Bu Maç Bizim Olacak.....

evet canım hiç birşey olmayacak allahın izni ile kurtulacak benim annemin dayısının oğlununda kalbi delikti zor oldu ama çocuğu şuan çok şükür sapa sağlam maşallah darısı yağızın başına inşallah 4-5 yaşına girdi çocuk ve turp gibi yağızda öyle olacak allahın izni ile..
2 buçuk yıldır burada çalışıyorum tabikide doldurdum canım

günaydın canım hoş buldum iyiyim sen nasılsın?
Canım bugün güneş çavmasını okumaya başladım daa

bu güneş niye daha ilk bölümde öldü yaaa sabah sabah üzüldüm bana noluyosa

insan daha kitabın ilk bölümünde bir karaktere bu kadar bağlanırmı yuh bana yani

inan okurken aynı şeyleri söylemiştim çok ta üzülmüştüm..
ama kitabı okumaya devam et gerçekten çok güzel insan kendi yapamadıklarını hayallerini sorgulamaya gerçekten gülümsemeye başlıyor..
bence kitap kişisel gelişim olsaydı benim gözümde ki en harika kişisel gelişim kitabı olurdu..

hımmm anladım canım okumaya devam zaten

Grinin elli tonu bitti benimde,
Karanlığın elli tonuna geçiş yaptım bende

yok bebeğim her yıl izin hakkı doğuyor ya işe girdin gireli 2 defamı izin kullandın bu 3.mü olacak yanii

ne yalan söylimmmm bendede ölmesi şok etkisi yarattı üzüldümmmm

Yawrum inşallah bulursun ya dua edicem... Özellikle ewine yakın olması için dua edicem..
Senin yorulmanı istemiyorum

hımmm anladım canım okumaya devam zaten

Grinin elli tonu bitti benimde,
Karanlığın elli tonuna geçiş yaptım bende

çok sağ ol lilim
helal canım sana devam et lili oku bol bol oku bundan sonrada
özgürlüğün 50 tonu ve hemen ardında melisa p. nin 100 fırça darbesini oku tam senlik

zeliş canım çok beğeneceğine inanıyorum..

ne yalan söylimmmm bendede ölmesi şok etkisi yarattı üzüldümmmm

Hııım demekki verdiğim tepki gayet normal yani

bende öyle hissediyorum canım

cumartesi D&R daydım yine 6 tane daha yeni kitap aldım kendime

Bu kitabın notunu aldım, konusu ne

ne aldın peki kitap olarak?
Canım özellikle aradığım kitaplar değildi hepsini orada inceleyerek aldım okudukça yazarım sana olurmu mesela geçen hafta "Suikastçinin Şarkısı"nı almıştım yine bu şekilde okudum bitti.

İlk başladığımda kesin bu kitap kanser eder demiştim kendi kendime ama bitti hoşuma da gitti ama okuması zor bir kitap oldu.

Tavsiye edermiyim, okunabilecek bir kitap ama sıkıyor biraz. Müslümanlık, Hinduizm, ve tek tanrılık, tarafsızlıkla ilgili çok ince işlenmiş bir roman...

ya ama bu adam bana tamam dedi bizde herşeyi ona göre ayarladık nasıl vermeye bilir mi diyorsun yani..

kelebek seninle nasıl irtibata gecebileceğizzz

evde netin varmı pekiii

hayır canım evde net yok ama belki telden felan girerim.
çok işsiz kalmayı planlamıyorum kısa sürede aranıza döneceğimi düşünüyorum canım..

ilgimi çekti kitap canım not ettim sağ ol..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…