Bu Maç Bizim Olacak.....

Günaydınnn, geçmiş bayramınızı kutlarım kızlar... Çok uykum var.....
Ben neden senelik iznimle birleştirmemişim şu perşembe ve cuma gününü ya :95::95:

günaydın fadimeciğimmmmmmm kimseler yok galiba :26::26::26:
iyiyim ben çok şükğr hele ramazandan çıkıp bir de tatilolunca bomba gibiyim ben de sabah zor uyandım ama saat bire geliyordu yattığımda ondan yaniiiii
sen nasılsın bayramın ne güzel geçmiş kalabalık kalabalık ben hep evdeydim tüm akrabalrda yayladalardı bend e gitmedim ama bolca dinlendim ahhhh ahhhhh ben de denize gitmeyi o kadar çok istedim ki kısmet olmadı şimdilik işyerim sakin bakalım birazdan coşmazlarsa iyidir

Ben neden senelik iznimle birleştirmemişim şu perşembe ve cuma gününü ya :95::95:

günaudın kuzucukkkkkkkk senin de geçmiş bayramın kutlu olsunnn
biz de 2 gün izin yok kiiiiii olsa ben birleştirirdim en az 5 gün almak lazımm

günaydınnn kızlarrrr

herkesin geçmiş bayarmı mübarek olsunnnnnn

ayy kızlarrr

vefayı çok merak ediyomm

yağız bebek nasıl acabaaaa

günaydın canım,
evet kalabalık iyi oluyor ama aynı zamanda da yorucu oluyor. Ne güzel seninki daha iyiymiş, bol bol dinlenmişindir.
Bizim burası da sakin ama benim çok işim var bugün, ay sonu olunca ödemeler yığılmış onlarla uğraşıyorum.
seneye aklında olsun.
günaydınnn kızlarrrr

herkesin geçmiş bayarmı mübarek olsunnnnnn

ayy kızlarrr

vefayı çok merak ediyomm

yağız bebek nasıl acabaaaa
günaydın canım
telefonu yok mu onun?

yok fadimeciğimmmmm

günaydın hayırlı cumaların olsunnnnn

ama herkes tatildeee

of of of heç çalışasım yokkkkkkkkk

ama yarın yine tatillllllllllllll

günaydın hayırlı cumaların olsunnnnn

ama herkes tatildeee

of of of heç çalışasım yokkkkkkkkk

ama yarın yine tatillllllllllllll
sana da hayırlu cumalar canım. Bizim de öyle herkes tatilde, ama böyle çalışması daha güzel, sakin sakin.
Dün ne yaptın canım, görüşebildin mi Nurdan'la?

Yarın bize de tatil çoook şükür

sana da hayırlu cumalar canım. Bizim de öyle herkes tatilde, ama böyle çalışması daha güzel, sakin sakin.
Dün ne yaptın canım, görüşebildin mi Nurdan'la?

Yarın bize de tatil çoook şükür

evet görüştükkkkkkkkk

şelale ordan bize geçtik yemek falan yedik sonra

mazı dağında olan parka gittik ant seyretilerr

saat 22,30 gibi gititleerrr

ya kızlarr, bana bir fikir verin, komşumun kızı evlendi, düğünü karadenizde oldu gidemedik, şu an kirada oturuyorlar, kendisine bir hediye almak istiyorum ama bir türlü karar veremedim? sizce ne alsam kalıcı bir hatıra olur? çok da pahalı olmayacak, ekonomik bişey istiyorum ama kararsız kaldım? nevresim takımı mı alsam, resim-çerçeve türü bişey mi alsam? Aynı şekilde bir de dayımın kızı ev aldı, ona da ev hediyesi almam lazım. Fikirlerinize açığım.

günaydın kızlarrr,
yine kimseler gelmemiş, herkes tatilde sanırım? Haftaya ya da öbür haftaya 1 hafta ben de olmayacağım
herkes dönmüş olur o zamana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…