alışır canım alışır..
benim eşimde okur ama kırk yılda bir sevemedi gitti..
canımcım babaannesi aldı bisikleti..
iyi bişi almışlar almışken..
hayırlısı olsun kızın için..inşallah güzel olur onun için her şey..
küçük kız demek evde artık..
biz de tek çocuklu olduk evimizde..abimiz olmayınca..
eylülün 5 inde yola çıkıyorum ben ediz le inşallah
2 hafta izin alacağım..yıllık izin..1 haftası annemlerde 1 haftası kayınvalidemde..
sonra döneceğiz.
okula emir 1 hafta geç başlayacak ama mecbur böyle yapacağız
akıllı kelebek.
noldu vefam.başın sagolsun kim vefat etti
benim eşimde sevmez onun yanındada ben köreliyorum önceden ne kitaplar okurdum bendee:26::26::26::26:
sen neden köreliyorsun ki..
benim eşimde belgesel manyağı bende onları sevmem öyle çok o belgesel izler ben kitap okurum kitap okurken kendimi dış etkenlere kapatıyorum hiç rahatsız olmam..
gitme sakın sana bişey yazıcam şimdi
bu arada senin bende başka ulaşabileceğim bilgin yok bunu konuşalım
az biraz bekle tamam mı yazıcam şimdi
aminnnn canım, sağol.
canımcım babaannesi aldı bisikleti..
iyi bişi almışlar almışken..
hayırlısı olsun kızın için..inşallah güzel olur onun için her şey..
küçük kız demek evde artık..
biz de tek çocuklu olduk evimizde..abimiz olmayınca..
eylülün 5 inde yola çıkıyorum ben ediz le inşallah
2 hafta izin alacağım..yıllık izin..1 haftası annemlerde 1 haftası kayınvalidemde..
sonra döneceğiz.
okula emir 1 hafta geç başlayacak ama mecbur böyle yapacağız
akıllı kelebek.
noldu vefam.başın sagolsun kim vefat etti
yalnız kadınlar sokağı hayatımın kitabı diyebilirim sana çok güzel gerçekten ben lise dönemimde okumuştum tekrar okumak istiyorum..
jojo moyes in sevgilimden son mektubun kapağında yazanları okudum beni çok çekmedi o yüzden alma işini erteledim..
Kristin Hannah ın kitaplarıda güzeldir başarılıdır..
diğerlerini pek bilmiyorum araştırabilirim ne kadara verecek bu kitapları sana canım..
zamanla oda kapılır belki kitapların dünyasına
Dilekcim hoş geldin
iki haftayıda ard arda mı kullanacaksın
bir hafta sömestra ayırmayacakmısın
emirinde bisikleti hayırlı uğurlu olsun
ama köreltme sen kendini canım bence az da olsa bırakma okumayı
bende alıştım buna eskiden aserviste radyo çalınca okuyamazdım ama artık okuyabiliyorum
hımmm almaya karar verirsem pazarlık yaparım ortalama 10 tl
evlenirken sadece 10 kitap getirdim yanımda onlarda çok sevdiklerimdi kütüphanem bom boştu şuan da kütüphanemde yer yok..
köşe koltuğumda kütüphaneli oda doldu
3 kasada kütüphane yaptım onlarda doldu..
yer yok artık biran evvel ev alsakta güzel bi kütüphane yapsam diye bekliyorum canım..
evlenmeden önceki kitaplarımda babamın evinde ki büyük kütüphanemde babamda çok severdi okumayı..
canımcım okuyan insana her zaman bayılrım, ben de okumaya çalışırım fırsat buldukça. Kızlara da aşılamaya çalışıyorum okuma sevgisini, ama eşim de asla yoktur böyle bir alışkanlık, ona Kuran dışında kitap kitap gibi gelmezmiş. Roman mı okuyon yine diye bi de dalga geçer benle, kızıma da kitap okuyacağına ders çalış derne yapayım canım geçen pazarda çalıştım bayramda halılarımı yıkadık sermedim onları tatil dönüşü sereyim dedim ama halısız evden nefret ettiğim için bu hafta sereceğim artık ee o yüzden temizlik yapmam da lazım havada yağmurlu olursa dışarıda çıkmayız ya da bi sinemaya gideriz ne bileyim kendimle eşimle kalmak istiyorum yordular artık cidden..
bide az geliyorlar bana sık boğaz etmiyorlar ama bi yere gidince benle hava atma dertleri var peşinde sürüklemeye bayılıyorlar
harika gelin kelebeğin dramı diye kitap yazacağım
bide bi pazar günüm var benim..
tanesi kızzzz
o siyasi okumayı seviyor bir dolu siyasi kitabımda mevcut ama daha başlamadı başlayacağım diyor başlamıyor..
elimde 70 yıllık kitaplar var sırf o okusun diye baba evimdeki kütüphaneden getirmiştim..
bende müzik dinleyerek okumaya bayılıyorum..
off sahilde okumayıda çok severim
balkonda kahve eşliğinde yağmur yağarken üstümde okurken üzerime örtmek için ördüğüm battaniye ile kitap okumak harika oluyor..
o siyasi okumayı seviyor bir dolu siyasi kitabımda mevcut ama daha başlamadı başlayacağım diyor başlamıyor..
elimde 70 yıllık kitaplar var sırf o okusun diye baba evimdeki kütüphaneden getirmiştim..
bende müzik dinleyerek okumaya bayılıyorum..
off sahilde okumayıda çok severim
balkonda kahve eşliğinde yağmur yağarken üstümde okurken üzerime örtmek için ördüğüm battaniye ile kitap okumak harika oluyor..
hayat beni bu hale getirdi eşimde sanıyo ki çok özledim
özledim ama 1 kaç hafta daha dayana bilirim sıkıntı değildi..
hoş buldum zelişçim..zamanla oda kapılır belki kitapların dünyasına
Dilekcim hoş geldin
iki haftayıda ard arda mı kullanacaksın
bir hafta sömestra ayırmayacakmısın
emirinde bisikleti hayırlı uğurlu olsun
ama köreltme sen kendini canım bence az da olsa bırakma okumayı
bende alıştım buna eskiden aserviste radyo çalınca okuyamazdım ama artık okuyabiliyorum
evet şekerim ..az kaldı..aslında agustosun 19 unda yılım doluyor fakat üniversitenin kayıtları var..öğrenciler gelecek..kampus e ben gidiyorum bir arkadaşla birlikte ..mecburen izin kullanamayacağım ağustosta..böyle yaptık..kayıtlarımız 1-5 eylül arası..aminnnn canım, sağol.
Güle güle kullansın bisikletini oğluşun. Eh hadi senin de az kalmış yıllık izne, ohhhh ne güzel ailenin yanında olacaksın. 1 hafta çok değil mi ama okul için, gerçi senin oğluş yakalar onları daHayırlısı olsun canım.
canımcım okuyan insana her zaman bayılrım, ben de okumaya çalışırım fırsat buldukça. Kızlara da aşılamaya çalışıyorum okuma sevgisini, ama eşim de asla yoktur böyle bir alışkanlık, ona Kuran dışında kitap kitap gibi gelmezmiş. Roman mı okuyon yine diye bi de dalga geçer benle, kızıma da kitap okuyacağına ders çalış derAma alıştık artık ona, kaale almıyoz, herkes istediği kitabı alıp okuyor.
Zelişş ben de sana bir kitap tavsiye edeyim, Sinan akyüz Piruze ve Piruze ve oğulları, yaşanmış bir hikaye, ben bayılarak okudum. Bir de Debbie Macomber var, fena değildi, Canan Tan iz kitabını okumuştum o da iyiydi.
Seni en iyi ben anlayabilirim Kelebek, benim de bir tek pazar günüm var eşim 3 haftayı 4letmez, köye ailesinin yanına gitmek ister. Ahhh ah, ne yapalım yarın iki gün sonra biz de yaşlanınca onlar gibi olacağız diye gidiyorum ben de çoğu zaman.
Sonuna kadar haklısın yani neticede.
temiz kullanıyor mu peki dur sana sıfır alırsan maliyeti ne olur onu yazacağım şimdi..
hımmm almaya karar verirsem pazarlık yaparım ortalama 10 tl
çalışan insan olunca bide halden anlasalarr ahhh nerdee
bazen o kadar kızıyorumki kendimeee
memur olup şöyle rahat bi iş sahibi olmadım diye
dün akşam çok ağladım
ananenin ölümü etkiledi beni
köyde gördüğüm het yüz bana yabancı
çalıştığım için kimseyi doğru dürüst görmüyorum
dedim ben bu topraklarda ölürsem bu yabancısı olduğum insanlar mı beni gömecek
eşime diyeceğim beni memleketime gömsünler
onunda canı sıkkın diye şimdilik bişey demedim
gurbet çok zorr
yazık kocana ya..bak seni ne çok seviyor..hemen seni götürmek istiyor işte..
hoş buldum zelişçim..
evet canımcım 2 haftayı art arda kullanacağım..bizim yıllık iznimiz 20 gün..geriye zaten 1 hafta daha kalıyor ..ki şöyle bi durum da var..2015 yılı girdiğinde zaten bi 20 gün iznim daha oluşuyormuş kendiliğinden..
evet şekerim ..az kaldı..aslında agustosun 19 unda yılım doluyor fakat üniversitenin kayıtları var..öğrenciler gelecek..kampus e ben gidiyorum bir arkadaşla birlikte ..mecburen izin kullanamayacağım ağustosta..böyle yaptık..kayıtlarımız 1-5 eylül arası..
nasip olursa 5 eylül akşamı yolcuyuz.
ilk hafta olacak canım..ilk hafta gidemeyecek emir..problem değil..ilk hafta tatilde neler yaptılar , nerelere gittiler o muhabbetler olur..geçen senenin tekrarı yapılır sanıyorum biraz..yakalar emir cim inşallah..hayırlısı artık fadimem..1 hafta gitmeyecek mecbur..pek sevinecek emir ..1 hafta 1 haftadır mantığıyla..hehehehe
sen ilk haftayı düşünme canım dediğin gibi geçiyor zaten
ben senin adına sevindim oğluşlarınla güzelce dinlenip kafanı toplarsın
evet yıl dolduğu için sene başında yenilenir izin
sömesterda da kullan zaten çok iyi geliyor tam o karmaşanın ortasında kışın süper oluyor
ikinci el kitaplar için çok istiyor zeliş..
vefa seni öyle iyi anlıyorum kiii
bende eşimle ayrı iki memleketteniz
oğlum olmadan önce eşime ben ölürsem beni memleketimde göm demiştim
ama oğlan olunca herbirimiz biryerde olmayalım dedim
şimdi eşime nevşehire göm beni dedim onun memleketine
ama içime siniyormu hayır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?