Bu Maç Bizim Olacak.....

az kaldı canım az daha sık dişini 10 gün felan kaldı.
geç yatmışsın gene

evet ya iftar geç oluyor burda sonra da iş güç derken bu saati buluyor yatmam ama uyku bölünmediği için 6 saat da yetiyor Rabbim dayanma gücü versinn

fazla okunmanın bir zararı olmaz diye düşündüm sadecee

bende yatıp kalkmadığım için 2de yatıyorum 06,30 da kalkıyorum ama artık gücüm kalmadı gözlerim kapanıyorr

canım sen sabah da erken kalkıyosun daha kötü senin ki ben 1 gibi yatıyorum sabah 07.30 da kalkıyorum

yok canım sen iyi ol da ....ben çok hassasım bu konularda sıkıntı stres kolay şeylker değil içini daraltır insanı sıkar da sıkar şifa olsun canım

sağ ol canım nefes bile alırken zorlanıyorum neden oluyo artık cıldırma noktasındayım..
diken üstündeyim resmen..

cnm ben

11-12 buluyorrrr

ama mutlaka sahura kalkarımmm

yemem ama kalkarımm

su içer yatarımmm

ama yinede bu ramazan da uykumu alamıyommmm

:26::26:
evet ya geçen ramazan ben de sadece bir kere sahursuz oruç tutmuştı-um onun dışında hep kalktım istisnasız hergün ama benm şu günler yatana kadar hep sahur modunda geçtiği için böle oluyor sanırım uykum hiç yok bugün gayet iyiyim

ne okuyorsunuzzzzzzzzzzz

canım ben nazar duası oluyorum felak nas elham ve en sonunda da ayetl kürsi yi okuyorum sıkıntı sters üstümüzdeki ağrılık için arkadaşlara da okudum çünkü bir başkasının dua etmesi daha etklil diye biliyorum

hangi yaylaya gidiyorlar annenler amcamlar gözneye çıkıyorlar
babamlarda arada yanlarına gidiyorlar

yap yap afiyet olsun

şu ramazan ayı bitsinnn

buluşacam senle

ya öğlen yada iş çıkışııııııı

fadime sen de gelebirsinnn

antalya buluşuyor mu süperrrr

sana okrken çok esniyorum ben ilk okumaya başladığımda heyecan oluyor biraz kalp çarpıntısı filan ama sonra esnedikçe açılıyorum ağırlığın üstümden kalktığnı hissediyorum

ama bende devam ediyor neden geçmiyor peki sence?
bzim istanbulda 20:40 bişeyde okunuyo ezan sanırım tam net hatırlayamadım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…