim en sonunda
olacak 20 yaşındakine olur allah korusun 40 yaşındakinede uzatma dedim
çok sinir etti ya.o araba ikimizin beraber ödüyoruz hatta krediyi ben çektim.böle sölenmesi zoruma gitti
bu tarifleri derken canım
belirli bir sitem yok bekarken daha doğrusu öğrenciyken çeşitli sitelerden bulup deneme yanılma yöntemi ile kendime uygun tarifler oluşturdum..
bu tarifide önceden kendi topiğim için yazmıştım oradan aldım yazdım buraya..
benim bulunduğum yerde cam bile yok arka tarafta var onunda bize bi faydası yok sıcak değilde havasızlık çok kötü
çok iyiyim tatlım senden ne haber ??nasılsın güzelim
enişteye geçmiş olsun canım
götür canım bakalım iyi yaparsın
sana yavaş yavaş dr yolu görünüyor
ne olsun canım sahura kalk yat iş ev
merhabalar nasılsın arkadaşım
vayyy çılgın gençlik hee kardeşine bak hele
Bende bazen öyle yapmak istiyorum..
Arabaya atlayıp tek başımaa ooo gezz anam gezzz
şimdi oda abisine verdiyse arabayı ses çıkartmaması lazımmış ama kardeşinde en azından çöpünü temizliyeydi..
Bence kız kardeşini uyar..
sağol canımmmmnasılsın güzelim
sırt üstü yatınca bizimkiside vapur gibi mübarekkHmm benimkinde de öyleymiş, nefesi birden duruyormuş.
Bir alet vermişler ona bununla yatacaksın geceleri diye ama bende gördüm o aleti hortumu var ama yatılmaz onla yani rahatsız olur insan..
Birde horluyormuş bu yüzden :26:
Ama hafta içleri hep, haftasonu yok. Ben her zaman gidemem kii iş yerii izin vermezz
yok kuzum çok şükür problem
kafasına buyruk çalılmıyo okumadıda altına araba cebine harçlık versinler gezsin dursun havasında
dün bizim arabayı istedi,malum arabayı yeni aldık 1 senedir ödüyoruz daha borcunu eşim tedirgin oluyor verirken
neyse verdik arabayı eşimin hiiiç gönlü olmadan,9da gitti gece 1de geldi,ondada bişi yok
tmm haklı benim kardeşimde az değil arabada burger poşetleri her yer sigara külü
başladı sölenmeye bizimki yaa yeni yıkattım bilmem ne,versek bi türlü vermesek bir türlü sıkıldım kardeşinden falan fial
uzatma artık dedim ya sinirlendim,kardeşim sonuçta laf sölemesi zoruma gidiyo yani.tartıştık sabah
çok sinir etti ya.o araba ikimizin beraber ödüyoruz hatta krediyi ben çektim.böle sölenmesi zoruma gitti
nasılsın güzelim
Günaydınnn kızlar nasılsınızz?
yok kuzum çok şükür problem
anladım canım daha önce bi kaç tarif paylaşmışsın bir yerden bakıyor musun diye sordum ben bir site var ordan yaparı tarifleri genelde nefisyemektarifleri.com diye ne ararsan var orda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?