Bu Maç Bizim Olacak.....

Günaydın kızlarrr

Hoşgeldin Fadime bende diyorum bu hatun nerelerde meğer tatillerdeymiş..
günaydın canım,
evet tatildeydim geldim tekrar işbaşına.

ay hem de ne ilaç. Evet 10 ağustosta seçim var. Canım sen izinde nereye gideceksin ki, ne kadar izin alacaksın, bunlar önemli.
günaydın canım,
insan uyudukça sarhoş gibi oluyor zaten, ben de bolca uyudum tatilde, dediğin gibi uyudukça uyuyasım geliyordu Toparlanmaya çalış canım.

bizde saf gibi sahurdan sonra oturduk galip derviş seyrettik saat 5 e kadar

haliyle benim de çok uykum varr

herkese günaydınnnnnnnnn iyi haftalar güzel mesailer olsun inşallah bugün de niyetli değilim maalesef ama bu son gün yarın ve ondan sonra bayrama kadar niyetliyim kısmetse sizler neler yaptınız haftasonu ???????

Günaydın kızlarrr

Hoşgeldin Fadime bende diyorum bu hatun nerelerde meğer tatillerdeymiş..

herkese günaydın güzellikler .....

güzel bir hafta olması dileklerimle ...........

bizde saf gibi sahurdan sonra oturduk galip derviş seyrettik saat 5 e kadar

haliyle benim de çok uykum varr
En önemli sebeplerden biri depresyondur. Aşırı uyuma ile birlikte sinirlilik halleri, öfke, hayattan zevk alamama halleri de eşlik edebilir. O zaman konuya daha hassas davranmalı, kendimizi bunu sebebine yönelik araştırma yapmaya yönlendirmeliyiz.
ğer tembellik etmiyorsak ve uykumuzun aşırı olması çok uzun zamandır varsa ve biz buna rağmen dinlenmemiş kalkıyorsak o zaman ilk önce uyku hijyeni şartlarımızı gözden geçirmeliyiz.........

1. Aşırı derecede uyumak ( hipersomnia ) aslında tıbbi bir sorundur. Bu sorunu yaşayan kişiler gün içinde sürekli uykusuzluk çekerler. Bu kişiler gece uykularını da çok uzun süre ile uyurlar. Hipersomnialı kişiler anksiyete sorunları, enerji düşüklüğü ve hafıza sorunları yaşayabilirler.

Aşırı uykululuk hali, ciddi rahatsızlıklara neden olabilen önemli bir sorun olması gerekirken, genellikle günlük iş temposuyla veya başka sağlık sorunlarıyla ilişkilendirilip ciddiye alınmıyor. Birçok hasta uzun yıllar aşırı uykululuk halini normal olarak değerlendiriyor. Öğlen saatlerinde, akşam televizyon karşısında, yolculukta ve hatta işte veya direksiyon başında uyumayı normal kabul ediyor. Oysa bunların hepsi birer hastalık belirtisi.
Narkolepsinin tedavi yöntemlerini anlatır mısınız?
Narkolepsi uzun yıllardır tedavi edilebilen bir hastalık. Bu yönü ile tüm diğer uyku hastalıkları gibi önemli olan doğru teşhis edilmesi. Son yıllarda yapılan araştırmalarla tedavi seçenekleri de arttı, modern ilaçlarla çok daha başarılı ve güvenle tedavi edilmeye başlandı. Aşırı uyku hali için geliştirilmiş ilaçların yanında, hastalığın diğer belirtilerinin tedavisinde genellikle antidepresan olarak bilinen ilaçların bazıları kullanılıyor ve tedaviden yüzde 100’e varan oranlarda sonuç alınıyor.

sağol canım iyyim seni sormalııı???

valla yoğundu hafta içi eşimin iş arkadaşlarını da yemeğe aldım mı yemek olaylarını bitiriyorumm inşş

eşimin destekleriyle ii geçtii

çok şükür iyilik benden de nolsun hadi bakalım sen halledersin baby eşine de maşallah

canım iznimi 2 hafta almayı düşünüyorum ve şehir dışında olucam 2-17 ağustos arası yokum

ya bir dur hemen duygusala bağlama kuzuşş sende bunların hangisi var önce ona karra vermek lazım depresyonda mısın sen yokssaaaa

tam da ortasına denk geliyor canım yaaa, peki 10 ağustosta çıksan nasıl olur?

olabilir belki çok karasızım yaaa ya da dediğim tarihte çıkıcam ilk 1 hafta buralarda takılırım yaylaya filan giderim sonraki hafta diğre yerlere giderim

Günaydın kızlarrrr

Hepimiz için mutlu bir hafta olur inşallahhhh

Fadime canım hoşgeldinnn

ya bir dur hemen duygusala bağlama kuzuşş sende bunların hangisi var önce ona karra vermek lazım depresyonda mısın sen yokssaaaa

Bu belirtiler doğru,
Ben dewamlı uyumak istiyorum...
Ve hafıza kaybı yaşıyorum bazen hatırlamıyorum bana herhangi bişi sorulduğunda..
Antidepresyon ilaçlarla tedavi edilebiliyormuş bu durum..
Nörölojiye gözükmem gerekiyormuş

İyim canımcım çok saol

günaydın fıstık

yine depresyon konuları açılmış

iyimisin sen

Zelişim yukarda da yazdım..
Dün akşam 8'den beri uyuyorum ben..
Hafta içleride işten ewe gidiyorumya üstümü değiştiriyorum hemen odamda yatağıma uzanıp uyuyorum...
İftardan sonrada direk yatağa gidiyorum.
Bazen oğlanı dışarıya çıkarmak ölüm geliyor yatmak istiyorum hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…