resmen şoktayımmm kelebekkk yaaa
nasıl k.validen bekar bir erkek evdeyken sizde kalmaya bırakabilir
bu kadar mı geniş ve migdesiz
k.bababndamı bişey demediii
Aman çocuğun başını yakacaklar yaa
eşin niye anlamak istemiyor kuzum onu anlamadımmm
işyeriniz kapanıyormuuuu sen ne yapacaksınnn pekiii
günaydın canım nasılsın kerem napıyoherkese merhaba ......
kelebekim selam canım
görümcene de kv de maşallah diyeyim
düşüncesizler
herkese merhaba ......
kelebekim selam canım
görümcene de kv de maşallah diyeyim
düşüncesizler
Başka adam mı kalmamış pislikkbilmi kardeşinin yollu olduğunu bide 3 yaş küçük bi erkek ama baksamn kalıplı boylu poslu yakışıklı
kardeşimin başını yakacak pislik..
bnu arada lili hala dünün etkisindeyim benBaşka adam mı kalmamış pislikk
bücür napsın gülüçükler atıyor herkesegünaydın canım nasılsın kerem napıyo
okudum canım aile ile ilgili olunca daha da bir zor rabbim sabır versingünaydın canım benim çok sinirliyim çok..
kolay gelsinnn canımmmmmmmmmBen kaçar kızlar çalışayım biraz dimi ama çok işim varrrr
birde resim eklicem aslında burayada ekleyecektim ama site değişmiş tamamen uğraşmaya zaman yok face ekleyeyim zaten çoğunuz görürsünüz ordan
öpüyorum sizi görüşürüz
midem bulandı cidden
bir anne böle nasıl düşünebilir
konduramadıgından daha çocuk gördüğünden rahat davranmış olamaz mı kelebek
bilemedim şimdi.yapılarını sen daha iyi biliyorsun gerçi ama
valla ii sabretmişsinnnn sennniş arayacağım canım..
kayın babam bişey demedi çünkü kızı sildi konuşömuyo..
bu nasıl bi rahatlık yemin ederim anlamadım vefa..
kaynana görümcemle kardeşimin arasında eskiden bişeyler olduğunu görümcemin her fırsatta kardeşimin içine düştüğünü dün gelme sebebininde kardeşim olduğunu bile bile kendi elleri ile getirdi ve gitti ben olsam kalmazdım izin vermezdim dediğim halde bıraktı kızını anlıyonuz değil mi bune şimdi..
Alla alla neden kiiibnu arada lili hala dünün etkisindeyim ben
anladın
ay canım diyecek bir kelime dahi bulamıyorum, nasıl bir aile ki bunlar böyle kızlarını bile bile siz de bırakıyorlar
daha bir de 17 yaş-20 yaş ne ki yani? Allah akıl fikir versin, kardeşin bari çıksaydı senle keşke? Gerçekten enterasan, allah sana sabırlar versin.
İş için de üzülme bakalım, allah hayırlı bir kapı açsın inşallah sana.
kızlar alıntı yapabildim mi bilmiyorum..
benim erkek kardeşim (17 yaşında) çarşamba günü memlekete gidecek 1 haftalığına babamın yanına..
dünde yanıma geldi bana sürpriz yapmak için 1-2 gün kalmak için..
görümcemde (20 yaşında) kardeşimin geleceğini duyuyor dün sabah 9da bana msj atıyor yengecim nasılsın
iyiyim canım sağ ol sen nasılsın
iyiyim bende yenge evde çok bunaldım bu akşam sizde kalabilir miyim dedi..
bende eşimi aradım hemen kardeşim gelecek b... de gelmek istiyor dedim tamam dedi..
neyse dün akşam kaynanam kayın babam görümcem geldiler ya evde yemeğin var mı biz yemeğe geleceğiz demek bile yok yani neyse bu ayrı konu..
geldiler bunlar sonra kaynanamla kayınbabam gitti görümcemi bıraktılar..
görümcemde kardeşime kene gibi yapışmış durumda bil,idğin yavşıyo götyünden ayrılmıyo ağlıyo zırlıyo 4 yıldır bu böyle..
kaynanamda bunu bildiği halde kızını bize getirip gönbül rahatlığı ile bırakıyor ve kızının huyunu bildiği halde yapıyor bunu..
resmen kızının pezoluğunu yapıyor bu kadar net...
kaynanamlar gitmeden dedim ki eşim şüphelenmeye başladı bu durumdan bunu dememe ramen götürmedi kızını.. bana bıraktı anlıyorsunuz değil mi ertesi gün işe geldiğimi bile bile yatıracak 1 odam ve o odada 2 yatak olduğunu bile bile kızını bana bıraktı..
dün gece eşimden ayrı uyudum çünkü ben görümcemle uyuyacağım dedim ve onla uyudum..
bu sabah eşime görümcemde bu evden benle çıkacak kusura bakma dedim uyandırmaya çalıştım kalkmadı abin sabah senle çıksın dedi bana diyorum yenge çok uykum var kalkamam diyor sinir krizleri geçiriyodum resmen kalkmadı gelmedi..
kardeşimde rahatsız oluyo ondan ama kız yapıştı bırakmıyo yakasını..
eşimde bnu durumları bilmiyor ve ben anlatamıyorum..
şuan aklım bunlarda görümcem kardeşimin yatağına bile girer aynı odada uyuyamadı diye suratı 5 karış asıldı..
çıldıracağım..
ve şirket eylül sonu kapanıyor çok kötüyüm şuanda ya..
ağzının payını vermişsin iyi olmuş görümcenle konuşman
peki işle ilgili ne düşünüyosun canım
ne yapacaksın
Senin bi kızçen olursa görümcenden ve kaynanandan uzak tut benceeasla öyle değil çünkü kardeşimle bu görümcemin arasında bundan 2 yıl öçnce görümcemin zoru ile bişeyler oldu kardeşimde çok çapkın zaten ama 1 hafta sonra kardeşim bu kız hem yollu hemde aptal işim olmaz dedi ayrıldı bi de benim ilişkim kötü olur diye ayrıldı sanırım..
neyse kaynanam hepsini biliyor..
bekarken benle bize yolluyodu kalmaya..
şimdide evime nasıl bişey bu gerçekten anlamıyorum nasıl bi mide nasıl bir anne bilmiyorum..
anne değilim ama anne olsam rahat bi anne kızımla arkadaş olacağımı biliyorum ama bunu kızıma kendime asla yapmazdım ..
CANIM SONUÇTA ANASI BACISI BÖYLE ŞEYLER SÖYLEMEN HUZURUNUZU BOZABİLİRpardonda kardeşim neden çıksın ki zavallım dün yanın yollunu ablasında kalmak için geliyo pislik allahın yollusu gelmiş kardeşimin benim huzurumu kaçırıyo..
sildim anasını sattımın yerinde kaynana maynana yok eşimede dicem annene helal olsun çok geniş kadın maşallah diye..
O KADAR HAKLISIN Kİ MÜNASİP DEĞİL SENİN ERKEK KARDEŞİN VARKEN GÖRÜMCENİN KALMASI
KYVNİN BIRAKMAMASI ALIP YANINDA GÖTÜRMESİ GEREKTİ
Senin bi kızçen olursa görümcenden ve kaynanandan uzak tut bencee
canım aslında yazacaktım enbaşında eşinle konuşsan daha iyi diyeevet hiç bişey yapamıuyosan kaynımıda getirecektin bunlarla kalacaktı ama kaynanamın amacı bambaşka olduğu için ve ertesi gün işe gittiğimizi bile bile getirdi bıraktı bizde ya delireceğim
CANIM SONUÇTA ANASI BACISI BÖYLE ŞEYLER SÖYLEMEN HUZURUNUZU BOZABİLİR
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?