Bu Maç Bizim Olacak.....

heeee arpa deyince ben de şaşırdım? Afiyet olsun canım, ben de epey kilo aldım yaa, bizim işyerinde çıkıyor yemek ama yeme düzenini değiştirmem ve de hareket katmam şart, yoksa olmayacak bu işler

kilo demeyin valla
nasıl zayıflarım ne ederim bende kara kara düşünmedeyim
regl olursam biraz şişliklerim azalır diye düşünüyordum
bugün 15 ay sonra ilk defa regl oldum hadi hayırlısı diyorum
bittikten sonra tartılmayı düşünüyorum bakalım

heeee arpa deyince ben de şaşırdım? Afiyet olsun canım, ben de epey kilo aldım yaa, bizim işyerinde çıkıyor yemek ama yeme düzenini değiştirmem ve de hareket katmam şart, yoksa olmayacak bu işler
hareket bende de yok malesef
bizde yemekhane yok o kilo almamın baş nedeni

ne diyisinnnnnnnnnnnnn

yok artık.

15 ay sonra ilk mi..

2 kez hamilelik yaşamışsın sankim..
2 tane daha doğururdun bu arada haaaaaaaaaaaa

genic son bi profil göndersene merak etttimm
bennde alıyoum sanki yavaş yavaş
az önce tombik döner yedimm

kızlarrrr toplu alıntı yapamayacak mıyız artıkın yaaa?
Dilekcim afiyet olsun, 2 mısır tüm gün seni dayar mı, yemeğin yerini tutar mı? Çıtır çerezim, yemek getiremedin mi evden? Genic hadi gözüünaydın canım, ilk reglin gelmiş, kilocukların yağların erisin gitsin inşallah.

genic son bi profil göndersene merak etttimm
bennde alıyoum sanki yavaş yavaş
az önce tombik döner yedimm
ben kısa saçlı resim yollayacaktım ama unuttum..çekilmedim hafta sonu..sandıkta görevliydim..yoğundu dün..aklımdan çıktı..cumartesi de ediz i gezdirdim durdum.

ne diyisinnnnnnnnnnnnn

yok artık.

15 ay sonra ilk mi..

2 kez hamilelik yaşamışsın sankim..
2 tane daha doğururdun bu arada haaaaaaaaaaaa

eee 9 ay hamilelik
şimdi çocuk 6 aylık oldu
kız 15 değil mi ben mi yanlış yaptım hesabı

fadimecim iyiyim..
geldik işe işte..haşlanmış mısır yiyorum..çok severim..öğlen yemeğim..2 tane haşlanmış mısır

fulyacım..afiyet olsun..yoğurda mı süte mi karıştırdın
süte kattım yoğurda konuluyormu kız ben bilmiyorum ben

aslında 2 elma ve 1 pogaçam var..ama ediz gelecekti öğlen üstü..kadın denize gidecekti..onun için almıştım..ama gelmedi..canım da hiç istemiyor pağaça falan..dün yedim..midemi çok ekşitti..pastaneden aldım..evde yapmadım

ayyy inşallah canım benim ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…