bende şimdi eşimle konuştum akşam kaynana ya gidelim dedim gelmiş olurlar o saate kadar hafta sonum yanmasın diye çakallık yaptım inşallah hafta sonu bişeyler çıkartmazlar gene isyan edeceğim çıkartırlarsa...yarın hemen iş çıkışı köye gideceğiz canım oğlan köyde aklım orda
umarım kalmayız geceye döneriz pazar günü dinlenmek paşamla bisiklet sürmek istiyorum sadece
yoğunlar sanırımmmm
BİZim de bir planımız yok şimdilik evdeyiz, geçen hafta yeterince gezdik zaten, evde olmak tercihim şu sıra.selam kızlarrr
öğlen oldu bugün cuma şükürler olsun
2 gün tatil sonra
yarın mangal yapacaktık arkadaşlarla hava fena yattı anlayacağınız
sizler neler yapacaksınız bakalım
kelebekcim canım son kitabım elimde haftasonu bitmese bile önümüzdeki hafta biter
kitapsız kalmak istemiyorum
hadi gel kitap öner bana
konuşalımmm
kelebekten inciler, kitapçılar nasıl ortaya çıkıyorhımmm romantik sever misin..
bak ben severim
vefa enver in
çocukta yapamadım kariyerde
bunu sen istedin
ve neyse ki çocuk yaptım
devam kitaplarıdır ve çok güzel bi seri çok eğlenceli, çok severek okudum keşke devamı olsa dedim ama malesef yok..
linda howard kitaplarıda çok güzeldir.
dünya varmış güneş çavması 2.sini beklediğim bir kitap bayılarak okumuştum beni çok etkilemişti.
polisiye olarak
nora roberts kitaplarıda çok güzeldir.
hele eve dallas serisi harika hem romantik hem polisiye.
klasiklerden ince memed serisini tekrar okumayı planlıyorum en kısa zamanda.
sofinin dünyası ve sefilleride severek okumuştum..
andre gidenin Isabelle kitabıda çok güzeldi kısa ama ben beğenmiştim..
okan bayülgeninde en sevdiği kitap bu buarada.
jojo moyes senden önce bende gayet güzel bi kitaptı buda romantik..
paulo coelho simyacıda çok beğendiğim bi kitaptı..
oğuz atay tutunamayanlar cidden harikaydı..
khaled hosseini uçurtma avcısı yüreğimi yakan bi kitap olmuştur.
albert camus un yabancı kitabıda güzeldi..
daha sayfalarca yazarım ben
senin tavsiyelerin var mı bende gideceğim en kısa zamanda kitapçıya.
işteyim canım evde olsam buraya girmem ki
ama iş yok böyle havalarda müşteride olmaz ofistede tekim eee sıkılıyorum deri koltuk var burada ona gömülüyorum uykum çok hafif zaten tık sesine uyanırım yarım saatte birde alarm kurulu anahtarda benden başka kimsede yok tadını çıkartayım dedim di
kaç gündürde yorgun ve uykusuzum bu akşamda kayınbabamlar dönecek gene uykusuz kalacağım o yüzden uyudum 2 saat..
bende şimdi eşimle konuştum akşam kaynana ya gidelim dedim gelmiş olurlar o saate kadar hafta sonum yanmasın diye çakallık yaptım inşallah hafta sonu bişeyler çıkartmazlar gene isyan edeceğim çıkartırlarsa...
BİZim de bir planımız yok şimdilik evdeyiz, geçen hafta yeterince gezdik zaten, evde olmak tercihim şu sıra.
kelebekten inciler, kitapçılar nasıl ortaya çıkıyor
tüm okuduğun kitapları ne yaptın kelebek, bana yollasan, sen bir kitap canavırısın belli, ben de istiyom.
seni çakal seniii
bende şimdi eşimle konuştum akşam kaynana ya gidelim dedim gelmiş olurlar o saate kadar hafta sonum yanmasın diye çakallık yaptım inşallah hafta sonu bişeyler çıkartmazlar gene isyan edeceğim çıkartırlarsa...
çalışan insan olunca bide halden anlasalarr ahhh nerdee
bazen o kadar kızıyorumki kendimeee
memur olup şöyle rahat bi iş sahibi olmadım diye
dün akşam çok ağladım
ananenin ölümü etkiledi beni
köyde gördüğüm het yüz bana yabancı
çalıştığım için kimseyi doğru dürüst görmüyorum
dedim ben bu topraklarda ölürsem bu yabancısı olduğum insanlar mı beni gömecek
eşime diyeceğim beni memleketime gömsünler
onunda canı sıkkın diye şimdilik bişey demedim
gurbet çok zorr
d&r nette ucuz ama mağazada pahalı oluyo canım net satışı indirimli kapıda ödemede olmadığı için bn oradan almıyorum kitap yurdu daha avantajlı seviyom oradan alışveriş yapmayı..
ben tatilden geldim halen kendimi yorgun hissediyorum evimin tadını çıkarır buralarda takılırız diyorum zelişim
yarın hemen iş çıkışı köye gideceğiz canım oğlan köyde aklım orda
umarım kalmayız geceye döneriz pazar günü dinlenmek paşamla bisiklet sürmek istiyorum sadece
yoğunlar sanırımmmm
ne yapayım canım geçen pazarda çalıştım bayramda halılarımı yıkadık sermedim onları tatil dönüşü sereyim dedim ama halısız evden nefret ettiğim için bu hafta sereceğim artık ee o yüzden temizlik yapmam da lazım havada yağmurlu olursa dışarıda çıkmayız ya da bi sinemaya gideriz ne bileyim kendimle eşimle kalmak istiyorum yordular artık cidden..
bide az geliyorlar bana sık boğaz etmiyorlar ama bi yere gidince benle hava atma dertleri var peşinde sürüklemeye bayılıyorlar
harika gelin kelebeğin dramı diye kitap yazacağım
bide bi pazar günüm var benim..
çalışan insan olunca bide halden anlasalarr ahhh nerdee
bazen o kadar kızıyorumki kendimeee
memur olup şöyle rahat bi iş sahibi olmadım diye
dün akşam çok ağladım
ananenin ölümü etkiledi beni
köyde gördüğüm het yüz bana yabancı
çalıştığım için kimseyi doğru dürüst görmüyorum
dedim ben bu topraklarda ölürsem bu yabancısı olduğum insanlar mı beni gömecek
eşime diyeceğim beni memleketime gömsünler
onunda canı sıkkın diye şimdilik bişey demedim
gurbet çok zorr
yok canımcım mağazalarda da indirimde bu bahsettiğim yayınlar eğer yolunun üzerinde de varsa bir uğra derim
ahh ahhh benimde ilk haftamdıya bu hafta hala alışamadım böyle bir soğukluk uzaklık var işe karşı haftaya daha iyi olur eminim.
kalma o zaman canım bir pazarın var dimi oğluşunla vakit geçir zaten özledin köy sebebiyle
ayy işte benimde var kitaplarım senin kadar olmasada ve yeni eve geçince mutlaka bir oda ayırmak istiyorum nasip olursa kendime bir küçük okuma köşesi yapmak istiyorum Allahım nasip eder inşallahhhh kitap aşkı çok başka biliyorum. Oğluşuma kitaplık yapıyoruz şimdi okuduğu kitapları her ne kadar okurken eziyet olsada kitaplığa kaldırırken bir gururlu ki görsen canım benim...
çok daralmışsın vefa birde annenlerden yeni geldin üzerine cenaze hepsi birikmiş üzme kendini insan nelere alışmıyor canım
allah seninde yardımcın olsun canım gercekten gurbet çok zor..
yok canımcım mağazalarda da indirimde bu bahsettiğim yayınlar eğer yolunun üzerinde de varsa bir uğra derim
ahh ahhh benimde ilk haftamdıya bu hafta hala alışamadım böyle bir soğukluk uzaklık var işe karşı haftaya daha iyi olur eminim.
kalma o zaman canım bir pazarın var dimi oğluşunla vakit geçir zaten özledin köy sebebiyle
ayy işte benimde var kitaplarım senin kadar olmasada ve yeni eve geçince mutlaka bir oda ayırmak istiyorum nasip olursa kendime bir küçük okuma köşesi yapmak istiyorum Allahım nasip eder inşallahhhh kitap aşkı çok başka biliyorum. Oğluşuma kitaplık yapıyoruz şimdi okuduğu kitapları her ne kadar okurken eziyet olsada kitaplığa kaldırırken bir gururlu ki görsen canım benim...
çok daralmışsın vefa birde annenlerden yeni geldin üzerine cenaze hepsi birikmiş üzme kendini insan nelere alışmıyor canım
kesinlikle uğrayacağım bu akşam ya da yarın akşam haber veririm canım sana..
çocuğu olan evlerde kütüphane çok önemli çocuğa kitap aşkını ufaklıktan aşılamış oluyorsun umarım oğluşunda kitap kurdu olur
evet canımm ailenin annenin kıymetini gördümmm
çok etkilendim
k.validdem ağıtlar yaktı benimde içim yandı buralardan
çok zor nelere alışmıyor insan ama yokluğunu bilmek en acısı
eşime akşam diyeceğim kalmayalım diye
anlar o beniii
Evet canım inşallah bize benzer oğluş
eşimden benden alıştı şimdilerde elinde hep okuduğu bir kitap vardır
oğluşda hergün görür beni kitap okurken onda okutuyorum ama dediğim gibi şu aralar biraz zor oluyor bu süreç ama alışacak inşallah kuzum
evet canım konuş eşinle anlar tabiki içinde bulunduğun ruh halini
yeni bisikleti hayırlı olsun paşamın
iyiyim tatlım şükür. aynı kaynana modeli çıktık fadime ile... onun için kader arkadaşım bi kerem
canımcım babaannesi aldı bisikleti..ha ha ha tamam canım, dertleşelim
yaptık canım tercihleri, 22 ağustosta belli olacak.
oh maşallah iyi de para vermişler yazık annenlere, hayırlı olsun oğluşa.
küçük evde artık bayramdan sonra gitmedi, okul kitaplarını bitirmeye çalışıyoruz.
Ay kıyamam Edize, tabiii düzeni değişti çocuğun, ne kadar kalacak orda büyük oğlun?
Kız vefanın nasıl kaynana olacaksınız, aynı şey çıktı ikimize de ondan
sen bugün işte değil misin canım?:26::26:
akıllı kelebek.bende şimdi eşimle konuştum akşam kaynana ya gidelim dedim gelmiş olurlar o saate kadar hafta sonum yanmasın diye çakallık yaptım inşallah hafta sonu bişeyler çıkartmazlar gene isyan edeceğim çıkartırlarsa...
noldu vefam.başın sagolsun kim vefat ettievet canımm ailenin annenin kıymetini gördümmm
çok etkilendim
k.validdem ağıtlar yaktı benimde içim yandı buralardan
çok zor nelere alışmıyor insan ama yokluğunu bilmek en acısı
eşime akşam diyeceğim kalmayalım diye
anlar o beniii
alışır canım alışır..
benim eşimde okur ama kırk yılda bir sevemedi gitti..
canımcım babaannesi aldı bisikleti..
iyi bişi almışlar almışken..
hayırlısı olsun kızın için..inşallah güzel olur onun için her şey..
küçük kız demek evde artık..
biz de tek çocuklu olduk evimizde..abimiz olmayınca..
eylülün 5 inde yola çıkıyorum ben ediz le inşallah
2 hafta izin alacağım..yıllık izin..1 haftası annemlerde 1 haftası kayınvalidemde..
sonra döneceğiz.
okula emir 1 hafta geç başlayacak ama mecbur böyle yapacağız
akıllı kelebek.
noldu vefam.başın sagolsun kim vefat etti
benim eşimde sevmez onun yanındada ben köreliyorum önceden ne kitaplar okurdum bendee:26::26::26::26:
Kelebek aşağıdaki kitaplar hakkında önerin olabilir mi
YANLIZ KADINLAR SOKAĞI Maeve Binchy
ŞETANI UYANDIRMA John Verdon (diğer iki kitabını okudum ve beğendim)
SEVGİLİMDEN SON MEKTUP jojo Moyes
ELÇİ Liz Jensen
DUDAK PAYIM Mehmet Ercan
KIZ KARDEŞLER ARASINDA Kristin Hannah
GEL DERSEN HERŞEYİ BIRAKIP GELİRİM Albert Espinosa
CENNET GİBİ Julia Quınn
Neden yazdım bunları onuda söyleyeyim. internetten kitap aldığım bir bayan var yakın olduğumuz için elden teslim ediyor. Bu kitaplar şuan elinde olan kitaplar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?