az kaldı canım az daha sık dişini 10 gün felan kaldı.
geç yatmışsın gene
tatlım okudum ama pek bişi hissetmedim bir defa bile esnemedim umarım iyisindir canın mı sıkılıyor senin niye bana da oku dedin bir sorun mu var kelebek ten bin kat daha iyisin canım maşallah sıkıntı yaoma kendine şifa olsun bebekk
fazla okunmanın bir zararı olmaz diye düşündüm sadecee
bende yatıp kalkmadığım için 2de yatıyorum 06,30 da kalkıyorum ama artık gücüm kalmadı gözlerim kapanıyorr
sen kaçta yatıyosun baby
yok canım sen iyi ol da ....ben çok hassasım bu konularda sıkıntı stres kolay şeylker değil içini daraltır insanı sıkar da sıkar şifa olsun canım
Fazla okunmanın bir zararı olmaz diye düşündüm sadecee
fazla okunmanın bir zararı olmaz diye düşündüm sadecee
evet ya iftar geç oluyor burda sonra da iş güç derken bu saati buluyor yatmam ama uyku bölünmediği için 6 saat da yetiyor Rabbim dayanma gücü versinn
çakal seniii
evet ya geçen ramazan ben de sadece bir kere sahursuz oruç tutmuştı-um onun dışında hep kalktım istisnasız hergün ama benm şu günler yatana kadar hep sahur modunda geçtiği için böle oluyor sanırım uykum hiç yok bugün gayet iyiyimcnm ben
11-12 buluyorrrr
ama mutlaka sahura kalkarımmm
yemem ama kalkarımm
su içer yatarımmm
ama yinede bu ramazan da uykumu alamıyommmm
:26::26:
iyi bakalım hissettim ama iyi olduğunu maşallah canım birşey olmasın da zaten olsa okurken anlıyorum ben sen de hiçbirşey hissetmedim
ne okuyorsunuzzzzzzzzzzz
marmaraya göre yine daha erken ama 20.08 canım iftar saatimizkaçta yapıyorsunuz iftarı canım
vefa sende okusana beni bakalım azalmış mı üstümde ki nazar fela filan
bende neler hissediyorsun mesela?
ya sorma canım ben 10 gündür evde tekim annemler yaylaya gitti dün kötü oldum birazcık o da sadece susadım çok akıllı ben öğle arasında o halde çarşıya gidersem olacağı oydu ı-onun dışında bir problem yok evet buralar yanıyor canım ya hele şu saatlerde ve akşama kadar da böle nappalım Allah ım görüyor bizi niyetimizi halimizi sabrından yardımından şüphem yok canım benm
ciğeri biz dediğim gibi yaparız burda sen benden iyi bilirsin kuzum ve küçük küşük doğrarız değil mi üfffff akşam ciğer mi yesem napsam canım çekti sanki
şu ramazan ayı bitsinnn
buluşacam senle
ya öğlen yada iş çıkışııııııı
fadime sen de gelebirsinnn
marmaraya göre yine daha erken ama 20.08 canım iftar saatimiz
hangi yaylaya gidiyorlar annenler amcamlar gözneye çıkıyorlar
babamlarda arada yanlarına gidiyorlar
yap yap afiyet olsun
antalya buluşuyor mu süperrrr
biz tekirdağda 45 dk sonra ifad yapıyoruz
sana okrken çok esniyorum ben ilk okumaya başladığımda heyecan oluyor biraz kalp çarpıntısı filan ama sonra esnedikçe açılıyorum ağırlığın üstümden kalktığnı hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?