günaydın kızlarr,
geçmiş bayramınız mübarek olsun
geldik yine kürkçü dükkanına
sanırım çoğunluk tatilde, burda olanlar nasılsınız arkadaşlar? nasıl geçti bayramınız?
bizim ki çok güzel geçti, 1.gün aile büyüklerimizin yanındaydık, 2.gün kendi annemlerde, 3.gün de denizde geçirdik. 1-2 gün daha olsa çok daha güzel olacaktı yalnız, sabah kalkması epey bir zor oldu.
Günaydınnn, geçmiş bayramınızı kutlarım kızlar... Çok uykum var.....
Ben neden senelik iznimle birleştirmemişim şu perşembe ve cuma gününü ya :95::95:
günaudın kuzucukkkkkkkk senin de geçmiş bayramın kutlu olsunnn
biz de 2 gün izin yok kiiiiii olsa ben birleştirirdim en az 5 gün almak lazımm
Beklicez artık izni yapcak bişi yok
günaydın canım,günaydın fadimeciğimmmmmmm kimseler yok galiba :26::26::26:
iyiyim ben çok şükğr hele ramazandan çıkıp bir de tatilolunca bomba gibiyim ben de sabah zor uyandım ama saat bire geliyordu yattığımda ondan yaniiiii
sen nasılsın bayramın ne güzel geçmiş kalabalık kalabalık ben hep evdeydim tüm akrabalrda yayladalardı bend e gitmedim ama bolca dinlendim ahhhh ahhhhh ben de denize gitmeyi o kadar çok istedim ki kısmet olmadı şimdilik işyerim sakin bakalım birazdan coşmazlarsa iyidir
Günaydınnn, geçmiş bayramınızı kutlarım kızlar... Çok uykum var.....
Ben neden senelik iznimle birleştirmemişim şu perşembe ve cuma gününü ya :95::95:
günaydın canımgünaydınnn kızlarrrr
herkesin geçmiş bayarmı mübarek olsunnnnnn
ayy kızlarrr
vefayı çok merak ediyomm
yağız bebek nasıl acabaaaa
günaydın canım,
evet kalabalık iyi oluyor ama aynı zamanda da yorucu oluyor. Ne güzel seninki daha iyiymiş, bol bol dinlenmişindir.
Bizim burası da sakin ama benim çok işim var bugün, ay sonu olunca ödemeler yığılmış onlarla uğraşıyorum.
seneye aklında olsun.
günaydın canım
telefonu yok mu onun?
bekleyeceğiz maalesef, yapacak bişey yok, inşallah iyileşmiştir.yok fadimeciğimmmmm
günaydın hayırlı cumaların olsunnnnn
ama herkes tatildeee
of of of heç çalışasım yokkkkkkkkk
ama yarın yine tatillllllllllllll
sana da hayırlu cumalar canım. Bizim de öyle herkes tatilde, ama böyle çalışması daha güzel, sakin sakin.günaydın hayırlı cumaların olsunnnnn
ama herkes tatildeee
of of of heç çalışasım yokkkkkkkkk
ama yarın yine tatillllllllllllll
sana da hayırlu cumalar canım. Bizim de öyle herkes tatilde, ama böyle çalışması daha güzel, sakin sakin.
Dün ne yaptın canım, görüşebildin mi Nurdan'la?
Yarın bize de tatil çoook şükür
oooo bayağı bir güzel geçmiş desene, iyi ağırlamışsın sen de.evet görüştükkkkkkkkk
şelale ordan bize geçtik yemek falan yedik sonra
mazı dağında olan parka gittik ant seyretilerr
saat 22,30 gibi gititleerrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?