Bu Maç Bizim Olacak.....

baban niye geldi niye gidiyor anlamadım heee
k.validem çok yoruldu annenler bakmaya gelebilirmi ramazanda demişti annem gelemedi ablamın doğum yakın birde ananem ameliyat olmuş o yüzden babacım geldi 2 hafta oğluşuma baktı sağolsun,k.validede dua ediyor babama geldiği içinn

ramazan bitene kadar kalmayacak mıydı canım?

yok canım salı günü babamın gözden lazer tedavisi var gitmesi lazım

bişey diyemiyorum haliyle

bu kadar bile bize çok ii geldi

babam annemsiz bir gün kalmaz diyordum şaşırttı benii

torun sevgisi böyle biişey sanırımmm

babanı çok takdir ettim vefa maşaallahhh

çok geçmiş olsun canım benim

babanı çok takdir ettim vefa maşaallahhh
sağol canım

bitanemdir o benimm şimdi aradı k.pederim aramış bahçeye gidecekmiş 10 km uzaklıkta

beraber gidelim hava alırsın demiş vefa ile görüşeyim bi programı yoksa gelirim dünür demiş

k.peder aradı beni kızım izin istiyos babanla senden diyo

bi programın yoksa diyeee

canım benim dedim yaaa

ince düşünceli babamm
çok geçmiş olsun canım benim

sağol kelebekimmm

bugün çok işim varrrrrrrrrrrrrrr kendime iş çıkartacağım bir sürü planım o yanii

kolay gelsin kelebekimmm çok yorma sıcakta kendiniii canım

benim çıkış saatim geldi iyi tatillerr kelebekim ve myheartımm öpüldünüzzzzzzzzzz

güle güle canım iyi tatiller sanada..
babacığına hayırlı yolculukolsun inşallah

günaydın kızlarrr,
ben geldim, bolca yatmalı dinlenmeli bir tatil geçirdim, çok iyi geldi yani.
herkesler iyidir umarım, çook konuşmuşsunuz geçmişi okuyamadım.
Yasminim sen neler yaptın canım?
yine uğrarım gün içinde, kendinize iyi bakın

herkese günaydınnnnnnnnn iyi haftalar güzel mesailer olsun inşallah bugün de niyetli değilim maalesef ama bu son gün yarın ve ondan sonra bayrama kadar niyetliyim kısmetse sizler neler yaptınız haftasonu ???????

Günaydın kızlarrr

Hoşgeldin Fadime bende diyorum bu hatun nerelerde meğer tatillerdeymiş..

günaydın güzell kuşumm ohh sevindim canımm senin adına ne güzel bol bol dinlenmişsin ilaç gibi gelmiştir sana ben de yıllık iznimi iple çekiyorum ama tarih konusunda kararsızım aslında hemen bayramdan sonra ayrılmayı düşünüyordum ama 10 ağutosta burda olmak lazım dimi malum seçimler var 1 hafta daha beklesem diyorum ama bu sefer de geç olur sankimmmmmmmm sen ne yapardın fadimeciğim bu durumda???bir akıl ver

herkese günaydınnnnnnnnn iyi haftalar güzel mesailer olsun inşallah bugün de niyetli değilim maalesef ama bu son gün yarın ve ondan sonra bayrama kadar niyetliyim kısmetse sizler neler yaptınız haftasonu ???????

Günaydın kızlarrr

Hoşgeldin Fadime bende diyorum bu hatun nerelerde meğer tatillerdeymiş..

Günaydınnn cok uykum var kızlar bildiğiniz gibi değil..
Şimdi diyeceksiniz ki gece uyuyamadın mı..
Ben dün akşam 8'den beri uyuyorum..
İftarı yaptım sonra tekrar yattım..
Sahura kalktım sonra tekrar yattım..
Dün hem öğlen 2 gibi uyudum 5'de kalktım.
Sonra tekrardan uyudum işte, ama uykuya doymuyorum..
Yada bilmiyorum hep uyumak istiyorum ben

günaydın güzellikkkkkkk
bak hayatım hatan nerde biliyor musun her uyumak istedğinde uyuma yaaaaaa direnn biraz çünkü uyudukça uyuyasın gelir ben haftasonu hep gece 1de ya da 2de yattım sabah da 9-10 da kalktım ve gün içinde hiç uyumadım zaten öle bir alışkanlığım yok uykuyu saatinde uyumayı severim

günaydın şekerim nasılsın haftasonun nasıl geçti sanırım hafta sonu yemeğin vardı nasıldı

sağol canım iyyim seni sormalııı???

valla yoğundu hafta içi eşimin iş arkadaşlarını da yemeğe aldım mı yemek olaylarını bitiriyorumm inşş

eşimin destekleriyle ii geçtii

bizde saf gibi sahurdan sonra oturduk galip derviş seyrettik saat 5 e kadar

haliyle benim de çok uykum varr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…