Bu Maç Bizim Olacak.....

Ben kaçar kızlar çalışayım biraz dimi ama çok işim varrrr

birde resim eklicem aslında burayada ekleyecektim ama site değişmiş tamamen uğraşmaya zaman yok face ekleyeyim zaten çoğunuz görürsünüz ordan

öpüyorum sizi görüşürüz

iş arayacağım canım..
kayın babam bişey demedi çünkü kızı sildi konuşömuyo..
bu nasıl bi rahatlık yemin ederim anlamadım vefa..
kaynana görümcemle kardeşimin arasında eskiden bişeyler olduğunu görümcemin her fırsatta kardeşimin içine düştüğünü dün gelme sebebininde kardeşim olduğunu bile bile kendi elleri ile getirdi ve gitti ben olsam kalmazdım izin vermezdim dediğim halde bıraktı kızını anlıyonuz değil mi bune şimdi..

kolay gelsinnn canımmmmmmmmm

asla öyle değil çünkü kardeşimle bu görümcemin arasında bundan 2 yıl öçnce görümcemin zoru ile bişeyler oldu kardeşimde çok çapkın zaten ama 1 hafta sonra kardeşim bu kız hem yollu hemde aptal işim olmaz dedi ayrıldı bi de benim ilişkim kötü olur diye ayrıldı sanırım..
neyse kaynanam hepsini biliyor..
bekarken benle bize yolluyodu kalmaya..
şimdide evime nasıl bişey bu gerçekten anlamıyorum nasıl bi mide nasıl bir anne bilmiyorum..
anne değilim ama anne olsam rahat bi anne kızımla arkadaş olacağımı biliyorum ama bunu kızıma kendime asla yapmazdım ..

valla ii sabretmişsinnnn sennn

kızıda anasıda birbirinden beterr yaaa

pardonda kardeşim neden çıksın ki zavallım dün yanın yollunu ablasında kalmak için geliyo pislik allahın yollusu gelmiş kardeşimin benim huzurumu kaçırıyo..
sildim anasını sattımın yerinde kaynana maynana yok eşimede dicem annene helal olsun çok geniş kadın maşallah diye..

O KADAR HAKLISIN Kİ MÜNASİP DEĞİL SENİN ERKEK KARDEŞİN VARKEN GÖRÜMCENİN KALMASI
KYVNİN BIRAKMAMASI ALIP YANINDA GÖTÜRMESİ GEREKTİ

Senin bi kızçen olursa görümcenden ve kaynanandan uzak tut bencee

CANIM SONUÇTA ANASI BACISI BÖYLE ŞEYLER SÖYLEMEN HUZURUNUZU BOZABİLİR

O KADAR HAKLISIN Kİ MÜNASİP DEĞİL SENİN ERKEK KARDEŞİN VARKEN GÖRÜMCENİN KALMASI
KYVNİN BIRAKMAMASI ALIP YANINDA GÖTÜRMESİ GEREKTİ

evet hiç bişey yapamıuyosan kaynımıda getirecektin bunlarla kalacaktı ama kaynanamın amacı bambaşka olduğu için ve ertesi gün işe gittiğimizi bile bile getirdi bıraktı bizde ya delireceğim

evet hiç bişey yapamıuyosan kaynımıda getirecektin bunlarla kalacaktı ama kaynanamın amacı bambaşka olduğu için ve ertesi gün işe gittiğimizi bile bile getirdi bıraktı bizde ya delireceğim
canım aslında yazacaktım enbaşında eşinle konuşsan daha iyi diye
ama sen anlatmadım diyince bir şey söylemedim
en başından anlatsan eşinde bilse çok daha iyi olur gibi sanki
sonra yarın birgün bir şey olursa arada kalma sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…