Bu Maç Bizim Olacak.....

huhuuu vefadan inciler

daha sofra kalkmamıştı ben kalanı hemen tavaya alıp dolaba attım

pilav ve çorbayı da yatmadan dolabaaa
ögrennn babyyy
bende senin gibi yapıyorum canım
ama bazen uykuya yenik düşüp yemeği dolaba atmadığım endende olsa oluyor nasıl üzülüyorum sonra anlatamam
biz gece kuşu olduğumuz için eşimle oyüzden sıkıntı olmuyorrr
inşallah canımm sağoll
bende hep böyle yaparım canım

+1000000000000000 ben de aynısını yapıyorum yemek konusunda çok hassasımdırr

çok şükür canım uykum yerinde bünye alıştı sanırım sahura kalkmayınca sorun olmuyor şimdilik ama ben kalkmak istiyorum yine de olmuyor ayıkamıyorum gece zaten 3 gündür gece 1.30 da yatıyorum canımm

sanırsam benim bugün de çalışasım yok

benimde masam ayaklanmış durumdaaaaaa

bende il defa çöpe gitti yemeğimm

oda kardeşim yüyünden değilse hemen atarım dolapa ocağın üstü tezgahın üsütünde birşey ler görmeye tahmül edemem heççç

hıhhhhh bensiz buluşun siz küstüm hepinize

sen tarbzonda olackasın

yoksam gelecen mi o tarihteeeee

günaydın biricikk sana da hayırlı cumalr tatil planına çok sevindim canım ohhh miss ya otelin de çok güzel çok beğendim ilaç gibi gelir şimdi sana ve herkese

ahh cnm aniden olduuuu

bana da ilaç gibi geldiii

kardeşimin sponsorluğundaaa gidiyommmmm

canım senin adına okudum esne esne bir hal oldum geçen de böle oldu umarım biraz ferahlamışsındır

gelin kız, kapımız tüm topiğe açık, var mı antalya da buluşmak isteyen, kadınlar kulübü toplantısı yapalım, ne güzel olur

hadi kızlarr toplanınn antalya ya gelinnnnn

bende uyku isityommmmmmmmmm

az kaldı canım az daha sık dişini 10 gün felan kaldı.
geç yatmışsın gene

ya sorma canım ben 10 gündür evde tekim annemler yaylaya gitti dün kötü oldum birazcık o da sadece susadım çok akıllı ben öğle arasında o halde çarşıya gidersem olacağı oydu ı-onun dışında bir problem yok evet buralar yanıyor canım ya hele şu saatlerde ve akşama kadar da böle nappalım Allah ım görüyor bizi niyetimizi halimizi sabrından yardımından şüphem yok canım benm

ciğeri biz dediğim gibi yaparız burda sen benden iyi bilirsin kuzum ve küçük küşük doğrarız değil mi üfffff akşam ciğer mi yesem napsam canım çekti sanki

bende yatıp kalkmadığım için 2de yatıyorum 06,30 da kalkıyorum ama artık gücüm kalmadı gözlerim kapanıyorr

şu ramazan ayı bitsinnn

buluşacam senle

ya öğlen yada iş çıkışııııııı

fadime sen de gelebirsinnn

gelin kız, kapımız tüm topiğe açık, var mı Antalya da buluşmak isteyen, kadınlar kulübü toplantısı yapalım, ne güzel olur

kız ben zaten antalya da yım o tarihte trabzonda olacağım

ama napimm genicccc :26::26::26::26::26::26:

amam amama sen demedin mi bana 04 ağustostan sonra da orada olucam diye

kız gelemiyorum nasıl geleyim 25 akşamı yola çıkıcaz

bir hafta sonra gelicez

çekilir mi o kadar yol 3 gün için

günaydın sevgili annee hayırlı cumalar

aysel beni de okusanaa :26::26::26:

tatlım okudum ama pek bişi hissetmedim bir defa bile esnemedim umarım iyisindir canın mı sıkılıyor senin niye bana da oku dedin bir sorun mu var kelebek ten bin kat daha iyisin canım maşallah sıkıntı yaoma kendine şifa olsun bebekk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…