Bu Maç Bizim Olacak.....

deseneee

herkessss uyukluyorrrrr

inşallah canım..
sende bünyene bu kadar yüklenme canım hem niyetlisin hem uykusuz bünyen isyan eder söyleyeyim..

sağol canım inşallahhh

günaydın yaseminnn

dikkat et canım başın niye dönmüş ki öyle ya tansiyı-onun mu düştü acaba ??:44::44:

zaten 1 e geliyordu yattığımda canımmm

karnım akşam yediklerimi eritmemişti o yüzden yemek istemedim

dayanırım inşallah
inşallah canım, sabır versin Allah.

günaydın canım nasılsın naber nasıl gidiyor???????
günaydın canım, iyi çok şükür, sen nasılsn? Kalkamamışsın gece, inşallah güzelce geçirirsin bugünü.

Adilemir çok geçmiş olsun bende diyorum bu hatun dün neredeydi

Aman babylere ve kendine dikkat

Cbn ben sahurda bişey yiyemiyorum nerdeyse dün bi kaşar attım o kadar 3 yudum suu

Oruca devamm sahurda yiyemiyom bennnnn
uzun süre açlık çekiyor mide ama öyle de zor, sahurda yiyince rahatsız oluyoruz o da doğru, bir şekilde bugünler de geçecek inşallah.

Hayır olsun inşallah canım, rüyalar tersine çıkar derler, bakarsın iyi bir haber alırsın, niye hep kötü düşünüyon, iyiye yor.

dün ne yemekler yaptın bakayım döktüreyim diyordun yaa
fırında tavuk yaptım
pişmeden önce resmini çektim piştikten sonra yeme telaşı ile çekmeyi unutmuşum yüklerim birazdan..
fırında tavukmu yaptım sebze yemeği mi bilemedim

günaydın bebeğim senin şu sahurlarına bayılıyorum çok hafif bend e bir yiyorum ki sorma sahurda ama o da zorla karnım şişene kadar yiyorum içiyorum sonrasında da günüm çok rahat geçiyor enerji düşüklüğü olmadan filan..ama bugün kalkamadım maalesef hayırlısı olsun

ama tecrübe var o yüzden öyle oluyo canım..
benim rüyalarım tersine değil düzüne çıkıyo genellikle..

çok kötü bişey demi vefa ya derin nefes bile alamıyorsun göğüsünde öküz oturmak denen şeyi yaşıyorsun resmen..

gerçekten kötüü

oğlan babaannede kalmak istemiş şaşırttı benii

eşimde eve gelince yemekler var hazırlamamışsın hayırdır hastamısın dedi

2 saat evde boş boş oturdum bi işe elimi atıyorum sonlandıramıyorum

o kadar da yapılacak işim varken

dedim eşime çık çık dışarı gidiyoruz ben evde duramayacağım

dışarda yedik caddede yürüdük biraz öyle açıldım şükürrr

iyi ne güzel açılmışsın canım..
oğlan neden öyle yaptı acep:44:

inşallah canım..
sende bünyene bu kadar yüklenme canım hem niyetlisin hem uykusuz bünyen isyan eder söyleyeyim..

tmm canım dikkat ederim okudum gönderdim senin adına ama esnemekten ağzım yarıldı resmen sen de çok nazar var ve müthiş bir ağırlık dikkat et kendine

cnm gece yedim mi çok rahatsız oluyorum

bunlar dokunmuyordu

şimdi bunlarda rahatsız eder olduuu

hoş bugunlerde bende bir iştahsızlık bir mide bulantısı

zordan yiyiorummmm

[ı][sıze=3]Eki Görüntüle 1190448
bunu yaptım işte dünnn
[/sıze]
[/ı]

mükemmel görünüyorrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…