hoşgeldin canikom, nasılsın?genic ge çmiş olsun..oğluşun hasta olmuş..
ay çözerim inşallah bu yeni şeyi..şeyi işte ..
o dediklerin işte spceial yazamadım ismini senden kopya ettim :))diyet arpası ne kız????misli, yulaf ezmesi ve ya special k desen anlicam da, arpa ne ola acep?
heeee arpa deyince ben de şaşırdım? Afiyet olsun canım, ben de epey kilo aldım yaa, bizim işyerinde çıkıyor yemek ama yeme düzenini değiştirmem ve de hareket katmam şart, yoksa olmayacak bu işlero dediklerin işte spceial yazamadım ismini senden kopya ettim :))
teşekkür ederim canım evet iyi maşallahbenden de geçmiş olsun canım, şimdi nasıl iyi mi?
heeee arpa deyince ben de şaşırdım? Afiyet olsun canım, ben de epey kilo aldım yaa, bizim işyerinde çıkıyor yemek ama yeme düzenini değiştirmem ve de hareket katmam şart, yoksa olmayacak bu işler
fadimecim iyiyim..hoşgeldin canikom, nasılsın?
hareket bende de yok malesefheeee arpa deyince ben de şaşırdım? Afiyet olsun canım, ben de epey kilo aldım yaa, bizim işyerinde çıkıyor yemek ama yeme düzenini değiştirmem ve de hareket katmam şart, yoksa olmayacak bu işler
ne diyisinnnnnnnnnnnnnkilo demeyin valla
nasıl zayıflarım ne ederim bende kara kara düşünmedeyim
regl olursam biraz şişliklerim azalır diye düşünüyordum
bugün 15 ay sonra ilk defa regl oldum hadi hayırlısı diyorum
bittikten sonra tartılmayı düşünüyorum bakalım
genic son bi profil göndersene merak etttimmkilo demeyin valla
nasıl zayıflarım ne ederim bende kara kara düşünmedeyim
regl olursam biraz şişliklerim azalır diye düşünüyordum
bugün 15 ay sonra ilk defa regl oldum hadi hayırlısı diyorum
bittikten sonra tartılmayı düşünüyorum bakalım
fulya yumurtlama gününü hesaplatayım mı nete..hareket bende de yok malesef
bizde yemekhane yok o kilo almamın baş nedeni
ben kısa saçlı resim yollayacaktım ama unuttum..çekilmedim hafta sonu..sandıkta görevliydim..yoğundu dün..aklımdan çıktı..cumartesi de ediz i gezdirdim durdum.genic son bi profil göndersene merak etttimm
bennde alıyoum sanki yavaş yavaş
az önce tombik döner yedimm
fulya yumurtlama gününü hesaplatayım mı nete..
ve son 3 ay son adet günlerini bana istersen tabi
ne diyisinnnnnnnnnnnnn
yok artık.
15 ay sonra ilk mi..
2 kez hamilelik yaşamışsın sankim..
2 tane daha doğururdun bu arada haaaaaaaaaaaa
süte kattım yoğurda konuluyormu kız ben bilmiyorum benfadimecim iyiyim..
geldik işe işte..haşlanmış mısır yiyorum..çok severim..öğlen yemeğim..2 tane haşlanmış mısır
fulyacım..afiyet olsun..yoğurda mı süte mi karıştırdın
hayatta olmaz vallagenic son bi profil göndersene merak etttimm
bennde alıyoum sanki yavaş yavaş
az önce tombik döner yedimm
aslında 2 elma ve 1 pogaçam var..ama ediz gelecekti öğlen üstü..kadın denize gidecekti..onun için almıştım..ama gelmedi..canım da hiç istemiyor pağaça falan..dün yedim..midemi çok ekşitti..pastaneden aldım..evde yapmadımkızlarrrr toplu alıntı yapamayacak mıyız artıkın yaaa?
Dilekcim afiyet olsun, 2 mısır tüm gün seni dayar mı, yemeğin yerini tutar mı? Çıtır çerezim, yemek getiremedin mi evden? Genic hadi gözüünaydın canım, ilk reglin gelmiş, kilocukların yağların erisin gitsin inşallah.
hee yoğurtla da yenir kine..süte kattım yoğurda konuluyormu kız ben bilmiyorum ben
ayyy inşallah canım benim yakızlarrrr toplu alıntı yapamayacak mıyız artıkın yaaa?
Dilekcim afiyet olsun, 2 mısır tüm gün seni dayar mı, yemeğin yerini tutar mı? Çıtır çerezim, yemek getiremedin mi evden? Genic hadi gözüünaydın canım, ilk reglin gelmiş, kilocukların yağların erisin gitsin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?