hayırlı cumalar bebiş dün ne maskesi yaptın bakim bana da söle tam gününde yapmışsın bu arada etkisi 2 kat oldu bilior musun bend edün yapacaktım banyodan sonra ama üşendim ama bugün yaparım bugünde maske günü çünkü uygundur yaniii
yaa annelik çok başka yasmin inan bende bi yere bırakmak istemiyommm
akşam ben işten gelince annemin kapısı çalıyorum anne anne diye hemen geliyo kapıyı açıyooo
bu dün rekalmı vardı sitede garnierin yüz maskesii ondan yaptımm
Selam kızlarrrrr
Nasılsınızzz
Ancak bitti toplantım ve yemeğe gidip öyle geldim bende
Sabah kahvaltım hepinizin malumu zaten süt ve müslü ama önümüzdeki haftadan sonra bir değişikliğe gideceğim en azından belli bir süre için...
Öğlen menüsünde;
Süzme Mercimek Çorbası - 1 kepçe kadar yedim
Yoğurtlu Semizotu Salatası - 2-3 yk yedim
Şehriye pilavı - yemedim
Şinitsel ve Patates kızartması - yemedim
Yeşil Erik - yemedim
öğleden sonra açım yine
ok tatlım sen de çok yoğunsun bir de bize yetişmeye çalışıyorsun sen de çok tatlısın teşekkür ederim cnm bnmKızlar okudum geçmişii
kiminiz lahmacunu neden yedin, kiminiz dondurmayı neden yedin demişsinizzzz
yaaaa napim hiç mi bişey yemeyim açmı kalayım yahuuuuu
mecburiyetten yedim bi kere onları ve az yemeye çalıştımmmmm
bu arada oruçlu olan hatunlarım Allah bu mübarek günde bütün dileklerinizi kabul eder inşallahhhhhhhh
cbn resim eklemişsin evet baktım canım çok tatlısın Allah sahibine bağışlasınnn
Yağmurum iu yardım meselesi nedir tam anlamadım toplantıdaydım lilide yazmış face den bende ne diyor bu kız diyorum soma yardım filannn gerçi toplantımızında gündem maddelerinden biri bu ve bu vesile ile iş güvenliğiydii
işte böyle canlarrrrr
haftaya ben olmayacağım yani pek girmeyeceğim topiğe ama muhtemelen akşamları yazarım size...
Şöyle ki inanılmaz iş yüküm birikti ve son zamanlarda hiç çalışamadım biraz buraya ara verip en azından bekleyen işleri toparlamam lazımmm
Salı günü listeyi güncellerim herkes bildirim yaptığında
koş koş bimeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
ne maskesiiiiiiiiiiiii
işte bazen insan kafa dinlemek ister
ama nebileyim ben bırakamazdım
nere gidersem götürür
burnumdan da gelirdi
düne göre bütüm hayatım ona göre endeksliydiiiiii
garner bana iyi gelmedi heçççççççççç
bu müsliye de fazlamı yöneliyorsun bilmem, dün öleden sonra da yiyecektin, metabolizmanı iyice durduracaksın bak, arada değişiklik yap, neden kuru kayısı-hurma-çiğ badem almayı düşünmüyorsun, ara öğünler için, hem bağırsak çalıtırıcı.Fadime canım tamda dediğin gibi oluyor biliyromusun tartıda bu hafta geçen haftaki rakamları göremiyorum
ama benim şassızlığım işte
yeşil erik hiç yemem ki ben sevmem
yemeğide oturduktan sonra sevmedim işte yoksa masadan aç klakmazdım ama ne bileyim sade ekmekde yemek istemedim iştee
neyse süt ve müsli yerim belki öğleden sonra
ay kıyamam kuzucuğa, makinanın üstüne nasıl oturttun kız, korkmadın mı düşer düye, ben küçüklerken çok korkardım, düşerler, bişey olur diye.dün akşam eve geldiğimde saat 10 falandı
oy kuzucuğum hemen anneanneden koştu kapıyoo
annecim hoşgeldin nasilsinn
çok özlemişim oğlumu kuzucuğum benimmm
dün ben yüzüme maske yapmıştım
banyoda onu da yanıma aldım çamaşır mak üstünde oturuyodu
aynanın önünde de mumlar yanıyoo
ben yüzümü yıakrken sen mumlara elini uzat
yüzümü sildim anne öp öp diye uzatıyo
bi baktım hafif yanmışş
kucuğumm
duruyo duruyoo öp
acıyo diyoo
ben pro oldum lennnnnnnnnnnnnn
anladım canım, afiyet olsun, 2 fincan iyidir, fazlası da zararlı zaten.tattlım soğumammıştı kii ben de soğuk sevmem bir de bitki çaylarını ağzı kapalı demlemek gerekiyormuş bunu da yeni öğrendim içindeki vitam,nler minareller uçmasın die benm de kapalı bir kabım var onda demliyorum vallahi sıcacıktı çok da güzell içtim birazdan yine yapıcam günde 2 fincan yeter sanırımm:44:
bim de var.nerden aldın yaseminn benm en çok ihtiyacım olan şey sanırım bbbuuuu:26::26::26:
ya bu banyonun aynasının yanında çıktın var ya
oraya diziyorum şu ikeadki kokulu mumlardann
hoşuma gidiyorr
no fantaziii
evet dün aldık oğluşa 1 nunurta bugünde giderken alayımm
kuzucuğum o benmm
tattlım soğumammıştı kii ben de soğuk sevmem bir de bitki çaylarını ağzı kapalı demlemek gerekiyormuş bunu da yeni öğrendim içindeki vitam,nler minareller uçmasın die benm de kapalı bir kabım var onda demliyorum vallahi sıcacıktı çok da güzell içtim birazdan yine yapıcam günde 2 fincan yeter sanırımm:44:
yaa annelik çok başka yasmin inan bende bi yere bırakmak istemiyommm
akşam ben işten gelince annemin kapısı çalıyorum anne anne diye hemen geliyo kapıyı açıyooo
koş koş bimeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
ben iki tane ayrı kullanıyorum
bi de olayin var jel gibi
bu garnier de killi gibi böyle yüzünde kil varmış gibi oluyoo
vaysss süper olur heee
dolapta fasülye canımm
domates sos da var yazdan kavanozda ben 7 gibi evdeyimm
yanına salata da olursa severimm :)
elin değmişken bide domatesli şehriye çorbası mı yapsan neee
hımmmmm cnm erik çekti ama benimde cnm evet sürekli aynı kahvaltı yapman etkiyi azaltır bir hafta da standart türk kahvaltısı yapsan iyi olur tatlımm bend e dün semizotu yemiştim hem de yoğrtlu bayılıyorum yaa çok güzel bir nimet şu semiz otu
bu müsliye de fazlamı yöneliyorsun bilmem, dün öleden sonra da yiyecektin, metabolizmanı iyice durduracaksın bak, arada değişiklik yap, neden kuru kayısı-hurma-çiğ badem almayı düşünmüyorsun, ara öğünler için, hem bağırsak çalıtırıcı.
ay kıyamam kuzucuğa, makinanın üstüne nasıl oturttun kız, korkmadın mı düşer düye, ben küçüklerken çok korkardım, düşerler, bişey olur diye.
anladım canım, afiyet olsun, 2 fincan iyidir, fazlası da zararlı zaten.
bim de var.
cnm akşama zor kalır bence ben birazdan çıkıp bakmayı düşünüyorum yakında bimm varhımmmm anladım
hadi hayırlı olsun canım
benim oğlanda çıok severdi yumurtayı ama artık büyüdük almıyuoruzzzz
evet bizim ofiste de var bir arkadaş elinde bardak içinde süzgeç üstünde tabak
bende bırakamam kolay kolay ama artık büyüdü ya ara sıra onu satıp gidiyoruz ama oda çok memnun bu durumdan teyzzelerle kalmak holuna gider benimkinin
bende gidecektim yaaa inşallah akşama kadar kalır heeee
bende severim canım ama az geldi öğle yemeğim işteeee
bu hafta aldım aslında biliyosun ara öğün için incir ve leblebi ama ağır geldi bana o yüzden kv ye verdim yazmıştım sanırım ama haftaya başka ara öğünler alırım artık kuruyemiş alamam ama belki kayısı olurrr bide kuru üzüm belki
dün öğleden sonra yoğurt yedim aslında ama içine 1 kaşık kadar müsli attım canımm
bu gün için emin değilim belki az sonra dışarı çıkarsam alırım bişeylerrr
yazın ramaznda benm de favorim domatesli şehriye çorbası hııımmmmm mis mis tabi yaparım cnm snin canım sağolsun
bende severim canım ama az geldi öğle yemeğim işteeee
bu hafta aldım aslında biliyosun ara öğün için incir ve leblebi ama ağır geldi bana o yüzden kv ye verdim yazmıştım sanırım ama haftaya başka ara öğünler alırım artık kuruyemiş alamam ama belki kayısı olurrr bide kuru üzüm belki
dün öğleden sonra yoğurt yedim aslında ama içine 1 kaşık kadar müsli attım canımm
bu gün için emin değilim belki az sonra dışarı çıkarsam alırım bişeylerrr
çok yorgun değilsen yani olmazsan eve gidince taze fasülyeni yap bence hem dün canın çekmişti iyi olur bence ya da ben sana geleyim yemeğini yaparım cnmm elimde lezzetlidir bu arada
vaysss süper olur heee
dolapta fasülye canımm
domates sos da var yazdan kavanozda ben 7 gibi evdeyimm
yanına salata da olursa severimm :)
elin değmişken bide domatesli şehriye çorbası mı yapsan neee
hımmmm anladım
hadi hayırlı olsun canım
benim oğlanda çıok severdi yumurtayı ama artık büyüdük almıyuoruzzzz
evet bizim ofiste de var bir arkadaş elinde bardak içinde süzgeç üstünde tabak
bende bırakamam kolay kolay ama artık büyüdü ya ara sıra onu satıp gidiyoruz ama oda çok memnun bu durumdan teyzzelerle kalmak holuna gider benimkinin
bende gidecektim yaaa inşallah akşama kadar kalır heeee
ben geçenlerde a101 den sabun aldım yüz için, böyle üzümlü falan, cildime çok iyi geliyor, daha önce ben de garnier di herhalde jel almıştım da, iyi gelmedi bana.
ah be zeliş ne çektin şu müslidenn
ah be zeliş ne çektin şu müslidenn
Of ya kudurdu burası resmenee
yasemin hn fatura kess
yasemin hn kargolar geldimi
yasemin eft geldi miiiii
pofffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
yasemin sıyırmışşşşşş durumdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ben geçenlerde a101 den sabun aldım yüz için, böyle üzümlü falan, cildime çok iyi geliyor, daha önce ben de garnier di herhalde jel almıştım da, iyi gelmedi bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?