ögrennn babyyyhuhuuu vefadan inciler
daha sofra kalkmamıştı ben kalanı hemen tavaya alıp dolaba attım
pilav ve çorbayı da yatmadan dolabaaa
biz gece kuşu olduğumuz için eşimle oyüzden sıkıntı olmuyorrrbende senin gibi yapıyorum canım
ama bazen uykuya yenik düşüp yemeği dolaba atmadığım endende olsa oluyor nasıl üzülüyorum sonra anlatamam
inşallah canımm sağollcanım inşallah güzel haberler gelir bugün
ben önce sütte bekletiyorum bir saat kadar ciğeri
sonra sütü süzdürüp unluyorum kızgın yağda kızartıyorum
ben ki yemezdim ama müthiş oluyorrrrrrrrrrrrrrr
bende hep böyle yaparım canım
+1000000000000000 ben de aynısını yapıyorum yemek konusunda çok hassasımdırr
hıhhhhh bensiz buluşun siz küstüm hepinize
bu arada herkese merhaba herkese hayırlı cumalarrrrrr
bende varım o buluşmada
çok şükür canım uykum yerinde bünye alıştı sanırım sahura kalkmayınca sorun olmuyor şimdilik ama ben kalkmak istiyorum yine de olmuyor ayıkamıyorum gece zaten 3 gündür gece 1.30 da yatıyorum canımmsağ ol canım geçmedi gittikçe artıyor..
gördüğüm rüyada çıktı işte dedemizin beyninde bi kitle çıktı p.tesi günü doktor bakacak durumu söyleyecek inşallah hayırlı güzel temiz haber alırız..
ama sıkıntım geçmiyor..
sen nasılsın?
uykunu düzene soka bildin mi?
sanırsam benim bugün de çalışasım yok
1- yemekleri sıcak asla buzdolabına koymayın
2- sıcak havalarda dışarda yemek bırakmayın
3-fazla pişirdiğiniz yemeği sürekli ısıtmayın yiyeceğiniz kadarını küçük tencerede ısıtın tazeliğini buzdolabında korusun
bunları uygularımmm hep kolay kolay yemek ekşitmem kızlarr
günaydın biricikk sana da hayırlı cumalr tatil planına çok sevindim canım ohhh miss ya otelin de çok güzel çok beğendim ilaç gibi gelir şimdi sana ve herkese
sağ ol canım geçmedi gittikçe artıyor..
gördüğüm rüyada çıktı işte dedemizin beyninde bi kitle çıktı p.tesi günü doktor bakacak durumu söyleyecek inşallah hayırlı güzel temiz haber alırız..
ama sıkıntım geçmiyor..
sen nasılsın?
uykunu düzene soka bildin mi?
gelin kız, kapımız tüm topiğe açık, var mı antalya da buluşmak isteyen, kadınlar kulübü toplantısı yapalım, ne güzel olur
çok şükür canım uykum yerinde bünye alıştı sanırım sahura kalkmayınca sorun olmuyor şimdilik ama ben kalkmak istiyorum yine de olmuyor ayıkamıyorum gece zaten 3 gündür gece 1.30 da yatıyorum canımm
bu arada herkese merhaba herkese hayırlı cumalarrrrrr
canım senin adına okudum esne esne bir hal oldum geçen de böle oldu umarım biraz ferahlamışsındır
çok şükür canım uykum yerinde bünye alıştı sanırım sahura kalkmayınca sorun olmuyor şimdilik ama ben kalkmak istiyorum yine de olmuyor ayıkamıyorum gece zaten 3 gündür gece 1.30 da yatıyorum canımm
senin bu aralar hep öyle tatlım, benimde öyle biliyormusun artık bayram tatili gelsin diyorum
senin oğluşa kim bakıyor kaç yaşında canım
hemşom sende sahursuz tutuyormuşsun neyapıyorsun canım yaa oralar çok sıcak
bende senin gibi seviyorum ciğeri
hadi kızlarr toplanınn antalya ya gelinnnnn
bende uyku isityommmmmmmmmm
gelin kız, kapımız tüm topiğe açık, var mı Antalya da buluşmak isteyen, kadınlar kulübü toplantısı yapalım, ne güzel olur
ama napimm genicccc :26::26::26::26::26::26:
benimde masam ayaklanmış durumdaaaaaa
bende il defa çöpe gitti yemeğimm
oda kardeşim yüyünden değilse hemen atarım dolapa ocağın üstü tezgahın üsütünde birşey ler görmeye tahmül edemem heççç
sen tarbzonda olackasın
yoksam gelecen mi o tarihteeeee
ahh cnm aniden olduuuu
bana da ilaç gibi geldiii
kardeşimin sponsorluğundaaa gidiyommmmm
günaydın sevgili annee hayırlı cumalar
allah razı olsun canım senide etkiledim ya
aysel beni de okusanaa :26::26::26:
şu ramazan ayı bitsinnn
buluşacam senle
ya öğlen yada iş çıkışııııııı
fadime sen de gelebirsinnn
aysel beni de okusanaa :26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?