Bu Maç Bizim Olacak.....

kelebek nerelerdesin kuzum yaa, ne yaptın hepimiz merak ettik seni, gönderdin mi kardeşini?

gitti canım
salı günü saat 11 dede görümcem çıktı evden..
ama çok kızdım eşime de dedim annenin yaptığı hiç hoş değildi..
sen olsan kızını bırakırmıydın ısrarla dedim hayır ben yapmazdım ama annem yaptı aynı kişilikte değiliz annem diye onun tarafında olacakta değilim dedi..

bu defaki sorunumda alt komşumun kızı

gözün aydın canım, kardeşini gönderdin şükür. Alttaki komşunun kızına ne olduı ki?

gözün aydın canım, kardeşini gönderdin şükür. Alttaki komşunun kızına ne olduı ki?

canım kız 19 yaşında..
ben annesi ile iyi anlaşıyorum gelip gidiyoruz birbirimize..
salı akşam kadın bize geldi oturuyoruz..
kızıda çıktı geldi ama eşimin dikkatini çekmek için tuaf tuaf hareketler yapıyor..
bunu hissettim hani tavlayayım derdinde değilde sanki dikkatini çekeyim derdinde..
eşimin umurunda bile değil..
eşim hep eli elimde oturdu gözlerini benden ayırmıyor ama kız eşimle muhabbet felan kurmaya çalışıyor..
bakışlarını felanda yakalıyorum kızn hem eşime hemde bana..
ama kıskançlık yapmam kıskanmam ben kadınları..
gelip gitmede demem..
çünkü eşimin yapacağı varsa her durumda yapar..
başkalarının eşime bakmasıda bende sıkıntı yaratmaz aksine hoşuma gider eşimden bişey görmediğim sürece..
bu olayda eşimden hiç bişey görmedim..
göreceğimide düşünmüyorum ama hayatta hiç kimseye körü körüne güvenmem ben..
bide olacaksa zaten olur mantığındayım bişeyleri engellemeye çalışacak bi insan değilim..

CANIM sende de ne şans varmış ama yaa, tamam eşine güveniyor olabilirsin ama o kadar da rahat olma bence, allah korusun ama yani, gelip gitmesin size. Ben hiç hoşlanmam ayrıca açıkçası öyle bir durumda ve de istemem de. Erkek kısmı bir bakmaz, iki bakmaz, gözü kayar, aklı kayar ne bileyim yani:KK63::KK63::KK63:

ama o zamanda kaybeden ben olmam ki eşim olur..
bende onu tanımış olurum..
zararın neresinden dönersen kardır derim..
nasıl gelme diyeyim ki..?
zaten genelde ben gidiyorum ya da kadın tek geliyor ama kızıda geldi..
bi defada eşimle bizi davet ettiler kadının eşi iki oğlu kızı kadın ben eşim vardık eşim bağlama çaldı türkü söyledi kız videoya çekmeye başladı eşimde çekmesen olur mu benim hoşuma gitmiyor başkalarında resim veya video mun olması dedi..
kızda tamam deyip kapattı video yu oradan bi gıcıklığım yok değil kıza..
hıı buarada eşim video ve resim çekilmeyi sever..

hımmm tamam gelme diyemezsin tabii ki canım ama biraz mesafeli durabilirsin sanırım. Eşin de iyi yapmış.
Ayrıca eşin kaybeder diye düşünme canım, sonuçta sen elindekini başkasına kaptırmak ister misin, zaman gerçekten çok kötü canım, eğer sen eşinle mutluysa, iyiyse, ama tutup da onu bir başkası kandırıp Allah korusun kendine çekse, eşin mi kaybedecek, sen mi? Hiç öyle düşünme canım, fırsat vermemek lazım. Ayrıca evli erkekler daha mı cazip geliyor neyse, evli-bekar farketmiyor bu bayanlara allah öylelerinden korusun canım eşlerimizi.

bi defada bizim bi aile dostumuz var kızı var 18 yaşında(kız çok sevimli saygılı daha liseye gidiyor kilolu spora gidiyormuş erkek kardeşi ile eşimle yolda karşılaştılar) eşimin kardeşine ayarlamaya çalışıyoruz kızı..
onlarda bizim evin bi arka sokağında oturuyorlar eşim iş çıkışı benle telde konuşuyordu eve varmak üzereyim bişey istiyor musun diye o kızla erkek kardeşini gördü konuşmaya başladılar ama bende duyuyorum sonra dedim ki sen konuş benimde işlerim az kaldı bitireyim kızada slm söyledim hatta kızda slm söyledi bana....
bu kızda işten çıkmış bunları konuşurken görmüş..
sonra ben işten çıktım eşim beni duraktan almaya geldi unutmadan bugün o kızla konuşurken alt komşunun kızı gördü bizi slm verdi bana dedi tamam dedim bende..
sonra dedim ki dur ben bi aşağıya ineyim bu kız bana bu durumu anlatacak mı indim kahve içiyoruz anlatmadı..
sonra bendedim eşimi görmüşsün bugün aa evet gördüm bende sana anlatacaktım nasıl anlatacağımı bilemedim dedi..
hayırdır neden dedim..
kızla konuşuyordu ya ondan dedi..
bunda ne varki senle yaşıt ufacık kız konuşacak tabi ne var ki bunda artı o kızla konuşurken benlede telde konuşuyordu zaten dedim.
ben senin yerinde olsam güvenmem felan dedi..
bende eşim sübyancı değil canım merak etme..
ayriyetten kız yenge adayı ve ailecek görüştüğümüz insanlar dedim ben olsam izin vermezdim dedi bana..
sonrada eşime şaka olsun diye seni kelebek ablaya söylicem diye bağırmış arkasından ama eşim o kısmı duymamış..
bu kızın amacı ney yani şimdi sizce..

şimdi eşimin içinde varsa ben bu kızdan korudum diyelim başkalarından nasıl koruya bilirim ki..
ve eşşim kandırıla biliyorsa bence zaten eşimin karakteri ile alakalı bi sıkıntı var demektir bende böyle bi adamdan dünyaya çocuklar getirmeyi aynı havayı solumayı aynı evi aynı yatağı paylaşmayı istemem..
ve evet düşündüm ben kaybetmem eşim kaybeder çünkü uckuruna sahip olamayan ben değil o olur..
başkalarının da aaa aldatıldı kocasını elinde tutamadı lafları bir gram umurumda olmaz benim ..
herkesede yayarım bi gram utanmam allahıma..
ama işler sarpa sarar bakarım eşim umursa muyor fakat kız mokunu çıkartmaya başladı gene bi gram çekinmem herkesin içindede olsa ağzına mıçarım..
anlayamadığım bu kız sencede niyeti bozmuş mu?
yoksa ben mi yanlış algılıyorum..
ve noktayı koyma boyutuna gelmiş mi işler..?
bu arada ben kıza mesafemi koydum beni bi konu ile alakalı bozmaya kalktı ağzının payını aldı o bana oynayarak başlattı bende bütün akşam ona oynayıp bozup durdum onu gayette resmi davrandım..

bu arada amin canım..
sanki erkek kalmadı piyasada evli erkeklere yapışıp kaldılar..

iyiyim canım çok şükür
okudum da ne olursa olsun bu kıskançlık değil
sen yine de mesafeni koru kıza karşı
eşine tabii ki de güven hatta konuş eşinle de bence

ne diyeceğim eşime..
buda eşşeğin aklına karpuz kabuğu sokmak değil mi..
bakacağım bu kız iyice abartırsa önce eşimle sonra kızla konuşacağım bide eşimin bi günahı yok şuan için ne için konuşayım kii ona ne diyeyim mesela yani canım?

şakayla söyle hayatım sana da rağbet çok baksana herkes seninle ilgileniyor falan
yooo ben karpuz kabuğu gibi olduğunu düşünmüyorum herşeyin farkında oluğunu
bilmesini sağlayacaktır diye düşünüyorum

ama her türlü bahse girerim farkında olduğumun farkındadır çünkü;
boş yere kimseyi bozmam ben..
bide kızın evine gittiğimde bana eşimi gördüğünü anlattı dedim ya bu olayı anlatmıştım eşime eşimde çok sinir olmuştu kıza bende o zaman amacı ney ki demiştim..

bide sana rabet var nasıl diyeyim kız totosu kalkmasın mı sonra

harbiden ama yani dikkat et sen, eşine de mesafeli ol diyebilirsin canım. Kız da ilginçmiş yanii, hayret bişey?

o zaman başka türlü söyle
amacın zaten durumun senin tarafından farkında olduğunun eşinin bilmesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…