- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
günaydınlarr kıyamam kuzuma yaaakızlarrr günaydınnn
hayırlı sabahlarr
bugün oğluşu görümceme bıraktım
yavrum he akşam soruyor anne ben yarın nerde kalacam diye
günaydın canım, nasılsın?
merhaba tatlım hayırdırgünaydın canımcım iyi sayılırım canım çok sıkkın aslında
sana da günaydın canımmmgünaydınlarrr herkese
günaydın, hayırdır canım ne oldu?günaydın canımcım iyi sayılırım canım çok sıkkın aslında
kuzum tek tek cevap la de hepsi geliyor kuzum kolay tarif edeyimmi detaylıkızzz duyuyorumda sırayla yazınca böle oluyo toplu alıntı yapamıyorum yaaaa
hiç beğenmedim bu yeni halini formun heççççç
canım cevapla ya tıklıyorsun sonra sayfa aşağı sürükleniyor tekrar yukarı çıkıp cevapla diyorsun kimi alıntı yapmak istiyorsan hep cevapla butonuna basman yeterliii canımmm bizde dün ögrendikkkbu toplu alıntıyı tarif ediverin bakem, bulamadım ben ama?
okudummm canımmmm bu sistem ne zaman oturur kimbilir çocuklar yine kobay olurrraaaa bak diğer bizim okul topiğine bir yazı yazdım az evvel senide ilgilendiriyor bu konu devletin özel okul teşviği hakkında sende bir oku istersen dur bakim link atayım buraya
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/Çocuğu-2-sınıfa-giden-velilerin-paylaşım-alanı.370719/page-1047#post-36472398
bir de bize anlat bacım, biz de çözelim?
günaydınn kuzummm hayırdırrrr kim keyfini kaçırdıgünaydın
sendende o kitabı okumak beklenirdi zaten tam senlik
hayırdır canım ne oldugünaydın canımcım iyi sayılırım canım çok sıkkın aslında
günaydın canımcım hoşgeldinnnnngünaydınlarrr herkese
canım cevapla ya tıklıyorsun sonra sayfa aşağı sürükleniyor tekrar yukarı çıkıp cevapla diyorsun kimi alıntı yapmak istiyorsan hep cevapla butonuna basman yeterliii canımmm bizde dün ögrendikkk
okudummm canımmmm bu sistem ne zaman oturur kimbilir çocuklar yine kobay olurrr
canım yazdım o konuya bende duydum inşallah doğruluk payı vardırhayırdır canım ne oldu
günaydın canımcım hoşgeldinnnnn
bak az önce bir yazı yazdım diğer sayfaya buraya da link attım bu yıl sizede yarar bu teşvik takip et canım
biz kredi kartından hepsini ödedik taksitlendirdik daha doğrusu böyle bir şey olursa nasıl okulla anlaşacağız bilemiyorumsen kendinle ilgili olana bak canım bu sene oğlun özel okula başlamayacakmı
peşin ödeme yapmayın en azından mevzuat çıksın ortaya sonra senin adına bu meblağı devletten alacak okul zaten öyle görünüyor
okullar açılmadan inşallah mevzuat yayınlanır canımbiz kredi kartından hepsini ödedik taksitlendirdik daha doğrusu böyle bir şey olursa nasıl okulla anlaşacağız bilemiyorum
biz devlette anasınıfına verdikkii kuzummsen kendinle ilgili olana bak canım bu sene oğlun özel okula başlamayacakmı
peşin ödeme yapmayın en azından mevzuat çıksın ortaya sonra senin adına bu meblağı devletten alacak okul zaten öyle görünüyor
bizim ödemede yemek dahil canım tek kitap kıyafet ödemesi yapılmadı servis birdeokullar açılmadan inşallah mevzuat yayınlanır canım
ama yemek ve servis ödemesi yapmadıysanız belki ordan halledebilirsiniz
zaten bizim gönderdiğimiz okul yarım gün sabah -öğleci canım ben ögleci olarak verdimmvefa dün komşum söyledi devletin tam gün anaokulları yarım güne düşmüş diyor bilgin varmı
kız ne anaokulu seninkinin aylığı çok yüksekti diye hatırlıyorum ben yıllık mıydı o yoksabiz devlette anasınıfına verdikkii kuzumm
özel okul düşünmedik açıkcası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?