günaydın kızlarrrrrr
acilennn kilo olarak toparlanmalıyız sanırsam sabah çıplak aç karnına 60,1 çıktımmm
tahmin etmiştim bu kiloyu ben yaaaa
bu arada kafam dün nerelerde kaldıysa akşam telefonumu çöpe atmışımmm
kat görevlisi çöpleri topladı bir saat sonra eşim aşağıdan konteynırdan buldu telefonumu
Günaydınnn..
Ewet haftasonuna 1 gün kaldı..
Acayip kafam bozuk ya, tartıda tartılıyorum 52.5 çıktım..
Ama vücudumu beğenmiyorum.. Neden???
Çünkü iş yerinde oturarak çalışıyorum ve artık vücudum kendini saldı iyice..
Bel kısmım genişledi göbeğim yumuşak oturunca çıkıyor..
Pantalonumun üstüne dar badi giyince yanlarım ve göbeğim çıkıyor rahatsız oluyorum..
Bacaklarım desen yine öyle, özellikle üst kısımları, yumuşak..
Vucudumun acilen sıkılaşması lazım, kas yapmam gerekiyor yoksa iyiye gitmiyor vücudum..
İş yerinde oturarak çalışmak mafetti benii, artık eskisi gibi kendimi beğenmiyorum ve giydiklerimi yakıştırmıyorum
eşimde aynı tepkiyi verdibu ne dalgınlık böyle kızzz
Aynen spor şart ve spor salonu bakmaya başladımSpor şart canım sıkılaşmak için
günaydın bu arada nasılsın
hep otur otur göbekkk önde benimde yaaaa
akşamları hiç bişey yapmak istemiyorkiii canımm benimm yatıp uyumak istiyorum hepp
ahhh ah hepimiz aynı durumdayız, bir de üstüne ben 68-69 kg. ımGünaydınnn..
Ewet haftasonuna 1 gün kaldı..
Acayip kafam bozuk ya, tartıda tartılıyorum 52.5 çıktım..
Ama vücudumu beğenmiyorum.. Neden???
Çünkü iş yerinde oturarak çalışıyorum ve artık vücudum kendini saldı iyice..
Bel kısmım genişledi göbeğim yumuşak oturunca çıkıyor..
Pantalonumun üstüne dar badi giyince yanlarım ve göbeğim çıkıyor rahatsız oluyorum..
Bacaklarım desen yine öyle, özellikle üst kısımları, yumuşak..
Vucudumun acilen sıkılaşması lazım, kas yapmam gerekiyor yoksa iyiye gitmiyor vücudum..
İş yerinde oturarak çalışmak mafetti benii, artık eskisi gibi kendimi beğenmiyorum ve giydiklerimi yakıştırmıyorum
aaaaa, o derece yani, nasıl oldu ki kız bişeyin içinde görmemişindir belki, neyse ki bulmuşunuz canımgünaydın kızlarrrrrr
acilennn kilo olarak toparlanmalıyız sanırsam sabah çıplak aç karnına 60,1 çıktımmm
tahmin etmiştim bu kiloyu ben yaaaa
bu arada kafam dün nerelerde kaldıysa akşam telefonumu çöpe atmışımmm
kat görevlisi çöpleri topladı bir saat sonra eşim aşağıdan konteynırdan buldu telefonumu
toparlanmak şart oldu artıkGünaydın kızlarrrrr
Evet pazartesi başlayalım kısmetse diyet mevzusuna artık yoksa her geçen zaman aleyhimize işleyecek...
akşam bende 1 kupa yeşil çay 1 paket kremalı bisküvi yedim üzerine de 1 bardak kola yanında patlamış mısır yedim. iyice zıvanadan çıktım anlayacağınız.
Haftasonu yaklaştı evet...
ben 11,30 gibi yattım, amma velakin göbek-kalça-baldır her yer saldı kendini, ben 60 kg. olsam ona da razıyımAynen bende akşam 9'da yatttım
günaydın canımGünaydın kızlar tansiyonummu çıktı düştü anlamadım gözümü açamıyorum
aşağıya revire indim yatayım yarım saat dedim ne mümkün patron geldi bağıra
bağıra telde konuşuyor çıkayım dedim gözüm tartıya ilişti tartıldım kaç gelsem iyi 61,00 kg 2 gün önce 59,80 idim ne çabuk almdım yawwww
ay bişiy olmaz bak bende 61 olmuşum iki günde hehehehehben 11,30 gibi yattım, amma velakin göbek-kalça-baldır her yer saldı kendini, ben 60 kg. olsam ona da razıyım
niye böyle saldık biz yaaaaben 11,30 gibi yattım, amma velakin göbek-kalça-baldır her yer saldı kendini, ben 60 kg. olsam ona da razıyım
toparlarız canım sağlık olsunniye böyle saldık biz yaaaa
geçmiş olsun canımmmmGünaydın kızlar tansiyonummu çıktı düştü anlamadım gözümü açamıyorum
bağıra telde konuşuyor çıkayım dedim gözüm tartıya ilişti tartıldım kaç gelsem iyi 61,00 kg 2 gün önce 59,80 idim ne çabuk almdım yawwww
ay bişiy olmaz bak bende 61 olmuşum iki günde hehehehehben 11,30 gibi yattım, amma velakin göbek-kalça-baldır her yer saldı kendini, ben 60 kg. olsam ona da razıyım
geçmiş olsun canımmmm
regl dönemin olmasınnn
Kızzzzzzzzzzzzzzzzzz napıonnnay bişiy olmaz bak bende 61 olmuşum iki günde hehehehehama iş yerinde herkes benım
fiziğime hayran nasıl oluyorsa bu iş
evet canımmm regl zamanım yakın
kuzucum bilmemki takılmamda ben sallagünaydın canım
yağ değildir o canım 2 günde alınmaz yani o kadar
Hmm bu ara çok yemişsin ozaman belliiiGünaydın kızlar tansiyonummu çıktı düştü anlamadım gözümü açamıyorum
Mesaj tekrarı siteye bişi oluyiiiiGünaydın kızlar tansiyonummu çıktı düştü anlamadım gözümü açamıyorum
Hayırdır tartıştınız mı?kuzucum bilmemki takılmamda ben sallasaldım kendimi iyice
nasıl durumlar akşam ben iyi patladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?