Bu Maç Bizim Olacak.....

gece 23,30 da canımm

yetiştircem inşallahhh

yap canım bende yolluk oğlan için yapim diyorum ben pek yemem yolculukta da

aa annenle vakit geçirirsiniz ne güzel

ziyarete neden gitmiyorsunuzzz:44::44::44:

benim 2 teyze bi halam birde annanemm var

teyzemin biri bodrumda tatildeymiş

diğerlerini ziyaret edip tatilimi oğlumla kendime ayıracağım bende

Allahtan amca dayı yokk

canım biz karşıda oturuyoruz tüm akrabalarla aramızda köprü var..
ve eşimin tarafı ile benim tarafım bir birine çok ters..
bide ben böyle bayram ziyaretleri felan bilmem..
annem babam elini bile öptürmez bana..
bekarkende hususi kimsenin bayramını kutlamazdım anam babam kardeşim hariç görürsem kutlarım diğerlerinide..
eşimin babası önem veriyo oda eziyet etmeyi ilgiyi sevdiği için..
ben bayramlarda dirileri değil ölmüşleri ziyaret etmeyi seviyorum her bayram aksatmadan mezarlara giderim eşimin dedesinin amcasının mezarı istanbulda bizimkiler hep memlekette ama tanımadığım insanların mezarlarına gitmeyide çok severim temizlemeyi felan..
bu bayram gene eşimin amca ve dedesinin mezarına gideceğim sadece çok uzak ama değer giderim temiz temiz yıkarım kötü otları temizlerim mezarlardada lokma dağıtır dönerim..

evet canım my yokkk çıkacaktı yolaaa

hepinize kucak dolusu sevgi dolu mutlu bayramlar

bizim patron gelmiş şimdi duydum sinir oldum yaaa

diyeceğim mesai bitiminde bugün yola çıkacağım gidebilirmiyim diyeee
inşallah canım amin.
sıkma canını bakalım, herhalde gidersin değil mi, kaçta bitiyo mesai?

günaydın canım evet ama my yok bugün sanırım

ftemiz sanada hayırlı bayramlar çok öpüyorum bayram sonrası görüşmek üzere hoşçakal
sağolasın canım, ben de seni öpüyorum, iyi tatiller, iyi bayramlar.

yine hamaratlığım tuttu desene
aman da kıyamazmış kayınpederine
biz de bugün çarşıya çıkacağız, eve gidince evi süpüreceğim, çocukları duş aldırıp akşam yemeği dışarda yiyeceğiz. Biz de yarın sabahtan yolcuyuz eşimin köyüne. Ay kelebek beni de efekanlar basıyor yaaa, sinir oluyorum, sabah erkenden gideriz, sabah erken gideriz deyip duruyo, analarının-babalarının memleket olunca deliriyo bu adamlar neyse, pazar pazar hiç işim yok sabah erken kalkacakmışım
herkeste var bu dert, oyyyy oy.

anaaaa kız niye bayram ziyaretine gitmiyonuz, tam zamane gelinisin desene
biz de gideriz, herkeste 10-15 dakika oturur çıkarız, zaten köyde 2 ev var gideceğiz, 1 de serikte tamam. Yani iyiki çok akraba yok

vefa senin memleket nereydi canım, Karadeniz tarafıydı diye hatırlıyom ama:26: kaç gün yoksun? bebişinizi de görcen değil mi, bayramda çıkıverir inşallah hastaneden de, güzel güzel seversiniz

aynı benim kayınpederimi anlattın canım ya en sevmediğim şey sabah erken kalkalım erken gidelim..
uzatma kardeşim tatil uyanınca güzel bi kahvaltı yapar çıkarız ne diye sabahın köründe kaldırıyorsun ki..
bide sabah uyandırsa erkenden sorun yok 2-3 gün öncesinden erken kalkalım lafını duymak insanı iyice dellendiriyo..
hiç lafı olmasa pazar sabah 7de kaldırsa valla kızmam tamam der kalkarım ama işte önceden o psikolojiye sokması çok fena..
yok kıyamamak değilde yazık yapayım yolda mideleri almaz belki bişey yemeye çok severler bide el açması patatesli böreği yapayım ya
sağ ol canım benimmm

bende babaannemin mezarına mutlaka gitmeye çalışırım o büyüttü beni bende emeği çok

ne güzell yaaarife günü çok kalabalık oluyjor mezarlıklarrr

bizde büyükleri gezme ziyareti mutlaka yapılır

annem küçükken dıdımın dıdısına kadar götürüdü

bende diyorum şimdi ayda yılda bir geliyorum

ben millete değil size hasretim

halam teyzem ananem gördümü yetti bitti diyorummm

normalde 12de canım

henüz patron gelmedi

gelmezse bişey demeden çıkıcam zaten,

anaaaa kız niye bayram ziyaretine gitmiyonuz, tam zamane gelinisin desene
biz de gideriz, herkeste 10-15 dakika oturur çıkarız, zaten köyde 2 ev var gideceğiz, 1 de serikte tamam. Yani iyiki çok akraba yok

işte bizde akraba çok canım benim hemde inanılmaz çok..
bi başlasak bayram bitince biter 1.derece akrabalar o yüzden gerek yok..
ama kayın babam burada olsaydı mecbur giderdik..

vefa senin memleket nereydi canım, Karadeniz tarafıydı diye hatırlıyom ama:26: kaç gün yoksun? bebişinizi de görcen değil mi, bayramda çıkıverir inşallah hastaneden de, güzel güzel seversiniz

samsun canımmm

6 ağustos da iş başı yapıyorummm

inaşallah bebiş kuvözden çıkarda görmek nasip olur gerçi tek sağlığı yerinde olsundaaa kuzumunnn

olmazsa bi ara teyzesi 2 günlük kaçar gider görmeye yine dayanamam diye düşünüyorum görmezsemmm

sen uzaktan gidiyorsun ya git gör yakın olanları canım..
ben telle bile aramıyorum valla..
kalabalık oldu mu daha güzel hayrım lokmam boşa gitmiyor çok hoşuma gidiyor

sen uzaktan gidiyorsun ya git gör yakın olanları canım..
ben telle bile aramıyorum valla..
kalabalık oldu mu daha güzel hayrım lokmam boşa gitmiyor çok hoşuma gidiyor

Allah kabul etsinn canımmmmm lokmaya bayılırım ımmmmmm üzerine tarçınn bideee

ay canım sorma yaaa, nasıl sinir oluyor insan, dediğin gibi ogün kalkıp gitsek o kadar olmayacak belki de.
Yap yap, sevap olur, yesinler yolda.

heee anladım canım, inşallah gelmez de çıkarsın. Biz kaçta çıkacağız bakalım, biz de 12-1 gibi çıkarız diye düşünüyom bakalım inşallah.

işte bizde akraba çok canım benim hemde inanılmaz çok..
bi başlasak bayram bitince biter 1.derece akrabalar o yüzden gerek yok..
ama kayın babam burada olsaydı mecbur giderdik..
hımmm anladım canım, en iyisi o zaman boşver.

inşallah görürsn canım. evet yaaa bence de git, küvezde bile olsa gör bebişinizi, Allah tez zamanda şifa versin inşallah.

maalesef anne baba dışınd akimseye göstermiyorlarmışş

canım çalışmasam gidelim hepsine ama benim bütün yıl zaten canım çıkmış şu 4 günü iple çektim..
mutluluktan ağlayacağım neredeyse trafikten kurtuldum evimde dinleneceğim diye..

acaip bunalmış durumdayım zaman geçmiyor biran önce saat 4 olsunda çıkıp gideyim yaaaa

4 de mi bitiyor mesain, Allah kolaylık versin. Bizim de herkes dağıldı, ben de çıkacağım az sonra. Tekrardan iyi tatiller canım.

aynen öyle bildiğin rezillik yaşıyoruz..
neyse ki az kaldı ..
sağ ol canım iyi tatiller sağlıcakla gidin gelin iyi bayramlarrr

günaydın kızlarr,
geçmiş bayramınız mübarek olsun
geldik yine kürkçü dükkanına
sanırım çoğunluk tatilde, burda olanlar nasılsınız arkadaşlar? nasıl geçti bayramınız?
bizim ki çok güzel geçti, 1.gün aile büyüklerimizin yanındaydık, 2.gün kendi annemlerde, 3.gün de denizde geçirdik. 1-2 gün daha olsa çok daha güzel olacaktı yalnız, sabah kalkması epey bir zor oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…