günaydın kızlar bütün gece uyuyamadım
eşimin dedesini rüyamda görüp durdum doktora gidiyordu doktorda beyninde tümör kitle gibi bişey var diyordu..
eşimide uyutmadım ben sayıkladıkça sıçradıkça oda uyandı onunda uykusunun içine mıçtım anlayacağınız
Adilemir çok geçmiş olsun bende diyorum bu hatun dün neredeydi
Aman babylere ve kendine dikkat
Cbn ben sahurda bişey yiyemiyorum nerdeyse dün bi kaşar attım o kadar 3 yudum suu
Oruca devamm sahurda yiyemiyom bennnnn
eşimin dedesini rüyamda görüp durdum doktora gidiyordu doktorda beyninde tümör kitle gibi bişey var diyordu..
eşimide uyutmadım ben sayıkladıkça sıçradıkça oda uyandı onunda uykusunun içine mıçtım anlayacağınız
İyiyim canım, yanii sanırımm :26:
Sen nasılsın nasıl gidiyorr
günaydın kelebekimmmm
ayy rüyalarda çok etkiliyor insanı hayır olsun inşallah
bende bu arad çok karışık ağır rüyalar görüyorum ama hatırlayamıyorum nedensee:44::44::44::44:
aman iyi ol bebeğim ya ben de iyiyim sadece uykusuzum başka bir problem yok çok şükürr
acaba bi doktora gitsen mi kii
anlatsan durumuu
günaydın kuşum hayır olsun ianşallah benmde çok uykum var
Günaydın cnm Allah hayırlara getirsin inşallah rüyanıı...
hiç enerjim yok içimde ki kötü his olduğu gibi artarak devam ediyor..
tüm enerjimi emiyor
ayyyyyyyyy canım ya ben normalde sahur yaparım kahvaltı türü bişeyler su da içerim bol bol ama kalkamadım gece dengem bozuldu zaten uykusuzluktan iyi dayanıyorsun sahursuz canım ya ben hiç alışkın değilim bakalım nasıl olacak bugün:44::44:
Uykusuzluk bende de varr..
Gece 1'de yattım
Sabah 7'de duş aldım yoksa kendime gelemezdim..
günaydın canımcın uyumadın mı gece
benimde kelebekkk
dün akşam evde duramadım beni boğuyorlardı resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?