kelebek sonunda seni buldummm
kelebek nerelerdesin kuzum yaa, ne yaptın hepimiz merak ettik seni, gönderdin mi kardeşini?slm naber..
buldunda yokum ben kaç gündür..
ofiste elektrkler yoktu nete giremiyordum bugün geldi çok şükür..
kelebek nerelerdesin kuzum yaa, ne yaptın hepimiz merak ettik seni, gönderdin mi kardeşini?
gözün aydın canım, kardeşini gönderdin şükür. Alttaki komşunun kızına ne olduı ki?gitti canım
salı günü saat 11 dede görümcem çıktı evden..
ama çok kızdım eşime de dedim annenin yaptığı hiç hoş değildi..
sen olsan kızını bırakırmıydın ısrarla dedim hayır ben yapmazdım ama annem yaptı aynı kişilikte değiliz annem diye onun tarafında olacakta değilim dedi..
bu defaki sorunumda alt komşumun kızı
gözün aydın canım, kardeşini gönderdin şükür. Alttaki komşunun kızına ne olduı ki?
CANIM sende de ne şans varmış ama yaa, tamam eşine güveniyor olabilirsin ama o kadar da rahat olma bence, allah korusun ama yani, gelip gitmesin size. Ben hiç hoşlanmam ayrıca açıkçası öyle bir durumda ve de istemem de. Erkek kısmı bir bakmaz, iki bakmaz, gözü kayar, aklı kayar ne bileyim yani:KK63::KK63::KK63:
hımmm tamam gelme diyemezsin tabii ki canım ama biraz mesafeli durabilirsin sanırım. Eşin de iyi yapmış.ama o zamanda kaybeden ben olmam ki eşim olur..
bende onu tanımış olurum..
zararın neresinden dönersen kardır derim..
nasıl gelme diyeyim ki..?
zaten genelde ben gidiyorum ya da kadın tek geliyor ama kızıda geldi..
bi defada eşimle bizi davet ettiler kadının eşi iki oğlu kızı kadın ben eşim vardık eşim bağlama çaldı türkü söyledi kız videoya çekmeye başladı eşimde çekmesen olur mu benim hoşuma gitmiyor başkalarında resim veya video mun olması dedi..
kızda tamam deyip kapattı video yu oradan bi gıcıklığım yok değil kıza..
hıı buarada eşim video ve resim çekilmeyi sever..
hımmm tamam gelme diyemezsin tabii ki canım ama biraz mesafeli durabilirsin sanırım. Eşin de iyi yapmış.
Ayrıca eşin kaybeder diye düşünme canım, sonuçta sen elindekini başkasına kaptırmak ister misin, zaman gerçekten çok kötü canım, eğer sen eşinle mutluysa, iyiyse, ama tutup da onu bir başkası kandırıp Allah korusun kendine çekse, eşin mi kaybedecek, sen mi? Hiç öyle düşünme canım, fırsat vermemek lazım. Ayrıca evli erkekler daha mı cazip geliyor neyse, evli-bekar farketmiyor bu bayanlaraallah öylelerinden korusun canım eşlerimizi.
hımmm tamam gelme diyemezsin tabii ki canım ama biraz mesafeli durabilirsin sanırım. Eşin de iyi yapmış.
Ayrıca eşin kaybeder diye düşünme canım, sonuçta sen elindekini başkasına kaptırmak ister misin, zaman gerçekten çok kötü canım, eğer sen eşinle mutluysa, iyiyse, ama tutup da onu bir başkası kandırıp Allah korusun kendine çekse, eşin mi kaybedecek, sen mi? Hiç öyle düşünme canım, fırsat vermemek lazım. Ayrıca evli erkekler daha mı cazip geliyor neyse, evli-bekar farketmiyor bu bayanlaraallah öylelerinden korusun canım eşlerimizi.
kelebekim selam canım özlettin kendini
iyiyim canım çok şükürslm canımcım nasılsın?
nasıl gidiyor?
iyiyim canım çok şükür
okudum da ne olursa olsun bu kıskançlık değil
sen yine de mesafeni koru kıza karşı
eşine tabii ki de güven hatta konuş eşinle de bence
şakayla söyle hayatım sana da rağbet çok baksana herkes seninle ilgileniyor falanne diyeceğim eşime..
buda eşşeğin aklına karpuz kabuğu sokmak değil mi..
bakacağım bu kız iyice abartırsa önce eşimle sonra kızla konuşacağım bide eşimin bi günahı yok şuan için ne için konuşayım kii ona ne diyeyim mesela yani canım?
şakayla söyle hayatım sana da rağbet çok baksana herkes seninle ilgileniyor falan
yooo ben karpuz kabuğu gibi olduğunu düşünmüyorum herşeyin farkında oluğunu
bilmesini sağlayacaktır diye düşünüyorum
harbiden ama yani dikkat et sen, eşine de mesafeli ol diyebilirsin canım. Kız da ilginçmiş yanii, hayret bişey?ama her türlü bahse girerim farkında olduğumun farkındadır çünkü;
boş yere kimseyi bozmam ben..
bide kızın evine gittiğimde bana eşimi gördüğünü anlattı dedim ya bu olayı anlatmıştım eşime eşimde çok sinir olmuştu kıza bende o zaman amacı ney ki demiştim..
bide sana rabet var nasıl diyeyim kız totosu kalkmasın mı sonra
harbiden ama yani dikkat et sen, eşine de mesafeli ol diyebilirsin canım. Kız da ilginçmiş yanii, hayret bişey?
o zaman başka türlü söyleama her türlü bahse girerim farkında olduğumun farkındadır çünkü;
boş yere kimseyi bozmam ben..
bide kızın evine gittiğimde bana eşimi gördüğünü anlattı dedim ya bu olayı anlatmıştım eşime eşimde çok sinir olmuştu kıza bende o zaman amacı ney ki demiştim..
bide sana rabet var nasıl diyeyim kız totosu kalkmasın mı sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?