Bu Maç Bizim Olacak.....

bende şimdi eşimle konuştum akşam kaynana ya gidelim dedim gelmiş olurlar o saate kadar hafta sonum yanmasın diye çakallık yaptım inşallah hafta sonu bişeyler çıkartmazlar gene isyan edeceğim çıkartırlarsa...

BİZim de bir planımız yok şimdilik evdeyiz, geçen hafta yeterince gezdik zaten, evde olmak tercihim şu sıra.

kelebekten inciler, kitapçılar nasıl ortaya çıkıyor
tüm okuduğun kitapları ne yaptın kelebek, bana yollasan, sen bir kitap canavırısın belli, ben de istiyom.

o da güzelmiş,, ohhhh tadını çıkar.

evlenirken sadece 10 kitap getirdim yanımda onlarda çok sevdiklerimdi kütüphanem bom boştu şuan da kütüphanemde yer yok..
köşe koltuğumda kütüphaneli oda doldu
3 kasada kütüphane yaptım onlarda doldu..
yer yok artık biran evvel ev alsakta güzel bi kütüphane yapsam diye bekliyorum canım..
evlenmeden önceki kitaplarımda babamın evinde ki büyük kütüphanemde babamda çok severdi okumayı..

seni çakal seniii

ne yapayım canım geçen pazarda çalıştım bayramda halılarımı yıkadık sermedim onları tatil dönüşü sereyim dedim ama halısız evden nefret ettiğim için bu hafta sereceğim artık ee o yüzden temizlik yapmam da lazım havada yağmurlu olursa dışarıda çıkmayız ya da bi sinemaya gideriz ne bileyim kendimle eşimle kalmak istiyorum yordular artık cidden..
bide az geliyorlar bana sık boğaz etmiyorlar ama bi yere gidince benle hava atma dertleri var peşinde sürüklemeye bayılıyorlar
harika gelin kelebeğin dramı diye kitap yazacağım
bide bi pazar günüm var benim..

çalışan insan olunca bide halden anlasalarr ahhh nerdee

bazen o kadar kızıyorumki kendimeee

memur olup şöyle rahat bi iş sahibi olmadım diye

dün akşam çok ağladım

ananenin ölümü etkiledi beni

köyde gördüğüm het yüz bana yabancı

çalıştığım için kimseyi doğru dürüst görmüyorum

dedim ben bu topraklarda ölürsem bu yabancısı olduğum insanlar mı beni gömecek

eşime diyeceğim beni memleketime gömsünler

onunda canı sıkkın diye şimdilik bişey demedim

gurbet çok zorr

allah seninde yardımcın olsun canım gercekten gurbet çok zor..

d&r nette ucuz ama mağazada pahalı oluyo canım net satışı indirimli kapıda ödemede olmadığı için bn oradan almıyorum kitap yurdu daha avantajlı seviyom oradan alışveriş yapmayı..

yok canımcım mağazalarda da indirimde bu bahsettiğim yayınlar eğer yolunun üzerinde de varsa bir uğra derim

ben tatilden geldim halen kendimi yorgun hissediyorum evimin tadını çıkarır buralarda takılırız diyorum zelişim

ahh ahhh benimde ilk haftamdıya bu hafta hala alışamadım böyle bir soğukluk uzaklık var işe karşı haftaya daha iyi olur eminim.

kalma o zaman canım bir pazarın var dimi oğluşunla vakit geçir zaten özledin köy sebebiyle

ayy işte benimde var kitaplarım senin kadar olmasada ve yeni eve geçince mutlaka bir oda ayırmak istiyorum nasip olursa kendime bir küçük okuma köşesi yapmak istiyorum Allahım nasip eder inşallahhhh kitap aşkı çok başka biliyorum. Oğluşuma kitaplık yapıyoruz şimdi okuduğu kitapları her ne kadar okurken eziyet olsada kitaplığa kaldırırken bir gururlu ki görsen canım benim...

çok daralmışsın vefa birde annenlerden yeni geldin üzerine cenaze hepsi birikmiş üzme kendini insan nelere alışmıyor canım

kesinlikle uğrayacağım bu akşam ya da yarın akşam haber veririm canım sana..
çocuğu olan evlerde kütüphane çok önemli çocuğa kitap aşkını ufaklıktan aşılamış oluyorsun umarım oğluşunda kitap kurdu olur

allah seninde yardımcın olsun canım gercekten gurbet çok zor..

evet canımm ailenin annenin kıymetini gördümmm

çok etkilendim

k.validdem ağıtlar yaktı benimde içim yandı buralardan

çok zor nelere alışmıyor insan ama yokluğunu bilmek en acısı

eşime akşam diyeceğim kalmayalım diye

anlar o beniii

Evet canım inşallah bize benzer oğluş

eşimden benden alıştı şimdilerde elinde hep okuduğu bir kitap vardır

oğluşda hergün görür beni kitap okurken onda okutuyorum ama dediğim gibi şu aralar biraz zor oluyor bu süreç ama alışacak inşallah kuzum

evet canım konuş eşinle anlar tabiki içinde bulunduğun ruh halini

gitme sakın sana bişey yazıcam şimdi

bu arada senin bende başka ulaşabileceğim bilgin yok bunu konuşalım

az biraz bekle tamam mı yazıcam şimdi

alışır canım alışır..
benim eşimde okur ama kırk yılda bir sevemedi gitti..

yeni bisikleti hayırlı olsun paşamın

iyiyim tatlım şükür. aynı kaynana modeli çıktık fadime ile... onun için kader arkadaşım bi kerem

canımcım babaannesi aldı bisikleti..
iyi bişi almışlar almışken..
hayırlısı olsun kızın için..inşallah güzel olur onun için her şey..
küçük kız demek evde artık..
biz de tek çocuklu olduk evimizde..abimiz olmayınca..
eylülün 5 inde yola çıkıyorum ben ediz le inşallah
2 hafta izin alacağım..yıllık izin..1 haftası annemlerde 1 haftası kayınvalidemde..
sonra döneceğiz.
okula emir 1 hafta geç başlayacak ama mecbur böyle yapacağız

akıllı kelebek.
noldu vefam.başın sagolsun kim vefat etti

hayat beni bu hale getirdi eşimde sanıyo ki çok özledim
özledim ama 1 kaç hafta daha dayana bilirim sıkıntı değildi..

benim eşimde sevmez onun yanındada ben köreliyorum önceden ne kitaplar okurdum bendee:26::26::26::26:

sen neden köreliyorsun ki..
benim eşimde belgesel manyağı bende onları sevmem öyle çok o belgesel izler ben kitap okurum kitap okurken kendimi dış etkenlere kapatıyorum hiç rahatsız olmam..

Kelebek aşağıdaki kitaplar hakkında önerin olabilir mi

YANLIZ KADINLAR SOKAĞI Maeve Binchy
ŞETANI UYANDIRMA John Verdon (diğer iki kitabını okudum ve beğendim)
SEVGİLİMDEN SON MEKTUP jojo Moyes
ELÇİ Liz Jensen
DUDAK PAYIM Mehmet Ercan
KIZ KARDEŞLER ARASINDA Kristin Hannah
GEL DERSEN HERŞEYİ BIRAKIP GELİRİM Albert Espinosa
CENNET GİBİ Julia Quınn

Neden yazdım bunları onuda söyleyeyim. internetten kitap aldığım bir bayan var yakın olduğumuz için elden teslim ediyor. Bu kitaplar şuan elinde olan kitaplar.

yalnız kadınlar sokağı hayatımın kitabı diyebilirim sana çok güzel gerçekten ben lise dönemimde okumuştum tekrar okumak istiyorum..
jojo moyes in sevgilimden son mektubun kapağında yazanları okudum beni çok çekmedi o yüzden alma işini erteledim..
Kristin Hannah ın kitaplarıda güzeldir başarılıdır..

diğerlerini pek bilmiyorum araştırabilirim ne kadara verecek bu kitapları sana canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…