ayy bişeyiii arayana kadar kafa kalmıyor vallahii yaakız niye öyle diyon ben yazıyorum devamlı takıl
veriririmmm demiyaaaaüzülmek yok vefam..ne olmuş yani..biraz dikkat eder verirsin..boş ver..ben de sevmedim bu yeni halini sitenin..çözmeye çalışıyorum şu an..kafam karıştı
ben dünden başladım bacım :))fulya.
10 ağustos ve 15 ağustos arası yumurtlama günlerin..bu günleri değerlendir.bugün ayın 11 i..
heheheheheh
evet fadime yüzler azaldı..nasıl gülcez şimdi biz
anladım canım, Allah gönlünüze göre versin ama yaş geçmeden de bir gitseniz iyi olur değil mi?ben 3 yaşından beri korunmuyorum gelmiyor kuzu eşim birinci tedavisiz geldi kısır değiliz gelir diyerek dr gitmiyor
ay ne bileyim kinefulya.
10 ağustos ve 15 ağustos arası yumurtlama günlerin..bu günleri değerlendir.bugün ayın 11 i..
heheheheheh
evet fadime yüzler azaldı..nasıl gülcez şimdi biz
ben hep diyorum ama eşim anlamıyor ben gittim en son bir yıl için dr eşinde gelsin deyince film koptu öyle kaldımanladım canım, Allah gönlünüze göre versin ama yaş geçmeden de bir gitseniz iyi olur değil mi?
anladım canım, inşallah hayırlısı ne ise o olsunben hep diyorum ama eşim anlamıyor ben gittim en son bir yıl için dr eşinde gelsin deyince film koptu öyle kaldım
BİLMİYorumki valla bakalım bugünde geçmezse götrürüm doktora dün bütün gün ishaldi arada da mide bulantısı oldugeçmiş olsun kıyamam ona
aman dikkat et hatta dr götür bence
mikrop falan kapmış olmasın
joniur iyi ..buyuk junior ankara da .amcasında..yarın tokat a gidiyor kısmıtse...kayınpederimin kardeşinin oğlu evleniyorveriririmmm demiyaaaa
ay sağol arkadaşımmmm
seninnnn yakışıklı juniorlar nasılll
ciddimi sallandınız mıay kızlarrr az önce burada deprem oldu, resmen sallandık, allahım beterinden korusun yaaa
geçmiş olsun canım yaaay kızlarrr az önce burada deprem oldu, resmen sallandık, allahım beterinden korusun yaaa
canım ihmal etme sakınBİLMİYorumki valla bakalım bugünde geçmezse götrürüm doktora dün bütün gün ishaldi arada da mide bulantısı oldu
evet oldu depremay kızlarrr az önce burada deprem oldu, resmen sallandık, allahım beterinden korusun yaaa
evet yaaa basbayağı sallandık hem de sürdü 5-10 saniye hissettik.ciddimi sallandınız mı
sen de hissettin mi canım? 3,7 olarak çıkmış, akdeniz körfezi diyor.evet oldu deprem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?