- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
baktım antalya körfezi 3,7evet oldu deprem
geçmiş olsun kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrevet yaaa basbayağı sallandık hem de sürdü 5-10 saniye hissettik.
hemşom nasılsın ya görüşemiyozoyyyy tatlı kuzum benımmm aslan parçasıııı görürsün teyzesii Allahın izni ile.
sağolasın canım, allah daha büyüklerinden korusun herkesleri.geçmiş olsun kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr
aminsağolasın canım, allah daha büyüklerinden korusun herkesleri.
kuzummmm senın çamaşır kısmına yazdımmm iyiyim birtanemhemşom nasılsın ya görüşemiyoz
ne olsun bebem iyi yaakuzummmm senın çamaşır kısmına yazdımmm iyiyim birtanem
ya aynı valla kışturmca ne olsun sende ne var ne yokkk
sen de hissettin mi canım? 3,7 olarak çıkmış, akdeniz körfezi diyor.
Allah korusun yaaa, biraz hızlı sallayıverse bitti herşey, çok korkunç.evet canım birde ayaktaydım
kız dur korkutma beni valla elim ayağım dolaştı zatenAllah korusun yaaa, biraz hızlı sallayıverse bitti herşey, çok korkunç.
ay canım benim korkma, yani Allah korusun. Aynen dediğin gibi alışık değiliz, Allah göstermesin inşallah.kız dur korkutma beni valla elim ayağım dolaştı zaten
alışkın olmayınca da bir tuhaf oluyor insan
bana şimdi mesaj geldi denize sıfır bella pino otel 4 gece 5 gün herşey dahil 445 tl BİR BAK İSTERSEN KUZUCUMne olsun bebem iyi yaa
giremiyordum kkya
artık yazabiliyom
çok yoruldum eylül ayında tatile gidicez iple çekiom
tamam cnm bakayım baya uygunmuş kızbana şimdi mesaj geldi denize sıfır bella pino otel 4 gece 5 gün herşey dahil 445 tl BİR BAK İSTERSEN KUZUCUM
slm canım hoşgeldin nerelerdesinayy bu ne yaaa sayfalar almış yürümüş bende hep açıktı site hiç görmedim yazıldığını bende diyorum ne oldu herkese böyle diye
hiç beğenmedim bu halini forumun
herkeslere selamlar bu arada
tamam cnm bakayım baya uygunmuş kız
slm canım hoşgeldin nerelerdesin
tatilden sonra iş moduna giremedin bakıyorum daaaa
tamam cnm bakayım baya uygunmuş kız
slm canım hoşgeldin nerelerdesin
tatilden sonra iş moduna giremedin bakıyorum daaaa
sabahtan beri biz de diyoruz toplu alıntı yapılamıyo, kimler forumda gözükmüyo, gülen yüzlerimiz eksikayy bu ne yaaa sayfalar almış yürümüş bende hep açıktı site hiç görmedim yazıldığını bende diyorum ne oldu herkese böyle diye
hiç beğenmedim bu halini forumun
herkeslere selamlar bu arada
evet kapalı dedi banada siteNerdesiniz kızlarr site yine kapandı şimdi yine açıldı düzelene kadar rahat vermeyecek anlaşılan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?