günaydınnn tatlımmmm
şimdilik halsiz ve yorgun yavrumuzz
annesini emerek güç toplayıp kilo alırsa büyürse her şeyi zamanla atlatacağız inşallah teyzesiii
hepimiz iyi olacağına inanıyoruz
önümüzde çok iyi örnek ler duyunca hastalığı yenen
bize ışık umut oluyorr
Canım bugün güneş çavmasını okumaya başladım daagünaydın canım hoş buldum iyiyim sen nasılsın?
Günaydın.. Eylülün sonunda kapatırsa sen napıcaksın
Canım bugün güneş çavmasını okumaya başladım daa
bu güneş niye daha ilk bölümde öldü yaaa sabah sabah üzüldüm bana noluyosa
insan daha kitabın ilk bölümünde bir karaktere bu kadar bağlanırmı yuh bana yani
Yawrum inşallah bulursun ya dua edicem... Özellikle ewine yakın olması için dua edicem..başka iş bakacağım evime yakın bi yerde iş bulmaya çalışacağım canım..
hımmm anladım canım okumaya devam zateninan okurken aynı şeyleri söylemiştim çok ta üzülmüştüm..
ama kitabı okumaya devam et gerçekten çok güzel insan kendi yapamadıklarını hayallerini sorgulamaya gerçekten gülümsemeye başlıyor..
bence kitap kişisel gelişim olsaydı benim gözümde ki en harika kişisel gelişim kitabı olurdu..
Grinin elli tonu bitti benimde,inan okurken aynı şeyleri söylemiştim çok ta üzülmüştüm..
ama kitabı okumaya devam et gerçekten çok güzel insan kendi yapamadıklarını hayallerini sorgulamaya gerçekten gülümsemeye başlıyor..
bence kitap kişisel gelişim olsaydı benim gözümde ki en harika kişisel gelişim kitabı olurdu..
yok bebeğim her yıl izin hakkı doğuyor ya işe girdin gireli 2 defamı izin kullandın bu 3.mü olacak yaniievet canım hiç birşey olmayacak allahın izni ile kurtulacak benim annemin dayısının oğlununda kalbi delikti zor oldu ama çocuğu şuan çok şükür sapa sağlam maşallah darısı yağızın başına inşallah 4-5 yaşına girdi çocuk ve turp gibi yağızda öyle olacak allahın izni ile..
2 buçuk yıldır burada çalışıyorum tabikide doldurdum canım
ne yalan söylimmmm bendede ölmesi şok etkisi yarattı üzüldümmmminan okurken aynı şeyleri söylemiştim çok ta üzülmüştüm..
Yawrum inşallah bulursun ya dua edicem... Özellikle ewine yakın olması için dua edicem..
Senin yorulmanı istemiyorum
hımmm anladım canım okumaya devam zaten
Grinin elli tonu bitti benimde,
Karanlığın elli tonuna geçiş yaptım bende
yok bebeğim her yıl izin hakkı doğuyor ya işe girdin gireli 2 defamı izin kullandın bu 3.mü olacak yanii
ne yalan söylimmmm bendede ölmesi şok etkisi yarattı üzüldümmmm
çok sağ ol lilim
helal canım sana devam et lili oku bol bol oku bundan sonrada
özgürlüğün 50 tonu ve hemen ardında melisa p. nin 100 fırça darbesini oku tam senlik
zeliş canım çok beğeneceğine inanıyorum..
Bu kitabın notunu aldım, konusu neçok sağ ol lilim
helal canım sana devam et lili oku bol bol oku bundan sonrada
özgürlüğün 50 tonu ve hemen ardında melisa p. nin 100 fırça darbesini oku tam senlik
zeliş canım çok beğeneceğine inanıyorum..
Hııım demekki verdiğim tepki gayet normal yani
bende öyle hissediyorum canım
cumartesi D&R daydım yine 6 tane daha yeni kitap aldım kendime
Bu kitabın notunu aldım, konusu ne
o zaman vermesi lazım tabi insafınada kalmış olabiliryok ikinci olacak canım
Canım özellikle aradığım kitaplar değildi hepsini orada inceleyerek aldım okudukça yazarım sana olurmu mesela geçen hafta "Suikastçinin Şarkısı"nı almıştım yine bu şekilde okudum bitti.ne aldın peki kitap olarak?
kelebek seninle nasıl irtibata gecebileceğizzz
evde netin varmı pekiii
Canım özellikle aradığım kitaplar değildi hepsini orada inceleyerek aldım okudukça yazarım sana olurmu mesela geçen hafta "Suikastçinin Şarkısı"nı almıştım yine bu şekilde okudum bitti.
İlk başladığımda kesin bu kitap kanser eder demiştim kendi kendime ama bitti hoşuma da gitti ama okuması zor bir kitap oldu.
Tavsiye edermiyim, okunabilecek bir kitap ama sıkıyor biraz. Müslümanlık, Hinduizm, ve tek tanrılık, tarafsızlıkla ilgili çok ince işlenmiş bir roman...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?