ne oldu canım, hayırdır neyin var?bende yedim geldim ama hiç keyfim yok ne olacak bilmiyorum
ne oldu canım, hayırdır neyin var?
Bende yedim geldi kızlar
Bende keyifsizim bugün akşam olsa da gitsek dicem ama bir akşam bir sabah ömür tüketiyoruz anın tadını çıkaramadıktan sonra gelecekte farklı bişey getirmeyecek..
Evet bu arada bende çok yedim yine...
öyle genel keyifsizim canım ya
inan senden farksız düşünmüyorum ama bu tempoda radikal kararlar almak da oldukça zor
ahhh ah hepimiz aynı durumdayız kızlar, ama çare yok canım, çalışacağız maalesefAynen canım tempomuz çok yoğun...
kız emekli olacağız ya, o zaman işte ne istiyorsak yapacağız, içimizi karartmayın bakim, inşallah hepimiz güzel günler göreceğiz, düşünsene, sabah kalkacaksın, ne iş var ne güç, ye-iç-yat, istediğin yere gezmeye git, zaman kavramı olmayacak, ahhhh ah, bir gelse de görsek. Çıksaydı şu erken emeklilik ama yokBende yedim geldi kızlar
Bende keyifsizim bugün akşam olsa da gitsek dicem ama bir akşam bir sabah ömür tüketiyoruz anın tadını çıkaramadıktan sonra gelecekte farklı bişey getirmeyecek..
Evet bu arada bende çok yedim yine...
ahhh fadimeciğim daha koskoca 20 yıl var gelirmi o günler görürmüyüz kikız emekli olacağız ya, o zaman işte ne istiyorsak yapacağız, içimizi karartmayın bakim, inşallah hepimiz güzel günler göreceğiz, düşünsene, sabah kalkacaksın, ne iş var ne güç, ye-iç-yat, istediğin yere gezmeye git, zaman kavramı olmayacak, ahhhh ah, bir gelse de görsek. Çıksaydı şu erken emeklilik ama yok
sorma evet bu tatil olayı bozdu bütün alışkanlıklarıahhh ah hepimiz aynı durumdayız kızlar, ama çare yok canım, çalışacağız maalesef
en iyisi işte günümüzü ayımızı hayatımızı renklendirmek. Zeliş sen sen bunu çok güzel yapıyorsun, her hafta sonunu değerlendirerek. Tatil dönüşü herhalde toparlanamadınız sanırsam, tatil yaramadı size bünye alışık değil ya
ahhh ah hepimiz aynı durumdayız kızlar, ama çare yok canım, çalışacağız maalesef
en iyisi işte günümüzü ayımızı hayatımızı renklendirmek. Zeliş sen sen bunu çok güzel yapıyorsun, her hafta sonunu değerlendirerek. Tatil dönüşü herhalde toparlanamadınız sanırsam, tatil yaramadı size bünye alışık değil ya
kız emekli olacağız ya, o zaman işte ne istiyorsak yapacağız, içimizi karartmayın bakim, inşallah hepimiz güzel günler göreceğiz, düşünsene, sabah kalkacaksın, ne iş var ne güç, ye-iç-yat, istediğin yere gezmeye git, zaman kavramı olmayacak, ahhhh ah, bir gelse de görsek. Çıksaydı şu erken emeklilik ama yok
çalışmadan emekliliğe geçilmiş heeeee
dün baktık eşimle kaç yaşında emekli olcam biliyormusunuz 58 ohaa o yaştan sonra maaşı napim ben yaaaa
resmen çalışmaktan sogudum işe zor geliyom
ahhh fadimeciğim daha koskoca 20 yıl var gelirmi o günler görürmüyüz ki
hadi geldi diyelim şuan hissettiğimiz enerjiyi bulurmuyuz
20 yıl mı? çokmuş be zelişim, benim de 12-14 yıl civarı var, ama kesinlikle o kadar yıl çalışamam diye düşünoyurm, 3-5 sene daha çalışabilsemahhh fadimeciğim daha koskoca 20 yıl var gelirmi o günler görürmüyüz ki
hadi geldi diyelim şuan hissettiğimiz enerjiyi bulurmuyuz
20 yıl mı? çokmuş be zelişim, benim de 12-14 yıl civarı var, ama kesinlikle o kadar yıl çalışamam diye düşünoyurm, 3-5 sene daha çalışabilsem
Allahım güç kuvvet versin de, eşime de güzel bir iş versin, yoksa daha da fazlasına gücüm gerçekten yok, özel sektör adamı yoruyor.
Allah hepimize güç kıvvet dayanma gücü versin ne diyeyim.Ahh fadimeciğim muhtemelen kalan 20 yılıda allah güç kvvet verirse çalışırım çünkü diğer türlüsünüde ben kaldıramam heralde. Ama emeklilik çok zor geliyor bakalım nasipte varsa olur illaki.
Günaydınnn..günaydın kızlarr,
hafta sonuna az kala keyifler yerindedir umarım.
akşam 1 tur yürüyüşümü yaptım, yemekte de hafif yedim sayılır, az nohut-salata+yoğurt yedim.
hep otur otur göbekkk önde benimde yaaaaGünaydınnn..
Ewet haftasonuna 1 gün kaldı..
Acayip kafam bozuk ya, tartıda tartılıyorum 52.5 çıktım..
Ama vücudumu beğenmiyorum.. Neden???
Çünkü iş yerinde oturarak çalışıyorum ve artık vücudum kendini saldı iyice..
Bel kısmım genişledi göbeğim yumuşak oturunca çıkıyor..
Pantalonumun üstüne dar badi giyince yanlarım ve göbeğim çıkıyor rahatsız oluyorum..
Bacaklarım desen yine öyle, özellikle üst kısımları, yumuşak..
Vucudumun acilen sıkılaşması lazım, kas yapmam gerekiyor yoksa iyiye gitmiyor vücudum..
İş yerinde oturarak çalışmak mafetti benii, artık eskisi gibi kendimi beğenmiyorum ve giydiklerimi yakıştırmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?