Bu Maç Bizim Olacak.....

bu toplu alıntıyı tarif ediverin bakem, bulamadım ben ama?
canım cevapla ya tıklıyorsun sonra sayfa aşağı sürükleniyor tekrar yukarı çıkıp cevapla diyorsun kimi alıntı yapmak istiyorsan hep cevapla butonuna basman yeterliii canımmm bizde dün ögrendikkk
okudummm canımmmm bu sistem ne zaman oturur kimbilir çocuklar yine kobay olurrr

sen kendinle ilgili olana bak canım bu sene oğlun özel okula başlamayacakmı

peşin ödeme yapmayın en azından mevzuat çıksın ortaya sonra senin adına bu meblağı devletten alacak okul zaten öyle görünüyor

hayırdır canım ne oldu

günaydın canımcım hoşgeldinnnnn

bak az önce bir yazı yazdım diğer sayfaya buraya da link attım bu yıl sizede yarar bu teşvik takip et canım
canım yazdım o konuya bende duydum inşallah doğruluk payı vardır

biz kredi kartından hepsini ödedik taksitlendirdik daha doğrusu böyle bir şey olursa nasıl okulla anlaşacağız bilemiyorum

biz kredi kartından hepsini ödedik taksitlendirdik daha doğrusu böyle bir şey olursa nasıl okulla anlaşacağız bilemiyorum
okullar açılmadan inşallah mevzuat yayınlanır canım

ama yemek ve servis ödemesi yapmadıysanız belki ordan halledebilirsiniz

biz devlette anasınıfına verdikkii kuzumm
özel okul düşünmedik açıkcası

okullar açılmadan inşallah mevzuat yayınlanır canım

ama yemek ve servis ödemesi yapmadıysanız belki ordan halledebilirsiniz
bizim ödemede yemek dahil canım tek kitap kıyafet ödemesi yapılmadı servis birde
dur bakalım okul bunun bir yolunu bulacak bu kadar veli parasının peşine düşecektir elbet

vefa dün komşum söyledi devletin tam gün anaokulları yarım güne düşmüş diyor bilgin varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…