Bu Maç Bizim Olacak.....

alışır canım alışır..
benim eşimde okur ama kırk yılda bir sevemedi gitti..

zamanla oda kapılır belki kitapların dünyasına

Dilekcim hoş geldin

iki haftayıda ard arda mı kullanacaksın

bir hafta sömestra ayırmayacakmısın

emirinde bisikleti hayırlı uğurlu olsun

benim eşimde sevmez onun yanındada ben köreliyorum önceden ne kitaplar okurdum bendee:26::26::26::26:

ama köreltme sen kendini canım bence az da olsa bırakma okumayı

sen neden köreliyorsun ki..
benim eşimde belgesel manyağı bende onları sevmem öyle çok o belgesel izler ben kitap okurum kitap okurken kendimi dış etkenlere kapatıyorum hiç rahatsız olmam..

bende alıştım buna eskiden aserviste radyo çalınca okuyamazdım ama artık okuyabiliyorum

aminnnn canım, sağol.
Güle güle kullansın bisikletini oğluşun. Eh hadi senin de az kalmış yıllık izne, ohhhh ne güzel ailenin yanında olacaksın. 1 hafta çok değil mi ama okul için, gerçi senin oğluş yakalar onları da Hayırlısı olsun canım.

hımmm almaya karar verirsem pazarlık yaparım ortalama 10 tl

o siyasi okumayı seviyor bir dolu siyasi kitabımda mevcut ama daha başlamadı başlayacağım diyor başlamıyor..
elimde 70 yıllık kitaplar var sırf o okusun diye baba evimdeki kütüphaneden getirmiştim..

bende müzik dinleyerek okumaya bayılıyorum..
off sahilde okumayıda çok severim
balkonda kahve eşliğinde yağmur yağarken üstümde okurken üzerime örtmek için ördüğüm battaniye ile kitap okumak harika oluyor..

canımcım okuyan insana her zaman bayılrım, ben de okumaya çalışırım fırsat buldukça. Kızlara da aşılamaya çalışıyorum okuma sevgisini, ama eşim de asla yoktur böyle bir alışkanlık, ona Kuran dışında kitap kitap gibi gelmezmiş. Roman mı okuyon yine diye bi de dalga geçer benle, kızıma da kitap okuyacağına ders çalış der Ama alıştık artık ona, kaale almıyoz, herkes istediği kitabı alıp okuyor.
Zelişş ben de sana bir kitap tavsiye edeyim, Sinan akyüz Piruze ve Piruze ve oğulları, yaşanmış bir hikaye, ben bayılarak okudum. Bir de Debbie Macomber var, fena değildi, Canan Tan iz kitabını okumuştum o da iyiydi.

Seni en iyi ben anlayabilirim Kelebek, benim de bir tek pazar günüm var eşim 3 haftayı 4letmez, köye ailesinin yanına gitmek ister. Ahhh ah, ne yapalım yarın iki gün sonra biz de yaşlanınca onlar gibi olacağız diye gidiyorum ben de çoğu zaman.
Sonuna kadar haklısın yani neticede.

süpersin valla

bir arkadaşım var yakın çalıştığım o kadar rahat bir işi varki yalnız

sıkıntıdan okey oynuyor sitelerde hayretler içinde izliyorum onu

keşke onun yerinde olsam

o kadar güzel bir ofisi var ki

tam böyle kitap okunacak yer

hadi diyorum en kötü yabancı dizileri filmleri filan izle ama yok daralıyorum diye

ahh ahh o zaman bolluğu bende olacak

hayat beni bu hale getirdi eşimde sanıyo ki çok özledim
özledim ama 1 kaç hafta daha dayana bilirim sıkıntı değildi..

yazık kocana ya..bak seni ne çok seviyor..hemen seni götürmek istiyor işte..
hoş buldum zelişçim..
evet canımcım 2 haftayı art arda kullanacağım..bizim yıllık iznimiz 20 gün..geriye zaten 1 hafta daha kalıyor ..ki şöyle bi durum da var..2015 yılı girdiğinde zaten bi 20 gün iznim daha oluşuyormuş kendiliğinden..

evet şekerim ..az kaldı..aslında agustosun 19 unda yılım doluyor fakat üniversitenin kayıtları var..öğrenciler gelecek..kampus e ben gidiyorum bir arkadaşla birlikte ..mecburen izin kullanamayacağım ağustosta..böyle yaptık..kayıtlarımız 1-5 eylül arası..
nasip olursa 5 eylül akşamı yolcuyuz.

ilk hafta olacak canım..ilk hafta gidemeyecek emir..problem değil..ilk hafta tatilde neler yaptılar , nerelere gittiler o muhabbetler olur..geçen senenin tekrarı yapılır sanıyorum biraz..yakalar emir cim inşallah..hayırlısı artık fadimem..1 hafta gitmeyecek mecbur..pek sevinecek emir ..1 hafta 1 haftadır mantığıyla..hehehehe

Fadimeciğim önerilerini not ettim canım çok teşekkür ederim...

temiz kullanıyor mu peki dur sana sıfır alırsan maliyeti ne olur onu yazacağım şimdi..

tamam canım yaz bakalım. 7-8 tane alsam 2 ay ikadar dare eder beni

vefa seni öyle iyi anlıyorum kiii
bende eşimle ayrı iki memleketteniz
oğlum olmadan önce eşime ben ölürsem beni memleketimde göm demiştim
ama oğlan olunca herbirimiz biryerde olmayalım dedim
şimdi eşime nevşehire göm beni dedim onun memleketine
ama içime siniyormu hayır

sen ilk haftayı düşünme canım dediğin gibi geçiyor zaten

ben senin adına sevindim oğluşlarınla güzelce dinlenip kafanı toplarsın

evet yıl dolduğu için sene başında yenilenir izin

sömesterda da kullan zaten çok iyi geliyor tam o karmaşanın ortasında kışın süper oluyor

yalnız kadınlar sokağı liste fiyatı 30 tl indirimli 24 tl
şeytanı uyandırma liste fiyatı 22 indirimli 14,36 (bu arada diğer iki kitabını bende beğenmiştim)
sevgilimden son mektup liste fiyatı 25 indirimli 17,50
elçi liste fiyatı 25 indirimli 17,50
dudak payım liste fiyatı 14 indirimli 9,80
kız kardeşler arasında liste fiyatı 25 indirimli 17,50
gel dersen herşeyi bırakıp gelirim.. yeter ki gelde liste fiyatı 22,50 indirimli 15,75
cennet gibi liste fiyatı 20 indirimli 14
bence hiç kaçırma satan arkadaşının kitap okuma zevki güzelmiş..
keşke bende bulsam öyle birini..

deneyim konuşuyor zelişim.sen biliyorsun işi..öyle yaparım nasip olursa ..inşallah..

Son düzenleme:
ikinci el kitaplar için çok istiyor zeliş..

öylemi diyosun canım yaaa

ne bileyim kargo üzreti filan ödemiyorum

istediğim gün getirip elden teslim ediyor filan cazip geliyor ama ne bileyim oahalımı ki

sıfır kitabın yarı fiyatından biraz yüksek oluyor ama

canım yaaa neden bunları düşünüyorsunu

hadi diyelimki başka memlekete gömülsek bile öldükten sonra hepimizin toplanacağı yer aynı değilmi

nbirde bunlarla üzmeyin kendinizi

zaten hayat kendi başına o kadar zorki

bu arada sen nasılsın

oğluş nasıl sohbet edemiyoruz ne zamandır

selam kızlar

muhabetin dibini vurmuşsunuz valla

öğleden sonra bir yoğunlaştı iki bişi yazamadımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…