Bu Maç Bizim Olacak.....

adilin bloğunda var mış tarif ama istersen bende verebilirim benim ki başka türlü
amin canım inşallah yaaaa

Son düzenleme:
ne güzel görmüş olur canım benim ya ay ne tatlı maşallah
Daha önce de geldii ama çok uzun kalmamıştı
Ewett canımm bakalım, ilk ben götüreyim de daha sonraları annem götürür artıkk

Nasıl bir rahatsızlığı var ki canım, uyku apnesi ne demekti. nefes mi duruyordu uykuda..
Benim erkek arkadaşımda da varmış o !
evet canım benim nefes duruyor adamı kaçdefa yanımda öldü sandım sonra birden pufff diye ağzından ses çıkıyor gece uyurken cihazlara bağlı yatırıyorlar hastanede ölçüm yapıyorlar burnundada kemik varmış ,kafada sünüzit kis,küçük dil büyümesi,idrar kanallarında tıkanıklık,kasıkta fıtık varda varr anasını satimmmmmm

vefacım gözün aydın kırmızılar gelmiş
sağol canım evettt
günaydın kızlar

vefa gözün aydın ben hala olamadım valla

lili canım en güzelini yapıyorsun götürmekle..

anneve oğluşu naber nasılsın son durumlar nedir?

evet geldi canım çok şükürrrr

seninkiside enteresann yaaa

günaydın canımmm sağol hepimizin gönlüne göre inşallah
adilin bloğunda var mış tarif ama istersen bende verebilirim benim ki başka türlü

kelebek biliyosan özelden yazsana bloğu biiyosun yemek konusuna ne kadar ilgili olduğumu:26::26::26::26:

aynen öyle valla ya bende ya da idrarımda sorun var
çok geçmiş olsun canım bu arada..

sen nasıl yapıyosun canım kedidilinden mi yani orjinal şekliyle ben bir kere öle denedim muz da koymuştum arasına süper olmuştu

sen nasıl yapıyosun canım kedidilinden mi yani orjinal şekliyle ben bir kere öle denedim muz da koymuştum arasına süper olmuştu

yok canım ben pandispanya ile yapıyom bide türk kahvesi değil kakao kullanıyorum arayada sadece o karışımdan koyuyorum

yok canım dedim ya beklicem hafta sonuna kadar olmazsam gideceğim dedim ya dün hanii kuzum yoksa gitcem mii dedim ben :44::44:

yok canım evet sen öle dedin ben de test sonucu ne olursa olsun git demiştim ondan öle dedim o testler her zman doğru sonuç veremiyebilir en kesin sonuç kanda çıkar ay ben çok sabırsızım ya haftasonunu hayatta bekleyemem

aaaaaaaaaaaaaa sen de ver tarifini denemesi bedava
tüh ya keşke dün okusaydım
dün akşam işim erken bitmişti (11' de) bugüne yapardım
neyse haftasonuna yaparım bende daha iyi olur

Daha önce de geldii ama çok uzun kalmamıştı

Ewett canımm bakalım, ilk ben götüreyim de daha sonraları annem götürür artıkk

lilicim biz hep yanında kendimiz gittik.
görüşmeler onunla ve bizimle ayrı ayrı yapıldı

yok canım ben pandispanya ile yapıyom bide türk kahvesi değil kakao kullanıyorum arayada sadece o karışımdan koyuyorum

aaa ben nescafe li su ile ıslatıyordum kakao ile hiç denemedim hatta hiç duymadım bir daha kine öle deneyeyim bakim nasıl olacak ben meyveli seviyorum muzlu çilekli filan

canım ben gebelik yok derler diye korkuyorum o yüzden gitmiyorum yoksa bende ok sabırsızım

günaydın canımmm sağol hepimizin gönlüne göre inşallah

kelebek biliyosan özelden yazsana bloğu biiyosun yemek konusuna ne kadar ilgili olduğumu:26::26::26::26:

aminnnnnnnnn vefacım

yok canım dedim ya beklicem hafta sonuna kadar olmazsam gideceğim dedim ya dün hanii kuzum yoksa gitcem mii dedim ben :44::44:

bence de bekle bak zaten 2 gün kaldı
inşallah çok güzel haberler alacaksın

yaaaaaaaaaaaaaaaaaa yazın şu tarifleri hadi

vefa bu arada bende sendenim yemek tarifleri tatlılar

yapmayı çok seviyorum

günaydınnn kızlarrrrrrrrr

nabersinizzzzz

adilenin bloğu nedir

bildirinde bizde bir ziyaret edelimm

kelebek ben oldum regllllll oruç yalan olduuuuuuuu

yeni tariflere tatlara açığım her zaman bende bayılırımm
günaydınnn kızlarrrrrrrrr

nabersinizzzzz

adilenin bloğu nedir

bildirinde bizde bir ziyaret edelimm

kelebek ben oldum regllllll oruç yalan olduuuuuuuu

bende oldum yaseminn

günaydınnn

Günaydın hatunlarrr
vefa ben sana dedim hamiş değişlsindir diye ama dimi
bizde hala annemlerdeyiz bugün kvleri iftara çagırdı annem
bende dün işden sonra mutfagını temizledim biraz
malum oruç değilim ya muhtemelen cmrtesi tutacam artık
annemgilde olmak harika sahur derdim iftar derdim yok cnm annem hazırlıyo sagolsun ne yapsam ödeyemem borcumu ona

aaa ben nescafe li su ile ıslatıyordum kakao ile hiç denemedim hatta hiç duymadım bir daha kine öle deneyeyim bakim nasıl olacak ben meyveli seviyorum muzlu çilekli filan

ayy dur yanlış anladın canım
bende ıslatma işini nescafe ile yapıyorum ama üst kata türk kahvesi serpiyolarya hani ben onu kakao ile yapıyoruum onu demek istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…